Vyhledávání
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | 25.604 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. února 2006 ve 12:07 ® Milky reakce na …
-
nebo TT .. test trpělivosti
reagovat - Pátek 24. února 2006 ve 12:05 ® ZN reakce na …
-
je mi jasné, že cesta bude jeden velký kvíz
reagovat - Pátek 24. února 2006 v 11:46 ® Milky reakce na …
-
vem si na bolest hlavy širokou, dobře lepící leukoplast – zalep mu pusu!
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 ve 23:47 ® ZN reakce na …
-
je to hodný kluk
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 ve 23:42 ® Tomucha
-
zn – vem si něco na bolest hlavy
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 18:33 ® ZN reakce na …
-
Ale kdepak, jede se mnou. Aspoň neusnu
reagovat)
- Čtvrtek 23. února 2006 v 17:22 ® Tomucha
-
jiris – tak a máš po víkendu
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 9:56 ® ZN
-
Vzkaz pro jirise. Volat medvěda, okamžitě. Změna plánu.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 9:44 ® toulovec
-
Přátelé pravděpodobně poslední informace ode mě, neb za chvíli jdu domů a zítra ráno už jedu do Vranic, takže na netu nebudu. Cesta včera odpoledne byla průjezdná, sice poslední kilometr není na žádný závodění, ale dá se tam dojet, doufám že nebude chumelit. Opět vám připomenu zde si stáhněte plán na cestu kdo tak ještě neudělal www.chytej.cz Takže: na chatě je vše co potřebujeme k životu – pokrývky, povlečení, sprchy,.......... nezapomeňte prosím na tu domácí obuv, nebo nějaký tenisky nebo něco takovýho. pivo David poveze G10, nezapomeňte na půlitry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo zapomene, pije z dvoudecky. K jídlu bude večer guláš s chlebem, k obědu v sobotu taky něco, k večeři taky něco , snídaně si s sebou vezměte. Doma všichni vyřiďte že na chatě není signál, takže se Vám nedovolají. Pokud si tam odtud budete chtít zavolat, když budete chvíli běhat po údolí signál dohoníte. Nic jinýho mě nenapadá, kdo něco nevíte, nevolejte, nebrečte, :o)))))))
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 8:49 ® Tomucha
-
ZN – dobře sednu si vedle tebe , ke zdroji jo? dyštak ti pučím tu lampičku
reagovat))
- Čtvrtek 23. února 2006 v 0:57 ® ZN reakce na …
-
prodlužovačka a lampička jsou mi ukradeny. Beru slivovici, špek a klobásy. Bez prodlužovačky jde žít.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 0:20 ® Tomucha
-
a pánové vazači vemte si hlavně lampičky a prodlužovačky tam snad budou nebudem přece vázat po tmě
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 0:08 ® Tomucha
-
heuréka, brávo toulofče…já už leštím svěrák a chystám si matroše
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 v 0:04 ® Padis
-
Však se Ivošek činí
reagovat - Středa 22. února 2006 v 18:50 ® HaD
-
teď jsem dostal od Ivoška tuto SMS: TAK JSEM PROVEDL REKOGNOSKACI TRASY, JE TO DOBRY, DOJEL JSEM AZ K CHATE. MUZEM NALOZIT AUTA AZ PO STRECHU. SPADL MI KAMEN ZE SRDCE.
to chce potleeeeeeeeeesk!
reagovat - Středa 22. února 2006 v 15:34 ® Milky reakce na …
-
No tak soráč, vemu si dobrou knihu. A co se týká inzerátu, je fakt, že se v tom nevyznám :o(
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 13:17 ® ZN reakce na …
-
Značka je zn, a spát budeš sám, do toho mě nenavlečeš
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 12:54 ® Jakub reakce na …
-
toulovec:přijedu v sobotu odpoledne,to už bys mohl mít cestu průjezdnou
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 12:37 ® toulovec reakce na …
-
naprosto stejně reagoval medvěd, když zjistil že bude spát s tebou. :o))))
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 12:29 ® