Chytej.cz

Může rybář přestat kouřit? necteno

19.10.2005 | Donald | 22.914 zobrazení | 256 odpovědí

Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   9 8 7 ...
Středa 31. října 2012 ve 22:10 ® jersey
jersey

Může… já jsem toho důkazem, díky tomuto pánovi. http://www.znamylekar.cz/…kar/chomutov

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 20:55 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Mary> Těžko říct já su z jihuhů… :-93;

reagovat
Úterý 30. října 2012 ve 20:24 ® Mary reakce na …
Mary

MIG-35>jak to máme k sobě daleko? kva kva? Též bych si:-) :-1 dala kvalitní

reagovat
Úterý 30. října 2012 v 15:59 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Mary> Jo jenže já v jiný zemi. Cigára nekouřim a tabák co pokuřuju v těchhle zeměpisnejch šířkách nemaj. :-P A pít sem nepřestal ani za „prohibice“ páč piju kva kva kvalitní. :-P

reagovat
Úterý 30. října 2012 v 15:09 ® Mary
Mary

ahoj, kdyby byly cigára napančované a dopady stejné jako s tím alkoholem, a pár jedinců natahlo brka z cigaret, určitě bych tu četla, jak to jde lehce přestat, :-P a ne že to nejde Zakoupením krabičky přispíváš na plat těm nahoře.

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 22:12 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> nafotil, ale na mobil a nejde nic vidět. Nafotím ti to foťákem.

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 22:06 ® džigit reakce na …

Chorchus> nenafotil si to „heblo“ cele?

reagovat
Neděle 28. října 2012 ve 21:48 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

lubo OV> no ja si taky myslím na to klibakterium. Dnes jsme udili sumíka a kámoš mi taky říkal, když jsem odmítl slivku, ať už na papirek napíšu PINy. Tak teď to zkouším s hruškou.

reagovat
foto/forum/2012/th-img21304.jpg
Neděle 28. října 2012 v 10:44 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Chorchus> to je normální klimakterium středního věku, to znám. Hlavně to nelámat přes koleno, jsou z toho ošklivé kocoviny. Za pár měsíců to přejde. Chvíli budeš za divného abstinenta, pak jednou chytneš starou dobrou slinu a budeš čilouš jako dříve ;-) :-)

reagovat
Neděle 28. října 2012 v 9:58 ® džigit reakce na …

Chorchus> jsem přišel, včera o čase Tvé poznámky, vymrzly z roboty a dopil jsem Moravia Cabernet. Při tym sem zjistil, že sem asi tež chory, bo ani nevim kdy sem omdlel :-)) a to sem ani moc nesosnul…Aspoň sem se řádně přespal a aj bez cigára :-)

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 20:57 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Chorchus> Tak to je něco špatně… :-> Co třeba navštívit felčara?? :-D V teple domava si popíjim 3letej rumajs a navrch si jedno smotnu ať to má boty.

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 20:29 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

MIG-35> džigitovič> chlapi, nevím jestli nesu nemocné, mi normálně přestal chlast chutnat. Zkušal som dneska bíle, ale sliva mi tež nechutnala. Začínám mít ze sebe strach.:-D

reagovat
Sobota 27. října 2012 v 15:00 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Nejsem prase! Bramborák nedávam ani do pečiva natož si tim prolejvat hrdlo. Prostě mi nechutná s rumem to nemá nic společnýho… :->

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 14:50 ® džigit reakce na …

MIG-35> jedinej Jihočeš,kery nepropaguje „Jindřichohra­deckej“ :-))

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 14:08 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> No píšu RUM! Tuzemák je fuj!!

