Vyhledávání
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | 25.655 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. října 2005 ve 13:31 ® toulovec
-
na zálohu je ještě čas, myslím že zatím o tom budem jen plkat a zálohu vypíšu až tak v lednu
HaD: díky za nabídku, ale nebudu to s pořádáním přehánět, takže co půjde, zařídím a kdyžtak rozhodím sítě a zaúkoluju Vás
hlavně bych poprosil ty, co se budou hlásit a ještě na žádným srazu nebyli, nebo na ně nemáme kontakt, aby si pořádně vyplnili kartu, aby na ně bylo spojení
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 13:29 ® Jakub
-
toulovec : vypsal jsem si směny,a 26 jdu na den,ale to by se mohlo vyřešit dovolenou
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 13:04 ® fikus
-
toulovec: s tím vybíráním záloh je to dobrý nápad. Zadej termín do kterého se musí zaplatit. Ušetříš si starosti.
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 12:53 ® pupak
-
ja bych se rad prihlasil ale toulovec mi napsal ze sem hajzl a ze trpi ke me neprekonatelnym odporem tak ja teda asi neprijedu
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 12:34 ® HaD
-
Pokud budeš potřebovat něco zařídit, dej echo, rád Ti pomůžu. Budeš chtít poslat zálohu?
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 10:05 ® toulovec
-
takže už teď přihlášení:
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
Milky