Chytej.cz

2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND necteno

14.10.2005 | toulovec | 25.658 zobrazení | 216 odpovědí

Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.

• zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
  • jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
  • pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).

CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.

• půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 1. listopadu 2005 ve 20:36 ® Padis
Padis

chose hledáš navigátora./ledový čaj za 15./

reagovat
Pondělí 31. října 2005 ve 20:30 ® Chose
Chose

Padis-neváhej,dokud máš rezervovaný místo v mojí dodo.

reagovat
Pondělí 31. října 2005 ve 20:22 ® Padis
Padis

Ty jo vás je tak to abych jel taky

reagovat
Pondělí 31. října 2005 v 17:24 ® Prutos
Prutos

Dědek: Ty se rozdvojis? Nauc me to taky, obcas by se to hodilo!

reagovat
Pondělí 31. října 2005 v 8:58 ® toulovec
toulovec
  1. HaD
  2. Toulovec
  3. Buko
  4. Tomucha
  5. Občasný piják
  6. Tomík
  7. Chose

8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus 17. Medvěd 18. Miloš 19. Hraji 20. Dědek 21. Parmenides 22. EDDY

reagovat
Neděle 30. října 2005 ve 13:35 ® Milky
Milky

Dědek: Jsem rád, že už jsi zase mezi námi. Co se týče mého rubu , asi i líce , no jsem malinko zvědaff, jak mě zandáš ..... Myslím, že už do konce rocku toho moc nestihnem a f oůůůůnoru s promazaným svěráčkem dorazíme plafmo za Toulíkem a xichtem-f-xicht si popřejeme fše O. K. k narozkám

reagovat
Neděle 30. října 2005 ve 12:20 ® Dědek
Dědek

Milky : máš úplnou pravdu, sebrali mne za bílého dne a už jsem nestačil dát vědět. Ještě si musím odsedět skoro měsíc a potom ti dám do rubů )))

reagovat
Neděle 30. října 2005 v 10:26 ® Milky
Milky

Dědek: Bejt tebou, tak už žádný zvolání po dalších srazech nedělám! Minule jsi byl ten, kdo s tou myšlenkou přišel a to bylo taky všechno, cos pro zdar srazu udělal. Nakonec jsi ani bez omluvy nepřijel. No vzhledem k tomu, žes prý byl ve vyšetřovací vazbě, tak se to dá přejít mlčením, ale další sraz a jeho organizování nech třeba na Toulíkovi, ten ví, Jak na to .....

reagovat
Sobota 29. října 2005 v 0:42 ® Dědek
Dědek

Teda dalo mi zabrat, než jsem to zase našel Co je okolo srazu nového, nechystá se něco ještě na podzim? Toulafče, co takhle lipánci??? Už bych měl být na telefonu

reagovat
Neděle 23. října 2005 v 15:59 ® EDDY

pokud mě do toho nic nevleze a nebude zrovinka maškařský klub tak bych jel taky. Tady pokud mě tam pustíte… ))))) ?!

reagovat
Neděle 23. října 2005 v 15:09 ® Milky
Milky

Tomucha: Chacha, ty bys měl raději dělat baviče na Nově, než psát o vázání! Holky na srazu Ch. cz, to by bylo na obvzláště šťavnatou kapitolu

reagovat
Sobota 22. října 2005 v 0:45 ® parmenides

Toulovce, ty na mne seres, nezavolas, nenapises, neuvedes mne do tohohle seznamu…

ach jo

takze se take hlasim

reagovat
Pátek 21. října 2005 ve 20:38 ® Tomucha
Tomucha

já si ten dírkovej prut stejně vezmu abych se pocamral hihi

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 17:19 ® Tomucha
Tomucha

Milky – na srazu jsme byl spokojený. měl si tam málo holek?

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 9:17 ® hraji
hraji

pro Toulovce: no snad mi to vyjde a přijel bych se podívat a přiučit také. A hlavně dohlédnout na to nezvedené mládí

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 9:14 ® Medvěd
Medvěd

Toulovec:já,Ti dám celebrita. V každém případěš si to dávám do diáře.

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 7:19 ® toulovec
toulovec

takže se nám to pěkně rozrůstá , děláte mi radost kluci:

1. HaD
  2. Toulovec
  3. Buko
  4. Tomucha
  5. Občasný piják
  6. Tomík
  7. Chose

8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus 17. Medvěd

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 7:18 ® toulovec
toulovec

medvěd: ježinku japa by ne? taková celebrita ))

Muf tebe se nikdo na nic neptal, bo pif říkal že vedoucí jsem já tak jsem prostě rozhodl a je to!!!!!!!!!!

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 6:08 ® muf

jeeeeeeee ja už jsem přihlášenej a dozvěděl jsem se to až teď tak to mi nezbývá abych jel

reagovat
Pátek 21. října 2005 v 0:02 ® Medvěd
Medvěd

můžu se taky přijet něco naučit?

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 7:20 ® toulovec
toulovec

Tomucha: otázka č. 1 – dírky nechám na uvážení každého soudruha, ale myslím že zrovna tebe nikam nepustím, neb budeš vázat a učit začátečníky až se z tebe bude hulit otázka č. 2 – pátek večeře vydytný hovězí guláš
- sobota oběd ještě nevím
- sobota večeře duháček na máslíčku alá pupák otázka č. 3 – bez bab (rybářky můžou, milenky maj zákaz), pokoje jsou myslím po 4–5, dva dokonce po 6

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 7:16 ® toulovec
toulovec

aktualizace přihlášených:

1. HaD
  2. Toulovec
  3. Buko
  4. Tomucha
  5. Občasný piják
  6. Tomík
  7. Chose

8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 0:26 ® Milky
Milky

Tomucha: Po tvé fiasku na téma Tomucha a milenky na sraz CH. cz bych se na takové zbytečnosti ani neptal! Brát ženský na takovou akci by mělo být trestné!

reagovat
Čtvrtek 20. října 2005 v 0:15 ® zedus
zedus

Rád se zůčastní i druhého ročníku, o tom neváhejte.

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 22:51 ® Tomucha
Tomucha

já už se tším jak malý dítě na ježíška dotaz 1 : pujde se i na dírky? polička je kousek, unor bude zamrznuto.. mno já se ptám páče sem si koupil luxusní prut na dírky s V. I. P. multíkem. a libovej vlasec hihi

dotaz 2 – jo co se bude podávat věčně hladovým nenežraným rybářskám krům )

dotaz 3 : mužeme si vzít milenky sebou? po kolika sou pokoje ))

jj . . .

reagovat
Středa 19. října 2005 ve 21:45 ® jaryn

Toulovče z Toulovcova počítej se mnou. Myslíš, že bych se tam mohl něčemu přiučit?? Teda kromě chastání.

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 7:15 ® toulovec
toulovec

aktualizace přihlášených:

1. HaD
  2. Toulovec
  3. Buko
  4. Tomucha
  5. Občasný piják
  6. Tomík
  7. Chose

8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek

reagovat
Sobota 15. října 2005 v 0:13 ® Dědek
Dědek

Toulovec : jak jsi mohl na mě brachu zapomenout ?!?!?!?! Pokud budu mezi živýma, tak jedu. Předběžne se teda hlásím, ikdyž je ještě čas.

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 15:24 ® Jakub
Jakub

to se když tak ještě domluvíme

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 13:37 ® toulovec
toulovec

jakub: dovolenou ani nemusíš brát, to rozhodující pro ty co se rádi opijou proběhne v pátek večer, to rozhodující pro vazače proběhne v sobotu přez den a v neděli ráno stejně každej povalí domů, takže budeš moct jet v klidu do práce ))))))))))

reagovat