Vyhledávání
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | 25.823 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. prosince 2005 ve 21:13 ® pupak
-
oooo dekuji Brade Pitte . . .
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 21:13 ® ZN
-
pupák: že bych tady jednu hodil? Ať je jasno, lfe salooonů
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 21:10 ® HaD
-
jo, to můžu potvrdit, pupák je svalovitej hubeňour. blond s modrejma vočima a hladkou oholenou tváří v nažehlené košili a v v kalhotách s puky…
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 20:56 ® pupak
-
robur – mejch fotek se na webech flaka moc a vsechny sou podvrh ja ve skutecnosti jsem STIHLY SLACHOVITY JINOCH
reagovat)
- Úterý 6. prosince 2005 ve 20:48 ® Robur
-
Pupáku, pokud pod tím zvým jménem je tvá skutečně tvoje fotka, tak máš mé sympatie a souhlasím s Milkym.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 20:45 ® pupak
-
Milky KOUKEJ SE TAKY URAZIT MYSLEL TIM NEJENOM ME ALE NAS FSECHNY ZMETEK JEDEN
reagovat(
- Úterý 6. prosince 2005 ve 20:43 ® Milky
-
Pupácio, nedej se! Je ti naznačeno, jako že bys neměl bej repre! Ty? Takovej leff salónů! Pche!
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 20:23 ® pupak
-
tomucha – ty se za nas stydis???? asi ti dame do drzky s Ivoskem
reprezentativni ples kurva ja si na to musim koupit novy brodaky
reagovat)
- Úterý 6. prosince 2005 ve 20:20 ® Tomucha
-
pupácio – neblbni to je reprezentativní ples! za tu ostudu to nestojí spolužaček je tam dost, já vím taky by se dědkovi nelíbilo že jsme si povídal s jeho žužu. Chrání si dětičky chrání. ale my si cestičku najdeme takže než bych vám sháněl lístky tak to raději pojedu na sraz oki…
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 9:37 ® pupak
-
tomucha – tak objednej vic listku na ples a jedem . . . doufam ze mas spoluzacky k svetu, a ze nejsi tak skoupej jak dedek a nejakou tu spoluzacku zapujcis hladovym a ziznivym poutnikum kteri dorazi . . .
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 9:02 ® Tomucha
-
. tak si představte že v termín akce máme velký školní ples s povinnou učastí. . . co na to říct. prostě pech
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:16 ® Chose
-
toulovec-tejden by játra nerozdejchaly..
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 15:50 ® Robur
-
Pupáku, při srač–ce ani svěrač nefunguje natož mušk. svěráček.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 15:14 ® pupak
-
toulovec tak pristi vikend udelej v Hradci v mlikarne a mas to bez chlastu . . . ale vazat se taky moc asi nebude bo ta sracka po mlyku se sverakem moc neladi
reagovat)
- Pondělí 5. prosince 2005 ve 14:57 ® toulovec
-
ZN: a co to třeba udělat tak, že by se třeba každej dejme tomu třetí den opravdu vázalo???
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 14:13 ® ZN
-
toulovec: týden? Nemožné, to by nikdo nepřežil.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 14:08 ® toulovec
-
Tak jsem se tam byl včera odpoledne projít a řeknu Vám že to tam je balzám na duši, Já už bych jel teď. Za rok si udělejte čas, uděláme tu akci tejdenní
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 ve 22:41 ® BigMike
-
Tomucha: nějak chlape nestíhám, ale ozvu se! Ale jinak vše při starém
reagovatV únoru pokecáme!
- Sobota 3. prosince 2005 v 9:29 ® Tomucha
-
to by taky šlo. už mám koupený 3 ty adventní kalendáře s čokoáládkama. s whisky sem nesehnal
reagovat - Sobota 3. prosince 2005 v 8:32 ® ZN
-
Tomucha: sundej botu, nejlépe i ponožku, a vší silou kopni do radiátoru. Věř mi, že nějaký čas na Muškařský víkend přestaneš myslet.
reagovat - Pátek 2. prosince 2005 ve 23:31 ® BigMike
-
Tomucha: buď v klidu, není se těšit na co! Banda ožralů, o chytá ryby si dala sraz!!! Alkoholik vedle alkoholika!! Ae umí, kulevsky umí!!!!!!
reagovat)
- Pátek 2. prosince 2005 ve 23:24 ® Chose
-
tomucha-začni stříhat metr…
reagovat - Pátek 2. prosince 2005 ve 23:17 ® Tomucha
-
co mám dělat? strašně se těším…
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 20:48 ® BigMike
-
Toulovec: díky, díky, díky!!! Neboj, nějakého woblírka snad předvedu, než si zase něco udělám
reagovat) Kamkoliv jedu, vždy si nějak zkomplikuji situaci!!
- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:24 ® zedus
-
No nic, stejně bych dostal tak fidorku od kelta, tak to nějak přežiju.
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:17 ® CeP
-
zedus: yo! ale pac ty ses tezke HDU tak to neplati a dostanes prdku…
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:14 ® zedus
-
Cepe: že by se lubánci počítali za dva?
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 17:55 ® CeP
-
Tomik: e-e
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 17:46 ® Tomik
-
Cep: hádám že jedeš taky a Toulik te zapomel napsat…
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 17:38 ® CeP
-
toulovec: mas tam chybu. spravnej pocet je 38. kdo na to pride ma u mne cokoladu
reagovat