Chytej.cz

2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND necteno

14.10.2005 | toulovec | 25.608 zobrazení | 216 odpovědí

Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.

• zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
  • jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
  • pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).

CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.

• půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 19. února 2006 ve 21:25 ® HaD
HaD

tak mám zprávu od toulovce, že je to průjezdný! :-)

reagovat
Sobota 18. února 2006 v 15:04 ® Dědek reakce na …
Dědek

wole, tož sa na vás tak těším, že jsem už nemohl dospat :-)) ) ostatně, z koho by jste si dělali prdel :-))

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 16:33 ® Padis
Padis

toulovec staženo z www.maštale

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 16:22 ® Tomik reakce na …
Tomik

Padis: není to náhodou u pomníku na Pasekách??

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 11:45 ® toulovec reakce na …
toulovec

padis: kde jsi tu fotku stáhnul? to je dle copyrajtu od mýho kámoše z Proseče. A mimochocem být ve Vranicích tolikhle sněhu, vůbec si tu hubu netřepím. Do tohlhle bych bez obav vjel i s mojí Feluškou :o)))

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 10:30 ® toulovec reakce na …
toulovec

hochu milej, ta obec má 10 baráků i s kapličkou, ti kdyby to museli prohrnout, tak musej do konce roku zhasnout veřejný osvětlení, protože by neměli na elektriku :o))) Jsou věci mezi nebem a zemí, který hold nepřemůžeš – jena z nich je příroda :o)))

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 9:41 ® fikus reakce na …
fikus

na vojně jsme měli heslo, „kde zůstává rozum stát, nastupuje vojenská technika“ Nic neprohazuj, zavolej na obecní úřad ať to nechají strojově zprůjezdnit.

reagovat
Pátek 17. února 2006 v 9:28 ® toulovec reakce na …
toulovec

seru na prohazování! buď se mi to podaří nějak zprůjezdnit, nebo tam prostě nějak dolezem pěšky a pívo si tam dotáhnem na sáňkách, nebo něco takovýho no. Ale já si myslím, že kdyby bylo nejhůř, pokusím se zprůjezdnit tu trasu co jsme tam tudy jeli loni – uvidím, pokud to půjde, příští tejdem kdyžtak nafotím a popíšu novou trasu. Prostě to tady průběžně sledujte, fakt nevím.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 ve 23:24 ® ZN
ZN

Ivošku, přes víkend nic nevymýšlej, nic neřeš, vem kamarády, lopatu a makej. Už se z toho navykroutíš :-)

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 ve 21:06 ® Padis
Padis

Maštale

reagovat
foto/forum/2006/th-img69.jpg
Čtvrtek 16. února 2006 ve 13:11 ® toulovec
toulovec

Tak jsem ve stresu jak už dlouho ne, vypadá to že celej itinerář budu muset zase předělat, ne-li zrušit akci, neb je tam asi na 500 metrovým úseku od neděle metr sněhu a že by to někdo prohrnoval si nedělám naděje. pokusím se přez víkend něco vymyslet

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 21:07 ® Milky reakce na …
Milky

Hele, jestli Dědek zase dělá nějaký kůže, necháme ho klidně bloudit :o)

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 20:51 ® bubu
bubu

Pánové, jen tak náhodou,není někdo z účastníků VV na dostřel od Jeseníku? Mám trochu problém s dopravou. Cenu respektuji.

reagovat
Středa 15. února 2006 v 15:04 ® HaD reakce na …
HaD

toulovec: hotovej spisovatel a navigátor…velmi pěkné, dík…velmi jsem se i zasmál našemu dědečkovi :-D

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 14:52 ® toulovec
toulovec

přátelé tady máte všichni podrobnější informace jak tam dojedete a td www.chytej.cz

reagovat
Úterý 14. února 2006 v 15:26 ® toulovec
toulovec

a ještě jednou pro dědka kterej tam chtěl jet už tento pátek:

dědku, 24.2. 2006 je až příští víkend, to znamená že se ještě 10× vyspinkáš a až potom můžeš vyrazit.

reagovat
Úterý 14. února 2006 ve 12:43 ® Bosanac

Ja ti poslu zitra postou , budes to mit na ucte koncem brezna :-)

reagovat
Úterý 14. února 2006 v 9:15 ® fikus
fikus

jako každý slušný člověk platím až po třetí doporučené písemné upomínce. Přece si nebudu kazit reputaci.

reagovat
Úterý 14. února 2006 v 8:13 ® toulovec
toulovec

Kluci zlatý omlouvám se, ale já nebyl dlouho v bance a nedošlo mi že už je to tak dlouho :o)))) odpoledne to napravím a zítra zaktualizuju seznam lumpů :o))

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 23:27 ® Milky reakce na …
Milky

Toulíku, stačí ti f kešce na místě?

