Vyhledávání
Co na rybaření manželka, milenka či děvče??
18.10.2005 | efendi | 3.115 zobrazení | 30 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s manželkou, milenkou či dívkou /obecně se „starou“?/ Je zajímavé, že ta moje mi k svátku, narozeninám a pod. kupuje rybářský cajk, knihy či časopisy a pak remcá když jdu k vodě, že nejsem doma, že nic neudělám v bytě, že je furt sama a pod. Co u vás doma?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. října 2005 ve 13:52 ® Lipo
-
Moje pritelkine semnou na ryby nechodi. Ale kdyz uz ji cas od casu premluvim tak tam vydrzi maximalne 10minut a jde pryc. Ja jsem na rybach temer dene a tak posloucham i remcani. To je pak nejlepsi ji do pusy vrazit rohlik nebo pééé. o a je pokoj.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 11:40 ® bizkit
-
hojky!moja prijateľka bola par krát somnou pri vode, ale veľmi sa nudila, tak už nechodí. inač ma v tom podporuje, aj keď sem tam sa sťažuje, že ju nechávam doma samú. nedávno mi kúpila rybárskú knížku, tak si nesťažujem.
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 23:20 ® kulin
-
Mám pohodu. Jezdí se mnou,vaří,podebírá ryby. K vánocum i k narozeninám mi nakupuje v rybařině. Z kaprařiny mam vše co potřebuji,zrovna tak na feeder. Co víc si přát?
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 22:44 ® Padis
-
Tak přítelkyně dnes chytla první štiku na přívlač.
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 21:34 ® BoBo-Falknow
-
Robur: Neboj, papíry jsou na ryby Jinak na Kouty jsem jí nebral, bo čekáme potomka a nechceme riskovat nějaké nachlazení, nebo tak něco… Jinak na Koutech už se mnou letos byla.
reagovat - Středa 19. října 2005 v 15:54 ® Junior
-
Ta moje mi ryby vůbec nezakazuje, myslím, že se jí někdy i hodí, když vypadnu k vodě. Někdy jede se mnou, ale to většinou prd chytnu, protože pořád odpovídám na otázky typu: A jak víš, že tam ta ryba je? A nebude jí to bolet, až se jí háček zapíchne do tlamky? atd… Ale jinak je super a je ráda, když domů přinesu nějakou tu šupinku, to má pak boule až za ušima
reagovat - Středa 19. října 2005 v 11:24 ® Kyslik
-
Tož tá moja je v pohodě – už. Když jsem ji začal brávat sebou, tak první co udělala po příchodu k vodě bylo že si našla nějaky klacek na odhánění havěti kolem sebe. zaboha jsem jí nemohl vysvětlit že se jí ta havět bojí výc jak ona. Dneska už je to lepší ,už kolem sebe nemlátí klackama ale jenom mě upozorní že tam něco leze . Jinak když jdu na ryby tak se ptá jestli může jít se mnou a když to nebere tak tvrdí že jsou ty ryby blbé.
reagovat - Středa 19. října 2005 v 10:53 ® Donald
-
Já dostal včera od mojí po telefonu zákaz ryb, když má odpolední. Když přijde dom, v kotli vyhaslé a ona neumí zatopit
reagovatJinak mi vůbec nebrání, jen když jsem tam častějc, tak má řeči. Ale je ráda, když přinesu nějakou tu rybku.
- Středa 19. října 2005 v 9:54 ® Deleted
-
No ta moje mi kupuje k narozeninam a vanocum vzdy prakticke darky (pruty, udice apod.) a kdyz chci jit na ryby, tak mi v tom vubec nebrani a neremca (letos mam cca 60 vychazek). Bud mam idealni pritelkyni a nebo ji moje nepritomnost doma vyhovuje
reagovat - Středa 19. října 2005 v 9:19 ® vsetinek
-
Candátoma: Slovo bobler doma taky máme zavedené. Říká tomu tomu tak náš kluk. a taky říká, že jdu boblerovat Ale jinak je to taky vášnivý rybář.
