Chytej.cz

Úlovek,na který nezapomenu. necteno

15.10.2005 | Chose | 2.770 zobrazení | 21 odpovědí

Pročítal jsem staší ročník Rybářství a zalíbila se mi rubrika Úlovek, na který nezapomenu. Máte také nějaký úlovek,na který nezapomenete? Nemusí být trofejní,ale tak jedinečný že se vám natrvalo vryje do paměti…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. října 2005 v 10:20 ® clayman

nikdy nezabudnem na belice (oukleje) nalapane na stary bambusovy musak (ale na plavanu), ten prut mam dodnes vystaveny v obyvaku; tiez prva muskarska vychadzka a 4 jalce je k nezabudnutiu; prva stuka vobec (privlac) a samozrejme prva stuka (bola mierecna) na musku, a vzapati na tu istu zostavu musiek (streamer poter a za nim streamer ostrieza) ostriez na muchu poteru. Ta stuka vzala tu muchu ostrieza… velka radost z toho, ze som dokonale trafil zostavu musiek

reagovat
Středa 19. října 2005 v 1:05 ® Hora
Hora

1úlovek trofejní ryby v mládí-jalec tloušť na tátův prut-64cm,bohužel nebyl vyfocen. Novější – želva před 2roky na tůních,měla 30cm(délka krunýře) a já nevěděl co s ní. Zapích se jí háček do přední ploutve když se krmila na vykrmeném fleku,kde jsem si hrál s cejnama.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 23:55 ® ESKY

Nikdy nezapomenu na mého prvního kapra měl 27 cm a nikdy mi žádný takovou radost neudělal, ale jinak nikdy nezapomenu na tu již zmiňovanou brusli = normálně záběr-našponovaný vlasec-a vida !!! BRUSLE

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 22:38 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Asi první rybu v životě, kterou mám mimochodem zdokumentovanou ( kapr) a první rybu, kterou jsem chytil s povolenkou (amurek).

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 21:46 ® Padis
Padis

Na parmu přes 50 na prut Lipno a naviják rex

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 21:19 ® skwor
skwor

Nikdy nezapomenu na mojí 1. rybu , byl to karásek asi 10 čísel.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 18:31 ® Robur
Robur

Nezapomenu nikdy na první rybu /sentiment/ a celkem dobře si vždy pamatuji i ten poslední /to protože nesjem blbej a ještě si něco pamatuji/

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 17:35 ® Mlady_Rybar

Nebyla to štika?

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 17:25 ® lov3c

candat 121cm na morave na 12cm okouna vazil nejmin 14KG

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 11:11 ® Ciffik
Ciffik

ulovek na ktery nezapomenu a ja na nej malem zapomel byla to zellva nadherna na hnojaka na hlucinske prehrade

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 11:06 ® Ciffik
Ciffik

ja rozhodne nezapomenu na svou prvni parmu. mela sice jen neco kolem 40 ale i tak to bylo neco co jsem jeste nezazil dale nezapomenu na chytani s mym best kamosem petrem na becve. ryby co sme tam vytahli. ani vam to nereknu bo byste zavideli

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 10:50 ® saky

ulovek na který nezapomenu, no spíš revír, respektive zatopenej lom, na kterej nezapomenu. U chalupy na Vysočině máme spoustu zatopenejch lomů, jako malej sem je chodil prochytávat. Asi před 2 rokama sem se na jeden takovej vydal s malym plavačkovym proutkem a nevěřil sem vlastnim vočim, během pár hodin sem krom jinejch ryb vytáh 11 kousků MŘENKY MRAMOROVANÉ!! Samozřejmě všechny šly hned zpátky, i když co sem to vytáh sem zjistil až doma z knížky sou tam pořád…

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 19:27 ® Tomucha
Tomucha

moje první ryba – lín 30cm, nesl sem ho domů a připadal jsem si jako hrdina ale je to už nějákej ten pátek… v Pisárkách jsem chytil v zimě takovou chřipajznu na kterou nezapomenu

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 18:28 ® ORIMP
ORIMP

nezabudnem na hlavatku cca 70cm, ktorú som chytil ako 13 ročný a dal jej slobodu a na stuku 85cm,ktorá my na wobler zabrala 1m od brehu a skoro som sa po…

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 16:14 ® willIam

nikdy nezapomenu na muj první ulovek na boilies byl to kapr 68 cm a vatahl jsem ho na rece dyji v letě 1999 byl jsem strasne stastnej ze jsem toho „obra“ vytahl.

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 16:09 ® Mlady_Rybar

Malá kachna na bublinu

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 10:03 ® Donald
Donald

Mám dvě takové maxi ryby. První byl Tloušť na potoku širokém asi 1 metr a hloubce asi 25 cm do čeřínku. Byl jsem úplně ochromený. Bez jakéhokoliv vážení a měření šel rychle zpět do vody. Odhaduju mu něco kolem 60cm. A druhý byl cejn podseklý na plandavku, kterého jsem s kámošem rozhodně nebyl schopný podebrat ani jedním z našich podběráků. Odhadem přes 70cm.

reagovat
Neděle 16. října 2005 v 9:52 ® jake
jake

Má první ryba – shodou okolností mírový kapr

reagovat
Sobota 15. října 2005 ve 22:35 ® pif
pif

kapavka

reagovat
Sobota 15. října 2005 ve 21:56 ® Hrouzek
Hrouzek

sumce 195cm pro kterýho se tatka potápěl ve 2m hloubce,když sumec zajel do větve…

reagovat
Sobota 15. října 2005 ve 20:59 ® srami
srami

Můj největší úlovek na který nezapomenu je má žena

reagovat