Vyhledávání
Může rybář přestat kouřit?
19.10.2005 | Donald | 22.914 zobrazení | 256 odpovědí
Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. října 2012 ve 22:10 ® jersey
-
Může… já jsem toho důkazem, díky tomuto pánovi. http://www.znamylekar.cz/…kar/chomutov
reagovat - Úterý 30. října 2012 ve 20:55 ® MIG-35 reakce na …
-
Mary> Těžko říct já su z jihuhů…
reagovat - Úterý 30. října 2012 ve 20:24 ® Mary reakce na …
-
MIG-35>jak to máme k sobě daleko? kva kva? Též bych si
reagovatdala kvalitní
- Úterý 30. října 2012 v 15:59 ® MIG-35 reakce na …
-
Mary> Jo jenže já v jiný zemi. Cigára nekouřim a tabák co pokuřuju v těchhle zeměpisnejch šířkách nemaj.
reagovatA pít sem nepřestal ani za „prohibice“ páč piju kva kva kvalitní.
- Úterý 30. října 2012 v 15:09 ® Mary
-
ahoj, kdyby byly cigára napančované a dopady stejné jako s tím alkoholem, a pár jedinců natahlo brka z cigaret, určitě bych tu četla, jak to jde lehce přestat,
reagovata ne že to nejde Zakoupením krabičky přispíváš na plat těm nahoře.
- Neděle 28. října 2012 ve 22:12 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> nafotil, ale na mobil a nejde nic vidět. Nafotím ti to foťákem.
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 22:06 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> nenafotil si to „heblo“ cele?
reagovat - Neděle 28. října 2012 ve 21:48 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> no ja si taky myslím na to klibakterium. Dnes jsme udili sumíka a kámoš mi taky říkal, když jsem odmítl slivku, ať už na papirek napíšu PINy. Tak teď to zkouším s hruškou.
reagovat - Neděle 28. října 2012 v 10:44 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> to je normální klimakterium středního věku, to znám. Hlavně to nelámat přes koleno, jsou z toho ošklivé kocoviny. Za pár měsíců to přejde. Chvíli budeš za divného abstinenta, pak jednou chytneš starou dobrou slinu a budeš čilouš jako dříve
reagovat - Neděle 28. října 2012 v 9:58 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> jsem přišel, včera o čase Tvé poznámky, vymrzly z roboty a dopil jsem Moravia Cabernet. Při tym sem zjistil, že sem asi tež chory, bo ani nevim kdy sem omdlel
reagovata to sem ani moc nesosnul…Aspoň sem se řádně přespal a aj bez cigára
- Sobota 27. října 2012 ve 20:57 ® MIG-35 reakce na …
-
Chorchus> Tak to je něco špatně…
reagovatCo třeba navštívit felčara??
V teple domava si popíjim 3letej rumajs a navrch si jedno smotnu ať to má boty.
- Sobota 27. října 2012 ve 20:29 ® Chorchus reakce na …
-
MIG-35> džigitovič> chlapi, nevím jestli nesu nemocné, mi normálně přestal chlast chutnat. Zkušal som dneska bíle, ale sliva mi tež nechutnala. Začínám mít ze sebe strach.
reagovat - Sobota 27. října 2012 v 15:00 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Nejsem prase! Bramborák nedávam ani do pečiva natož si tim prolejvat hrdlo. Prostě mi nechutná s rumem to nemá nic společnýho…
reagovat - Sobota 27. října 2012 ve 14:50 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> jedinej Jihočeš,kery nepropaguje „Jindřichohradeckej“
reagovat - Sobota 27. října 2012 ve 14:08 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> No píšu RUM! Tuzemák je fuj!!
reagovat - Sobota 27. října 2012 ve 13:24 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> JUM? No fuj,doufám,že Střední Amerika…
reagovat - Sobota 27. října 2012 ve 13:17 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Mě dorasila čerstvá zásilka tabáčku i rumíčku na dlouhé zimní večery.
reagovatOsiřel sem doma tak večír koukam, popíjim a kouřim…
- Sobota 27. října 2012 ve 12:25 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> já bafal Exclusivos, ten měl dobrý grády.Pak se přestal prodávat,ale máš pravdu z Němec mi vozili taky fajnový.
reagovat
No a teď mi doma ostaly dvě šíšy a kartonek voňavého + nějaké doutníčky k „Irské“ a … a nic, nemám chuťvytěsnil jsem
- Sobota 27. října 2012 ve 12:17 ® jajco reakce na …
-
džigit> Jak nemám týden
reagovattak mi při pomýšlení na něj teče slina,hlavně v létě.
- Sobota 27. října 2012 ve 12:08 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Tak javánskej se dá, ale nejni to vono. Tady koupíš 3 druhy javánce a víš kolik jich je? Minimálně 5, ale to se sem nedostane. V němejcku téměř na každý benzínce maj taký výběr, že se tají dech.
reagovatTady se prodávaj sračky typu rout66. Tomu já říkam kekel.
- Sobota 27. října 2012 v 11:35 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> vidíš, já kouřil „Javanský“ a už mám dva roky klid.Ze dne na den, jen s pivem to nedokážu
reagovat - Pátek 26. října 2012 ve 23:21 ® MIG-35 reakce na …
-
SURF> Já plíce nerad.
reagovat - Pátek 26. října 2012 ve 22:47 ® SURF
-
Dobrou chuť, kuřáci.
http://www.obrazky.cz/detail?…
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:50 ® MIG-35 reakce na …
-
Chorchus> Tak dýmkaři maj ukrutnou výhodu co se výběru tabáku týká. Ale sežeň kvalitní a dobrej cigár tabák. Mě by asi donutilo přestat kouřit, kdybych neměl přísun tý dobroty.
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:43 ® Chorchus reakce na …
-
MIG-35> jj, a v mém případě může bejt i faja. Tam je to podobné jak píšeš níže s tím čistým tabákem.
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:34 ® MIG-35 reakce na …
-
Chorchus> Tak tos měl z řiti kliku, že byla benzinka na dosah. Já sem věčinou daleko od civilizace takže většinou co zapomenu to mi pak chybí. Já to říkam furt, že s cígem v hubě se rybaří o hodně jinak!!
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:23 ® Chorchus reakce na …
-
MIG-35> No taky jsem MIGal na nejbližší benzínku vzdálenou 5km. Teď už to taky řeším 3mi zapalovači a zichruji krabičkou sirek. Nekouřím moc, navíc mentol, ale jsou situace, kdy vznikají synergické efekty (kouření – mušení) a požitek je orgastický.
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:16 ® MIG-35 reakce na …
-
Chorchus> Vogo!!! No stalo se mi, že sem přijel k vodě a neměl papírky. A kdo si dneska balí, že? Naštěstí byl za rohem náhodou kámoš co papírky měl.
MatesKGB> Zapalovače nosim raději 3! Uh mi to párkrát vytrestalo…
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:13 ® Chorchus
-
MIG-35> A už se ti stalo, že natěšený a nadržený vlítneš do prostředka řeky, pokládáš kábel na hladinu, strkáš si cigárko do huby, škrtáš zapalovačem a vystřelí ti kamínek? Co bys dělal?
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 17:05 ® MatesKGB
-
To já jsem s tím přestal přesně 29.10.12 a od té doby ani potah, pouze jsem zvýšil na rybách spotřebu marihuany
reagovatJinak vycházky na ryby jsem musel docela omezit, chuť na cigáro v běžným životě skoro není, ale jakmile nahodím a sednu do křesla tak ve mě vře krev jak nevím co s rukama
DDProstě masakr. Jinak když jsem ještě kouřil tak při chystání věcí na ryby bylo stejně důležité jako mít podběrák tak mít náhradní zapalovač a pro jistotu cigára do zásoby