Vyhledávání
FEEDER
18.10.2005 | vsetinek | 3.138 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. října 2005 v 19:46 ® Ciffik
-
nevim. ja bych sel do shimana hypeloopu . akce medium 3,60 m…
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 23:10 ® Zlinsky_lovec
-
Chose: YAD je pohodová, neprozkoumaná značka. Kámoš má od nich picker a spokojenost maximální. kdyby jsi někdy od nich něco potřeboval, ozvi se, ty víš kam.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 20:45 ® CrazyFish
-
Mam Mikado Hi-Kevlar 360 a taky velká spokojenost (můj první feeder) …
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 19:20 ® Chose
-
a je i designově a celkově velmi povedenej. a cena před pár lety asi 3000. ale myslím že bys ho teď sehnal kolem 1500,– já kdybych si kupoval další prut tak si koupím zase tenhle. dám ti foto do feeder a plavaná.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 19:16 ® Chose
-
Mám winklepicker YAD Aberdeen 3,00m a jsem fakt spokojenej,udržel i celkem bojovný amury kolem 60cm a kapry do 50cm běžně. A hlavně se s ním i sqěle vláčí… ale záleží jak chceš chytat,třeba krmítko bych na něj nepověsil,tak moc ho mám rád…
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 14:19 ® Candátoman
-
Tak asi ta nová v HK je přemístěná z Lovčic. Je to v HK U Koruny, pokud to tam trochu znáš. Tak přeju šťastnou ruku při výběru.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 13:31 ® vsetinek
-
Candátoman: Prodejna v Lovčicích už je zavřená. Zrovna včera jsem se tam chtěl jet podívat
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 13:16 ® Candátoman
-
Já mám feeder Exori Signum M/H 360cm a jsem s ním 100% spokojen. Mám ho sice první rok, ale šlape perfektně. Už jsem na něj nachytal na řece hrouzky, tlouště, cejny… a na písáku běžně tahám plotičky od 15cm až po kapry do 45cm, ale v pohodě by zvládnul i větší. Stál kolem 2200,– Kč. Mají ho v Mr. Green, tak si zajeď do Lovčic nebo do HK a můžeš na něj mrknout. Když budeš mít zájem, tak pošli osobku a řeknu ti více.
reagovat