Vyhledávání
Ryba nebo vázka??
16.10.2005 | Libor | 4.931 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, stává se vám že při vláčce přijdete o velkou rybu, která se ze začátku chová jako těžká vázka??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. srpna 2009 ve 21:06 ® kamos007
-
jo to se stává.
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 9:10 ® Filip00
-
taky se mi to stalo, bylo to před 14dny zasekl jsem vázku a vyndal jsem kánen který měl asi 300g, byl to pěkný boj v tom proudu.
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 7:46 ® Zakin
-
Když jsem chytil štiku 85, tak jsem myslel, že visím. Po chvilce se rozjela. Ale jinak většinou si myslím, že to je velká ryba, ale nic se nerozjede
reagovat - Pátek 21. srpna 2009 v 0:00 ® PetrC
-
Ano, stává, a to denně. Ty ryby se poslední dobou chovají jako hovada. Takže kašlu na vláčku i na parníčku a dám se na pletení a lov na živěmrtvou ribyčku.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:42 ® nedby reakce na …
-
nevím jak hluboko provádíš přívlač ale může to byt kapr zachyceny za hřbetní ploutev ten se rozjede tahne tvojí nástrahu která se časem uvolní nebo na řece je to dost často parma která se vždy vydá proti proudu
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:29 ® osprey
-
Vím o řem píšeš, ale stalo se mi to jen jednou. Většinou používám dost citlivé a zároveň výkonné pruty, takže zatím tak nějak poznám záběr a většinou s tou rybou i pohnu.
To větší klasika je čistý úkus – táhnu nástrahu… a už netáhnu nástrahu
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:47 ® nedby
-
a to je na rybařině to pěkny neviš co to bylo ale stale ti to vrtá hlavou nejde jenom stále vyhravat nad rybou ale uznat že la štěstí anebo byla lepší
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 14:06 ® inspo
-
Tak s tímhle už jsem se letos taky setkal a ryba vyhrála
reagovat.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 10:19 ® Libor
-
Pořád jsem na tom stejně, v červnu se mi to stalo zase, velká vázka, pocukávám a ejhle vázka se rozjela,Měl jsem měký prut a jak jsem ji nesekl, nástrahu rychle vyklepala. Snažím se vždy seknout jak ucítím větší odpor, ale často to zapomenu udělat, navíc tam kde váznu na každej druhej nához je to na pikaču.
reagovat - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 10:12 ® petrcech
-
Mě se to stalo u mí sedmdesátky parmy, dlouho nic a pak se to rozjelo.
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 22:56 ® Prutos
-
Jednou sem dotahova malou mepsinku pod nohy a ona najednou ztěžka. Přisekl jsem… a po deseti minutách z toho byla pěkná štika ( 78cm )
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 22:46 ® Lovec
-
Letos na Vranově jsem vláčel a několikrát vytáhl všelijaký bordel . Po jednom náhozu říkám říká ženě:„Zas táhnu nějakou haluzu“ a vona u břehu ožila . Pěkná štika, ale setřásla se. Bylo to její štěstí, protože manželka je vydra-masoň.
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 22:14 ® Tomik
-
takový vázky delaj vetsinou pekný štiky, pro jistotu zaskávám každou vázku…
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 21:40 ® kkarlos
-
jo candati mi delaj takovy zabery ze si myslim ze je to vazka a kvuli tomu uz sem o par candatu prisel
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 21:29 ® Libor
-
Me se to prave stava často, pak cukam a povoluju v domeni ze je to vetev o ono… Dnes na banjo mi to ztuhlo a tahl jsem to jak větev, u brehu to ozilo, videl jsem jen velkej záblesk a byla pryč… tak 70–80cm
reagovat - Neděle 16. října 2005 ve 21:24 ® BoBo-Falknow
-
Jo, letos asi dvakrát. Poprvé to byla parma a podruhé solidní štika.
reagovat