Chytej.cz

Kazety a DVD s ryb. tematikou necteno

17.10.2005 | Robur | 2.215 zobrazení | 5 odpovědí

Už jsem něco zahlédl v obchodech, můžete něco doporučit, popřípadě varovat. Mám na mysli styl: Lov štik, Jak s feedrem atd. Ne Zlatí úhoři, Bílá velryba…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. října 2005 v 18:30 ® hagrif

Já mám hodně rybářských kazet ale musím tě varod před filmem Ostře sledování dravci.. Tam hned na začátku filmu jeden profesor z rybářské školy v Vodňanech říká, že candát pozře rybičku stejně velkou jako je vzdálenost jeho očních bulv není to pravda již mnohokrát se mi stalo, že jsem chytil candáta na větší rybku než říkají v tom filmu. Jinak je na této kazetě je dobrý rozhovor s V. Fikarem a určitě doporučuji se podívat na lov candátů na Slovensku to je fakt perfektní…

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 15:13 @ 

cau a to se da sehnat kde?Myslim tu edici Blinker?diky

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 7:20 ® waccl
waccl

Já mám taky od Z. Propadli jsme lovu sumců a kaprů. Nic konkrétního se tam nedovíš, je to jen k dívání. Kolega mi přetáčí VHS ze serie Blinker (Okoun, Vláčení, Candát, Kapr) na DVD a to je už lepší. Zajimavé tipy jak lovit, kde lovit a čím lovit.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 23:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Nemám žádný, občas zkouknu nějaký videa na internetu na stránkách s ryb. zaměřením

reagovat
Pondělí 17. října 2005 ve 20:16 ® ESKY

Jestl Ti mohu poradit tak si nic takového nekupuj. Radši ty prachy vraž do benzínu nebo do vybavení. Já mám sumce od Kuby W. a kapry a sumce od pana Z. je to hezké koukání, ale to je asi vše. Sumci: jedou člunem a echolotem, pak namlátěj klackem do vody, spustějí rybu sumci do huby, seknou a vytáhnou. Kapři: na těžce prokrmenejch flecích tahaj rybu za
rybou, jestli Ti tohle něco dá tak Ti to doporučuji koupit.......­..........

reagovat