Vyhledávání
Rybáři a boři!?
16.10.2005 | Prutos | 2.880 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o „návratu“ bobrů do naší přírody?Já vím,týká se to spíše jihomoraváků,ale přesto by mě zajímalo co si o tom myslí i ostatní?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. října 2005 v 9:39 ® Donald
-
Já měl od Bobra už 5 krásných záběrů. Nejhorší záběry byly za silon na bojku. Všechno motat a nahazovat znovu a za deset minut zase záběr od bobra. Po 4 sem už nenahazoval. Ohryzané stromy sem kolem vody ale neviděl.
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 9:06 ® hraji
-
No je dobře, že se vrací bobr do naší přírody, ale ještě by se měli vrátit jeho přirození nepřátelé a predátoři, abychom tu neměli za chvíli jen samé bobry, zejména při jednostrannosti našich ochránců všehomíra
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 8:19 ® mirmen
-
ještě jsem ho nejedl
reagovat - Pondělí 17. října 2005 v 7:30 ® DEATH
-
A já si říkal,co že to ti rybáři boří. naštěstí nic,jinak by to byla ostuda. K těm bobrům,nevím. Musel bych nejdříve vidět,jak velkou paseku zanechají,pak až můžu soudit.
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 23:45 ® Prutos
-
Asi neumim psát! Nevíte někdo co je to BOŘ
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 23:10 ® Tomucha
-
Bobr je hezkej a patří k vodě stejně jako rybáři.. nevadí mi. Mám bobry rád, ale potěší mě když vidím krásnou želvu ve vodě
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 22:46 ® Prutos
-
Dyje je zas plná bobrů a popravdě řečeno bych kolem ní radši viděl ty starý,obrovský a krásný stromy. Bobři sou sice taky krásný zvířata,ale radost z nich moc nemam.
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 22:41 ® Libor
-
Myslím že to je dobrá věc, je to původní druh.. Problém vidím v Norkovi americkém, to je lotr kterej drancuje ryby,raky,žáby,vajíčka a mládata vodního ptactva… Berounka je jich plná…
reagovat