Vyhledávání
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | 25.658 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. listopadu 2005 ve 20:36 ® Padis
-
chose hledáš navigátora./ledový čaj za 15./
reagovat - Pondělí 31. října 2005 ve 20:30 ® Chose
-
Padis-neváhej,dokud máš rezervovaný místo v mojí dodo.
reagovat - Pondělí 31. října 2005 ve 20:22 ® Padis
-
Ty jo vás je tak to abych jel taky
reagovat - Pondělí 31. října 2005 v 17:24 ® Prutos
-
Dědek: Ty se rozdvojis? Nauc me to taky, obcas by se to hodilo!
reagovat - Pondělí 31. října 2005 v 8:58 ® toulovec
-
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus 17. Medvěd 18. Miloš 19. Hraji 20. Dědek 21. Parmenides 22. EDDY
reagovat - Neděle 30. října 2005 ve 13:35 ® Milky
-
Dědek: Jsem rád, že už jsi zase mezi námi. Co se týče mého rubu , asi i líce , no jsem malinko zvědaff, jak mě zandáš ..... Myslím, že už do konce rocku toho moc nestihnem a f oůůůůnoru s promazaným svěráčkem dorazíme plafmo za Toulíkem a xichtem-f-xicht si popřejeme fše O. K. k narozkám
reagovat - Neděle 30. října 2005 ve 12:20 ® Dědek
-
Milky : máš úplnou pravdu, sebrali mne za bílého dne a už jsem nestačil dát vědět. Ještě si musím odsedět skoro měsíc a potom ti dám do rubů )))
reagovat - Neděle 30. října 2005 v 10:26 ® Milky
-
Dědek: Bejt tebou, tak už žádný zvolání po dalších srazech nedělám! Minule jsi byl ten, kdo s tou myšlenkou přišel a to bylo taky všechno, cos pro zdar srazu udělal. Nakonec jsi ani bez omluvy nepřijel. No vzhledem k tomu, žes prý byl ve vyšetřovací vazbě, tak se to dá přejít mlčením, ale další sraz a jeho organizování nech třeba na Toulíkovi, ten ví, Jak na to .....
reagovat - Sobota 29. října 2005 v 0:42 ® Dědek
-
Teda dalo mi zabrat, než jsem to zase našel Co je okolo srazu nového, nechystá se něco ještě na podzim? Toulafče, co takhle lipánci??? Už bych měl být na telefonu
reagovat - Neděle 23. října 2005 v 15:59 ® EDDY
-
pokud mě do toho nic nevleze a nebude zrovinka maškařský klub tak bych jel taky. Tady pokud mě tam pustíte… ))))) ?!
reagovat - Neděle 23. října 2005 v 15:09 ® Milky
-
Tomucha: Chacha, ty bys měl raději dělat baviče na Nově, než psát o vázání! Holky na srazu Ch. cz, to by bylo na obvzláště šťavnatou kapitolu
reagovat - Sobota 22. října 2005 v 0:45 ® parmenides
-
Toulovce, ty na mne seres, nezavolas, nenapises, neuvedes mne do tohohle seznamu…
ach jo
takze se take hlasim
reagovat - Pátek 21. října 2005 ve 20:38 ® Tomucha
-
já si ten dírkovej prut stejně vezmu abych se pocamral hihi
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 17:19 ® Tomucha
-
Milky – na srazu jsme byl spokojený. měl si tam málo holek?
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 9:17 ® hraji
-
pro Toulovce: no snad mi to vyjde a přijel bych se podívat a přiučit také. A hlavně dohlédnout na to nezvedené mládí
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 9:14 ® Medvěd
-
Toulovec:já,Ti dám celebrita. V každém případěš si to dávám do diáře.
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 7:19 ® toulovec
-
takže se nám to pěkně rozrůstá , děláte mi radost kluci:
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus 17. Medvěd
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 7:18 ® toulovec
-
medvěd: ježinku japa by ne? taková celebrita ))
Muf tebe se nikdo na nic neptal, bo pif říkal že vedoucí jsem já tak jsem prostě rozhodl a je to!!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 6:08 ® muf
-
jeeeeeeee ja už jsem přihlášenej a dozvěděl jsem se to až teď tak to mi nezbývá abych jel
reagovat - Pátek 21. října 2005 v 0:02 ® Medvěd
-
můžu se taky přijet něco naučit?
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 7:20 ® toulovec
-
Tomucha: otázka č. 1 – dírky nechám na uvážení každého soudruha, ale myslím že zrovna tebe nikam nepustím, neb budeš vázat a učit začátečníky až se z tebe bude hulit otázka č. 2 – pátek večeře vydytný hovězí guláš
reagovat
- sobota oběd ještě nevím
- sobota večeře duháček na máslíčku alá pupák otázka č. 3 – bez bab (rybářky můžou, milenky maj zákaz), pokoje jsou myslím po 4–5, dva dokonce po 6 - Čtvrtek 20. října 2005 v 7:16 ® toulovec
-
aktualizace přihlášených:
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 0:26 ® Milky
-
Tomucha: Po tvé fiasku na téma Tomucha a milenky na sraz CH. cz bych se na takové zbytečnosti ani neptal! Brát ženský na takovou akci by mělo být trestné!
reagovat - Čtvrtek 20. října 2005 v 0:15 ® zedus
-
Rád se zůčastní i druhého ročníku, o tom neváhejte.
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 22:51 ® Tomucha
-
já už se tším jak malý dítě na ježíška dotaz 1 : pujde se i na dírky? polička je kousek, unor bude zamrznuto.. mno já se ptám páče sem si koupil luxusní prut na dírky s V. I. P. multíkem. a libovej vlasec hihi
dotaz 2 – jo co se bude podávat věčně hladovým nenežraným rybářskám krům )
dotaz 3 : mužeme si vzít milenky sebou? po kolika sou pokoje ))
jj . . .
reagovat - Středa 19. října 2005 ve 21:45 ® jaryn
-
Toulovče z Toulovcova počítej se mnou. Myslíš, že bych se tam mohl něčemu přiučit?? Teda kromě chastání.
reagovat - Úterý 18. října 2005 v 7:15 ® toulovec
-
aktualizace přihlášených:
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek
reagovat - Sobota 15. října 2005 v 0:13 ® Dědek
-
Toulovec : jak jsi mohl na mě brachu zapomenout ?!?!?!?! Pokud budu mezi živýma, tak jedu. Předběžne se teda hlásím, ikdyž je ještě čas.
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 15:24 ® Jakub
-
to se když tak ještě domluvíme
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 13:37 ® toulovec
-
jakub: dovolenou ani nemusíš brát, to rozhodující pro ty co se rádi opijou proběhne v pátek večer, to rozhodující pro vazače proběhne v sobotu přez den a v neděli ráno stejně každej povalí domů, takže budeš moct jet v klidu do práce ))))))))))
reagovat