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 23:11 ®  reakce na …

Toulovec-skutečně po kontrole výpisu bylo odesláno 30,1.to odešlo.Moje paní říká,že většinou u komerční banky bývá předčíslí u účtu,nezapomněl jsi ho udat?Po tom mohou naše peníze bloudit.To odeslání mám ověřeno výpisem z účtu.

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 21:23 ® zedus
zedus

Taky sem už platil, ale v pátek. Tak bych chápal, že to nedošlo.

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 20:19 ®  reakce na …

Toulavec-je podezřelé,že by tolik lidí doposud nezaplatilo.Je správné to číslo účtu?

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 20:16 ®  reakce na …

Toulavec-je, to divný,ale peníze z účtu,žena posílala už před 10 dny.To máš banku ve Švýcarech?

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 20:13 ® bubu reakce na …
bubu

že se sakra nestydíte,jen třikrát zaplaceno. Vždyť je už po výplatě.

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 14:43 ® toulovec
toulovec

ještě jednou platiči a neplatiči: č. účtu 912 362 02 27 /0100 var. symbol: u každýho pořadový číslo tady na seznamu.

1. HaD – zaplaceno
  2. Toulovec – ehmmmmm
  3. Buko
  4. Tomucha
  5. Občasný piják
  6. Tomík – zaplaceno
  7. BUBU – zaplaceno

8. Milky 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 15. Jaryn – zaplaceno 16. Zedus 17. Medvěd 18. Šlehy 19. Hraji 20. Fík 21. Parmenides 22. BigSteak 23. Ares 24. G. MOOLIS 25. Jiris 26. Luban 27. Koudy 28. Flip 29. ZN 30. Zdeneček 31. Lojza (Bosanac) 32. kámoš od Zdenečka č.1 33. Jura 34. Robur 35. Jarv 36. prutos 37. kámoš od Zdenečka č.2

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 12:47 ® toulovec
toulovec

Ubytování se nám zatím vykrystalizovalo takto: pokoj č.1 – pupák, Fíkusák, Shimi, Ares pokoj č.2 – Hraji, Muf, Zedus, Luban pokoj č.3 – Buko, Občasný piják pokoj č.4 – ZN, Medvěd pokoj č.5 – Zdeneček + 2 kámoši pokoj č.6 – Tomucha, Jiris, Koudy pokoj č.7 – BUBU, Flip, Robur pokoj č.8 – Jura, Tomík, prutos pokoj č.9 – G.MOOLIS, Šlehy, Lojza (Bosanac), Parmenides Firetiger pokoj č. 10 – HaD, Jaryn, Jarv, BigSteak, Pikoš rezerva

Milky – samotka

reagovat
Středa 8. února 2006 v 11:32 ® toulovec
toulovec

Takže přátelé, muškaři, uteklo to jako voda a já pomalu začínám pracovat na přípravě akce, poprosím Vás, aby jste sledovali pečlivě tuto otázku, abych každýmu zvlášť nemusel vysvětlovat cestu, peníze, jídlo atd. Zatím jediné co mi dělá vrásky je počasí, protože se jedná o poměrně zachumelenou oblast se špatným příjezdem, doufám že se mi podaří zprůjezdnit cestu. Přinejhorším budu muset narychlo sehnat náhradní ubytování.
V průběhu 8. týdne, tedy v týden konání celé akce sem hodím poněkud obšírnější příspěvek, kde budete mít popsány veškeré organizační záležitosti, cestu a tak dál.

reagovat
Úterý 7. února 2006 v 19:06 ® HaD reakce na …
HaD

fikus: vypadá to tak :-)

reagovat
Úterý 7. února 2006 v 18:59 ® fikus
fikus

HaD: jak tak koukám na počet registrujících se Chytejáků, tak počítám, že do srazu by to mohlo skočit přes dva tisíce. To by jsme mohli rovnou nějak oslavit.

reagovat