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 13:24 ® džigit reakce na …

MIG-35> JUM? No fuj,doufám,že Střední Amerika… ;-)

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 13:17 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Mě dorasila čerstvá zásilka tabáčku i rumíčku na dlouhé zimní večery. :-D Osiřel sem doma tak večír koukam, popíjim a kouřim… :-93;

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 12:25 ® džigit reakce na …

MIG-35> já bafal Exclusivos, ten měl dobrý grády.Pak se přestal prodávat,ale máš pravdu z Němec mi vozili taky fajnový.
No a teď mi doma ostaly dvě šíšy a kartonek voňavého + nějaké doutníčky k „Irské“ a … a nic, nemám chuť :-D vytěsnil jsem :-))

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 12:17 ® jajco reakce na …
jajco

džigit> Jak nemám týdenpivo tak mi při pomýšlení na něj teče slina,hlavně v létě.pivo

reagovat
Sobota 27. října 2012 ve 12:08 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Tak javánskej se dá, ale nejni to vono. Tady koupíš 3 druhy javánce a víš kolik jich je? Minimálně 5, ale to se sem nedostane. V němejcku téměř na každý benzínce maj taký výběr, že se tají dech. :-D Tady se prodávaj sračky typu rout66. Tomu já říkam kekel. =-|

reagovat
Sobota 27. října 2012 v 11:35 ® džigit reakce na …

MIG-35> vidíš, já kouřil „Javanský“ a už mám dva roky klid.Ze dne na den, jen s pivem to nedokážu :-))

reagovat
Pátek 26. října 2012 ve 23:21 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

SURF> Já plíce nerad. :-D

reagovat
Pátek 26. října 2012 ve 22:47 ® SURF

Dobrou chuť, kuřáci.:->

http://www.obrazky.cz/detail?…

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:50 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Chorchus> Tak dýmkaři maj ukrutnou výhodu co se výběru tabáku týká. Ale sežeň kvalitní a dobrej cigár tabák. Mě by asi donutilo přestat kouřit, kdybych neměl přísun tý dobroty. :-D

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:43 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

MIG-35> jj, a v mém případě může bejt i faja. Tam je to podobné jak píšeš níže s tím čistým tabákem.

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:34 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Chorchus> Tak tos měl z řiti kliku, že byla benzinka na dosah. Já sem věčinou daleko od civilizace takže většinou co zapomenu to mi pak chybí. Já to říkam furt, že s cígem v hubě se rybaří o hodně jinak!!

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:23 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

MIG-35> No taky jsem MIGal na nejbližší benzínku vzdálenou 5km. Teď už to taky řeším 3mi zapalovači a zichruji krabičkou sirek. Nekouřím moc, navíc mentol, ale jsou situace, kdy vznikají synergické efekty (kouření – mušení) a požitek je orgastický.

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:16 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Chorchus> Vogo!!! No stalo se mi, že sem přijel k vodě a neměl papírky. A kdo si dneska balí, že? Naštěstí byl za rohem náhodou kámoš co papírky měl.

MatesKGB> Zapalovače nosim raději 3! Uh mi to párkrát vytrestalo… ;-)

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:13 ® Chorchus
Chorchus

MIG-35> A už se ti stalo, že natěšený a nadržený vlítneš do prostředka řeky, pokládáš kábel na hladinu, strkáš si cigárko do huby, škrtáš zapalovačem a vystřelí ti kamínek? Co bys dělal? :-D

reagovat
Pátek 26. října 2012 v 17:05 ® MatesKGB
MatesKGB

To já jsem s tím přestal přesně 29.10.12 a od té doby ani potah, pouze jsem zvýšil na rybách spotřebu marihuany:-D Jinak vycházky na ryby jsem musel docela omezit, chuť na cigáro v běžným životě skoro není, ale jakmile nahodím a sednu do křesla tak ve mě vře krev jak nevím co s rukama:-D DDProstě masakr. Jinak když jsem ještě kouřil tak při chystání věcí na ryby bylo stejně důležité jako mít podběrák tak mít náhradní zapalovač a pro jistotu cigára do zásoby:-D

reagovat
novější starší
Stránky:   9 8 7 ...