Vyhledávání
Rybaříte i na PC ?
18.10.2005 | ESKY | 3.640 zobrazení | 12 odpovědí
Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. října 2005 ve 13:21 ® Donald
-
Ale kdyby jste někdo našel někdo češtinu do této hry, upozornite mě na to nějak. Díky.
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 12:12 ® Donald
-
Tumi: když nahodíš, tak si určíš rychlost navíjení. Mám pocit O a P, ale nevím určitě-nevláčím. Pak už jen levým myšítkem přitahuješ a středním sekáš po zaznění jakéhosi upozorňujícího zvuku
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 16:06 ® rex
-
Nejaké hry sú na: bfish. wz. cz Odkaz na fishing simulator 2 : bfish. wz. cz
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 20:40 ® Tumi
-
chtěl bych na tuto hru stručný návod jak třeba vláčet
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 20:40 ® Tumi
-
myslim Fischink Simulator 2
reagovat - Středa 19. října 2005 v 19:56 ® Tomucha
-
choď k vodě live. je to lepší
reagovat - Středa 19. října 2005 v 16:09 ® EDDY
-
Quote: On 2005–10–19 15:08, Donald napsal: Eddy: to bude asi ono, vlastně určitě. V PC to mám pojmenované jak jsem napsal, ale spouštěcí je fishsim2. A pro mě je zatím nejlepší na rybníce Oriental pond se splávkem a max. ponorem na žížaly. Zachytáš si kojáky, zlaté líny, občas kapra atd…
no jo to je všechno hezký jen nevím kde bych to mohl stáhnout… takovej podstatnej problém ...... nevíš kde to sehnat… pls…
reagovat - Středa 19. října 2005 v 16:08 ® Donald
-
Eddy: to bude asi ono, vlastně určitě. V PC to mám pojmenované jak jsem napsal, ale spouštěcí je fishsim2. A pro mě je zatím nejlepší na rybníce Oriental pond se splávkem a max. ponorem na žížaly. Zachytáš si kojáky, zlaté líny, občas kapra atd…
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 14:02 ® EDDY
-
Donald:kde by se to dalo sehnat.....???????
reagovat
vím že je u i fishing simulator 2… - Středa 19. října 2005 ve 12:58 ® efendi
-
Jednou mi syn přinesl hru „rybaření“ a „lovec“. Tak jsem se do nich pustil a u obou jsem proseděl asi hodinu, nic se nedělo, ryby asi nebraly a zvěž byla asi vyplašená! Oči jsem měl jak mixomatozní králík a boleli mně záda. Lepší je realita, tam můžeš taky čučet jinam, třeba na přírodu a pod, ale tady jsi jak otrok obrazovky. Fuj, už nikdy!!
reagovat - Středa 19. října 2005 v 11:05 ® Donald
-
Fishing Simulator. Dá se to sehnat i na netu zadara. Vybíráš způsob lovu, potom návnadu, místo a kdy a pak jen chytáš. A jestli ryby neberou, tak sedíš u PC a hledíš do toho stejně jako v reálu na vodu. Jen to není v češtině.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 22:30 ® Zlinsky_lovec
-
Trophy Bass 4: Celkem f poho. pod rukama mě toho prošlo docela dost, ale tato jediná mě utkvěla v análech
reagovat)))))