Vyhledávání
Fotky ryb v sekci z lovu
19.10.2005 | Deleted | 5.467 zobrazení | 15 odpovědí
Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).
Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. října 2005 ve 21:00 ® Padis
-
Je to fakt kdo chce at se chlubí. Ale proč tam tu fotku nedát. Jde o to kouknout na rybu a ne o chlubení. No ryby vždy pokládám na mokrou trávu. At chcete rybu vyháčkovat ve vodě jsou místa kde to nejde. Nebo když je chytlá za oba háčky jde to blbě. Podívejme se kolem vody jak se chovají jiní,když rybu tahají po kamenech atd. To já rozhodně nejsem. A jestli je na břehu kvůli fotce o 5 s. déle to si myslím že nevadí.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:49 ® Tomik
-
neumim psat. pardon
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:43 ® Tomik
-
souhlasim s chosem. nemusis se koukat co na ty fotce je kdyz nechces , ja mam radost z kazdej ryby, a cim hezci ta fotka je tim lip..
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:30 ® Chose
-
hagrif-no to bys měl v rubrice tak 10fotek za rok. fotím,protože mě to baví,ne proto abych se chlubil okišem 20cm. a když se ti ty fotky nelíbi tak je prostě ignoruj a neřeš to.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 19:07 ® hagrif
-
Já si myslím, že zveřejňovat okounky do 20cm to je docela zbytečné já by jsem dal pouze rekordní úlovky ale rozhodně ne okouny 20cm a další takový rybí potěr…
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 6:52 ® BoBo-Falknow
-
HaD: No já třeba teď fotil šedesátku na kamení, ale jelikož chtěla jet se mnou, tak to myslím až tak nevadilo
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 0:31 ® HaD
-
když už rybu pokládat na zem, tak do mokré trávy, na mokrý podběrák apod. rozhodně ne na kamení, suchou trávu, písek, štěrk apod.
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 23:03 ® pepino99
-
pokud chtím něco těchto rozměrů v 99% případů to zvednu na špičce prutu na vlasci vyfotím druhou rukou telefonem nebo foťákem a šup s tím zpátky. Osobně myslím že opatrné položení do trávy a rychlá akce by taky neměla ublížit ale … ??
reagovat - Středa 19. října 2005 v 18:41 ® Chose
-
Fotky ve vodě jsou nej,ale já třeba chodím na ryby v botaskách a když chytám nad splavem tak i při 10násobném zoomu není pomalu nic vidět. a zabrodit a vyfotit rybu ve vodě nemůžu. a myslím že ten okiš troje vyblejsknutí přežije bez úhony a v pořádku se vrátí do rodného živlu. Tt
reagovat - Středa 19. října 2005 v 16:07 ® Prutos
-
Co se týká focení malých ryb tak proč ne, dokumantace přeci musí být Ale když už se tak děje,měla by se ryba fotit ve vodě,nebo pokud je to opravdu čudla tak třeba i na vlasci. Pokud to není nutné tak rybu,kterou budu vracet do vody,nikdy nepokládám na zem. Vždyť když malou štičku opatrně pustíte zpět,udělá vám ,nebo někomu jinému,znovu radost Ale když ji předtím vyválíte v písku,tak už nepotěší nikdy nikoho
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 14:39 ® brundibar
-
fotka malé ryby se dá taky udělat okud je člověk přiměřeně rychlej. já viděl jednoho nejmenovaného rádoby plavačkáře jak měl cejny 6 hodin ve vezírku a na konci dne je vytáhl z vody, asi 10 minut je nechal plácat na hlíně, vyfotil je a poté je hodil zpět do vody, opravte mě prosím ale myslím, že většina těch ryb to asi nerozdýchala, měli červený celý břicho a ochranný sliz byl pryč. Co vy na to?
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 13:54 ® Deleted
-
No ja nemam ve zvyku nekoho buzerovat. Proto jsem zvolil nenasilnou formu. Urcite nejsi jediny, kdo tak fotil Hele v poho a nic ve zlem… kazdy se uci…
Quote: On 2005–10–19 12:13, Jakub napsal: dobře,poučil jsem se, jsem rád,že se to tady neprobírá jako na MRKu, někteří jsou až trapný,rybařím od letoška,tak mě poučte,ale nenapadejte jako někteří na MRKu,díky
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 13:13 ® Jakub
-
dobře,poučil jsem se, jsem rád,že se to tady neprobírá jako na MRKu, někteří jsou až trapný,rybařím od letoška,tak mě poučte,ale nenapadejte jako někteří na MRKu,díky
reagovat - Středa 19. října 2005 v 10:37 ® HaD
-
už jsem nad tím taky přemýšlel – není to moc moudré, zejména u těch štik – myslím, že fotka ve vodě by stačila
reagovat - Středa 19. října 2005 v 10:12 ® jake
-
souhlas. máš bod.
reagovat