Chytej.cz

jak ste spokojeni s poratkem u vody necteno

17.10.2005 | ozrala | 2.475 zobrazení | 20 odpovědí

zdar chlapi jak se vam sedi u vody a co rikate na poradek u vody

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 27. října 2005 v 8:15 ® piskot
piskot

Bordel u vody je přímo úměrný bordelu v rybářově duši. Osobně mám ve všech hadrech neustálej bordel,jelikož vše vyhazuju do kapes. Po sobě mám vždy flek čistej. Pokud je flek skládka nechytám na něm,ale najdu místo čistější. Myslím,že plnění brigád sběrem brajglu u břehů by bylo na místě,pokud však rybáři na brigády nechodí tak je paltěj ,no a za ty prachy se může pořádat úklid. Myslíte ,že to tak funguje? Ne!!!!!

reagovat
Středa 26. října 2005 ve 23:49 ® joba

je to hustý,protože bordel u vody je strašnej(bohužel z 99 % od rybářů ) Představa,že bych měl uklízet nejen můj odpad,ale i tu kupu co tam najdu je děsivá. to abych občas vozil 50litrovej pytel…(což nedělám a uklízím jen po sobě)

reagovat
Sobota 22. října 2005 ve 22:36 ® Hora
Hora

U nás se kolem vody pořádek zlepšil,klobouk dolů. Ale na Dyji7A,Dyji 7 a Dyji 5 kam jezdím je to rok od roku horší. To už nejsou lidi ani prasata,na to není pojmenování. Místní rybářská stráž stojí na h. o. Nevím jestli nemaj čas,nebo je jich málo,zkrátka je to na blití! ! !

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 9:08 ® hraji
hraji

Nepořádek kolem vody je bohužel smutným důsledkem toho, že rybáři jsou čuňata. Po sezóně se kolem Dyje 5 a Dyje 7 nasbírá několik náklaďáků odpadků. Z 99,99 % od rybářů. MRS to stojí několik tisíc ročně. A tak se to opakuje pořád dokola. Docela bych přivítal tvrdé postihy za znečišťování.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 ve 22:15 ® tutac

V odpovědi jsem se upsal Dyje7 u Brodu n Dyjí.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 ve 22:11 ® tutac

Přál,bych všem navštívit v sezoně dyje 5 u Brodu n. Dyjí. Nepořádek se vejde na vlečku od traktoru. vstup mimo pěšinu se jedná uklouznutí. Nechápu ,když někdo přinese plnou láhev k vodě,pak nemá místo na prázdnou,aby ji odnesl. :

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 ve 21:09 ® Padis
Padis

Letos jsem si jedno místo s kamošem uklidil.Šel jsem na něj za po víkendu a zas bordel. Tak jsem šel chytat jinak. Zrovna přišel porybnej. Tak jsme kecali a já mu řikal o tom místě. Odpověd jeho byla neboj Ty 2 už přišli o papíry chytali přes povolenou dobu chlastali tam a udělaly tam děsnej bordel. Zítra to mají jít uklidit.

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 14:29 ® Mlady_Rybar

Je to hnus

Igelitky, na jezírku neustále plavou lahve…

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 13:05 ® efendi
efendi

Chodím s kamarádama na Hněvkovickou přehradu. vždy jsme po sobě uklidili a rovněž jsme uklízeli bordel po některých prasatech. Dnes už jsme rezignovali, když po dvou dnech jsme přišli na uklizené místo a tam byly zase umělé flašky, ideliťáky a jiný bordel. Jednou jsem se na ryb. org. ptal na to, jak odpracovat brigádu s tím, že jsme se nabídli uklidit část břehu. Bylo nám řečeno, že je třeba na chovných rybnících sekat křoví. Tak jsme jí radši zaplatili.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 23:05 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Myslím, že se to stále lepší, ale jěště je co dohánět

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 18:51 ® hagrif

Na pořádek u vody toje píš NO COMENT!!!!!!!! A ve vodě

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:49 ® Libor
Libor

Když přijdu na ryby, nejdriv to misto uklidim…

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:29 ® DEATH

xycht – souhlas s tebou. není co dodat…

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:14 ® ESKY

u nás jsme měli chlapíka, co uklízel okolo nej. revíru, už bohužel neuklízí a podle toho to tam vypadá. Možná by stálo za to než dělat nesmyslný brigády (já jednou vozil šotolinu na jedno místo a za týden jsem ji vozil zpět, produktivita práce je taky nízká) by se mohla k vodě přistavit vana a pár chlapů by mohlo revír obejít a vysbírat odpadky, nebo uklidit preferovaná místa

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:10 ® Hosty

jj. když jdeme na noc nebo vic chytat. tak se nikdy ten pitel nebo igelitky nezapomenou a do nich nahazet ten bordel. zabere to cca 3 minuty

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:08 ® xycht

Jsem nespokojen, protože to co občas vidim u vody je neuvěřitelný. Přitom by stačilo tak málo – přibalit pytel na odpadky a průběžně a hlavně při odjezdu do něj naházet veškerej bordel. Věřím, že do budoucna budou orgány Policie ČR a RS více nekompromisní při postihu debilů co si pletou rybářský revíry s veřejnou skládkou. Prostě měli by zapomenou na to jestli mam podběrák apod. a víc se zaměřit na partičky (i místní), který se chovaj u vody jak dobytek…

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:05 ® Padis
Padis

NNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNe­eeeeeeeeeeeee­eeeeeeeeeeeee­eeeeeeeeeee

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 0:00 ® Hosty

je to hnus. nikdo stim nikdy nic neudělá ..

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 23:58 ® ESKY

Je to tragedie, lidi u vody, a myslím tím především rybáře jsou -----------------, poněvadž kdyby nebyli, tak by bylo u vody tak krááááááááááá­áásně........­.............­........

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 20:52 ® kkarlos
kkarlos

no poradek u vody an i ve vode nic moc na mym oblibenym miste metr od brehu je ve vode televize. takovej prirozenej ukryt pro ryby!!

reagovat