reagovat - Středa 19. října 2005 v 9:16 ® Robur
-
[No tak na zápasy, s tím jsem skončil brzo. Když jsem jí vzal na fotbal kdysi dávno Brno CHeb, tak Brno /jsem z Brna/ prohrálo tuším 1:4 a nakonec sestoupilo z ligy, no a když jsem hrál já, tak jsem zase měl na talíři to, že jsem rozhodčí poslal tam kam patřili. On 2005–10–19 00:08, willIam napsal: rekl jsem ji ze na zapasy ji vezmu ale na ryby NIKDY chci mít klid. A až mě jednou na*ere tak ji vezmu na tejden až bude kosa a ona da pokoj [/quote]
reagovat - Středa 19. října 2005 v 8:40 ® Candátoman
-
No, ta moje se mnou nechodí – prý je to nuda a co by tam dělala a vždyť jsou na břehu brouci, myši a ryby smrdí,. Ale občas vezme kolo a přijede se na mě mrknout tak na 10min. Vůbec mě ale nijak neomezuje, ryby mi nezakazuje, ba naopak je ráda, že občas vypadnu a ona si může doma vegetit podle svého. Ale jakmile padne tma a dcera není doma, tak hned volá, kdy už přijedu a že je ji smutno a že se bojí,… a nemůže pochopit, že třeba sumci rádi baštěj v noci. Jo a taky bohužel nechápe, že pořád potřebuju nový pruty, navijáky, třpytky a woblery(ona říka boblery), protože už jsem si letos přece jeden prut koupil a woblera dostal k Vánocům,… Řekl bych, že co se týká ryb, tak je opravdu velmi tolerantní, jen by mohla občas přispět na nějakej ten novej kousek do mé rybářské výbavičky.
reagovat - Středa 19. října 2005 v 8:34 ® vsetinek
-
No moje se mnou sem tam jde. Ale letos jsem měl období, že jsem nechytil nic. A s tchánem jsme pořád chodili a furt jsme nic nenosili až jsme slyšeli takové to. kdoví kam vy vůbec chodíte apod. Ale nemyslela to vážně. byla to jen sranda Jinak je ráda když donesu nějákou rybku…
reagovat - Středa 19. října 2005 v 1:08 ® willIam
-
rekl jsem ji ze na zapasy ji vezmu ale na ryby NIKDY chci mít klid. A až mě jednou na*ere tak ji vezmu na tejden až bude kosa a ona da pokoj
reagovat - Středa 19. října 2005 v 0:54 ® Hora
-
Kdysi se mnou chodila ale naštěstí ji to přešlo. Já mám rád u vody klid a chodím tam kde předpokládám rybu a ji se moje fleky moc nelíbily. Jo a vadili ji moc komáři,vždyť na kom si ta boží hovádka mají smlsnout?Mě už se napili dost krve.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 22:33 ® Zlinsky_lovec
-
Občas s sebou beru holky, když tuším, že to nebude brát............
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 22:15 ® Robur
-
Doufám že ne na hlavu ale na ryby, žes ji nevzal do Koutů. On 2005–10–18 18:56, BoBo-Falknov napsal: Manželka dokonce má i papíry a občas se mnou vyrazí. [/quote]
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 20:52 ® havel
-
hm. docela zajimave odpovedi. si tak rikam, ze se nekdo ma..... moje pritelkyne je vegetarianka a tak trochu "ochrankyne zvirat, takze ja to moc jednoduchy nemam…
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 20:38 ® ozrala
-
no to ja musim z domu utikat ale jak kdy
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 20:13 ® jake
-
dodódododódodododdóóó. dodododo. dóóóó.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 20:04 ® Tomucha
-
manželku nemám. a moje kocenka chodí se mnou hihi takže paráda…
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 19:56 ® BoBo-Falknow
-
Manželka dokonce má i papíry a občas se mnou vyrazí.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 18:28 ® Robur
-
1/ ženu jsem definitivně dostal tím, že jsem ji vzal na úhoře /regulérního, nechytali jsme ho v trenkách…/ 2/ poté co ona uhnala mě, tak už se mou na ryby nechodí /víceméně po tom, co jsem ji sprdl, když já adrenalinově předkládal štice různé vláčecí nástrahy a ona ze svahu nad námi na ni uvolnila kámen, protože ty ostružniny tam prostě zežrat musela/ 3/ narozeniny mám 8. 1. takže mně při kondolování přispívají na ryb. lístek 4/ rada na závěr: Než s sebou někoho vezmeš, tak si řekni co chceš chytit.....
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 18:19 ® Tomash
-
Je ráda. Fandí mi a občas mě v lovu doprovází, taky ráda chytá… Letos čapla dva candoše 46 a 52cm. Tlouště 50 a 51cm a další pěkné rybky…
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 18:12 ® pepino99
-
je to prostě vždycky průser )))) !!!!
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 17:50 ® HaD
-
dobrý téma ))
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 17:14 ® Tomik
-
Je jí to jedno občas ale remcá že ji zandbávám
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 16:35 ® Padis
-
Přítelkyně je v pohodě chodí na rybky se mnou
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 16:10 ® RASTOK
-
…žena je NAŠŤASTIE z rybárskej rodiny, ale aj tak nechápe, prečo behám okolo vody /prívlač/ a nesedím na riti – všetci z jej rodiny sú kaprári
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 15:45 ® brundibar
-
vyřešil jsem to jednou pro vždy – chytá taky.
reagovat