Vyhledávání
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | 25.820 zobrazení | 216 odpovědíTakže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. ledna 2006 ve 20:50 ® Chose
-
toulovec-vyškrtni mě prosím ze seznamu,bohužel nemůžu jet.
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 v 7:57 ® toulovec
-
Takže přátelé – termín se nám přiblížil, rok přehoupl to toho aktuálního, je na čase se začít chystat. v dohledné době Vám sem hodím rozpis pokojů, kdo bude chtít obsadit společně pokoj, ať si to obsadíte.
Poprosím přihlášené účastníky, aby poslali zálohu 500,– Kč na účet č. 9123620227/0100
Var. symbol je vaše číslo v pořadníku.
- HaD
- Toulovec
- Buko
- Tomucha
- Občasný piják
- Tomík
- Chose
8. Milky 9. Pif 10. Muf 11. Shimi 12. pupák 13. Jakub 14. Dědek 15. Jaryn 16. Zedus 17. Medvěd 18. Miloš 19. Hraji 20. Fíkusák 21. Parmenides 22. EDDY 23. Ares 24. BASS ?? 25. Kelt 26. Luban 27. Iceman 28. Flip 29. ZN 30. Zdeneček 31. Lojza (Bosanac) 32. Rici 33. Jura 34. Robur 35. Jarv 36. Strejka 37. Big Mike
V případě, že už teď víte, že se výše uvedené trachtace neúčastníte a jste napsáni v pořadníku, dejte mi prosím vědět, abych za Vás mohl napsat někoho jiného.
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 ve 21:26 ® Tomucha
-
něják tu chcípl pes. platí ta akce ještě
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 v 11:12 ®
-
občasný piják-omlouvám se.
reagovat - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 19:06 ® fikus
-
flip: musím tě opravit: „do těch nejlepších“
reagovat - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 18:51 ®
-
Toulovec-teď prodávají u benzinek,nebo v lékárnách prostředek proti kocovině,tak toho nakup v rámci režije kanystr. Do těch nejhorších to ráno trychtýrem nalejem a bude…
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 9:46 @
-
toulovec: jaký si to uděláš. já chtěl jen pomoct.
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 7:40 ® toulovec
-
Alivio: tresty NO ALKOHOL jsou zcela od věci, protože v tu chvíli bych tam taky mohl sedět na zápraží sám bo by mi všichni ujeli. Nésu přece sprostá sviňa. A navíc tam bude spousta přátel a kamarádů, kteří nepijí alkohol, ale užívajů ovocné destiláty jako životabudiče či léku. Jen namátkou uvedu některé „nemocné“ – ZN, pif, muf, pupák, HaD, Občasný piják, Buko......... A pro takovou léčbu já teda pochopení mám
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 ve 22:19 ® Milky
-
Alivio, ty jsi vážně dobrák! Ještě ho f tom podporuj, jako by sám nepřišel na dost ujetejch věcí!!!!!
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 ve 22:13 ® Chose
-
Alivio-no vono by to možná bylo lepčí. zas by tě v sobotu nebolela hlava..))))
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 17:39 @
-
toulovec: a co kdyby tresty byly NO ALKOHOL. Za důtku by byla limonáda celou noc a za důtku s výstrahou jen voda?Hihihi.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 17:21 ® Milky
-
Robur Není přeci tak zle, aby nemohlo být ještě hůř! Von Toulík dělá kůžičky a rád se nechává prosit – jen kdyby tohle čet, ten by vzteky zmodral (bandaska jedna). Ale vzhledem, že to píšu jen tobě, tak se to nedozví. Pssssssssssssst! Neříkej mu to!
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 9:47 ® Robur
-
Milky, co budem dělat? Neuvažuješ o emigraci? prý je dobře v Valašském království.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 7:21 ® toulovec
-
Nechytejte mě za slovo hajtry! Jasně jsem napsal že v sobotu !!!!!!!!!!!!! Spát bude pravděpodobně doma, protože nepředpokládám že by se chtěl dívat na vožralou zvěř jak blyje v alejích. Jinak pokud by měl Honza čas a chuť zůstat do neděle, nebojte se že bych mu nějakou tu místnůstku nenašel.
Zakládám blacklist – milky má důtku robur má už důtku s výstrahou
tresty za nevhodné konání teprve vymyslím, ale určitě to budou kapalné dary ve prospěch celého kolektivu, nebo otrocké práce při vaření, uklízení, umývání nádobí a pod. Přece to nebudu dělat já!
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 23:27 ® BoBo-Falknow
-
Milky: No tak to vypadá, že jsi ho vyhrál! ¨
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 22:29 ® pikos
-
Milky: otázka by spíš měla znít " a s kým bude spát?"
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 20:54 ® Robur
-
Do dražby taky ničím nepřispěl…
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 20:37 ® Milky
-
Toulíku a místo koho bude ten člověk spát?
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 9:56 ® toulovec
-
takže v sobotu mi účast přislíbil Jan Klacl z Holic, známý to výrobce dubingů, hřbítků a pod. Kdo budete potřebovat doplnit zásoby vázacích materiálů, určitě se vyřádíte.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:27 ® Robur
-
a do 6ti počítat umím, ale neviděl jsem právě ten předposlední bod, dále viz. malé okénko
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:25 ® Robur
-
Hade 1/ jsem hrdý že píšu všemi 10ti a zkouším to poslepu 2/ jsem líný 3/ jsi určitě lepší než já a nejsi líný 4/ snažím se to po sobě číst a někdy ještě dřív ale plácnu na enter /chabá výmluva/ 5/ nějak se mně to v tom malém odpovědním okénku jeví nepřehledné a blbě na to vidím, takže ne vždy odhalím vše 5/ když budou ty vánoce..
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:02 ® HaD
-
Robur: a je problém si příspěvek po sobě přečíst před tím, než ho odešleš? Mám dojem, že je složen ze stejných písmenek, čárek, háčků i „i“ a „y“…
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 0:04 ® Milky
-
Tomucho, souhlas. Pupácio si vyleští broďákový holínky, vyzvedne z čistírny muškařskou vestu a vyhodí naftalínový bambule z klobouku a vyrazí. Já to hodím taky do lajny a nena-problema! Hade, díky, vidím, že asi pro Roburovo manželku budu chytákem sezóny. Jistě mne ráda pozná f originále
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:58 ® Tomucha
-
Robur – tak jí vem… Milky, Pupák – já vám ty lístky kludně seženu a sraz se muže přesunout tam, ale vemte si prosím k brodákum a veste i kravatu, díky… předem díky
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:24 ® Robur
-
Teď se na ty fotky dívala manželka a říká, že chce taky na nějaký sraz jet.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:19 ® Robur
-
Jinak je Hade vidět, že máš hromadu času na voloviny, tak fakt prosím udělej něco s možností opravit svůj příspěvek, nemůžu se na ty překlepy dívat. Prosím.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:15 ® Robur
-
no až tohle uvidí ti beregistrovaní přispivatelé, tak vlastně zjistíme, že naketa Fórum pro neregistrované, , se vyřešila sama
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 21:19 ® HaD
-
a to je jeho životní partner, ale nemůžu prozradit, kdo to je (přece bych to nemohl Milkymu udělat) ))
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 21:17 ® pupak
-
ZN – vis zes mi slibil ze to nikdy ani po my smrti neuverejnis
reagovat))
- Úterý 6. prosince 2005 ve 21:14 ® HaD
-
to je von, jen jsem mu dodělal fotomontáží fousy, aby se nepoznal
reagovat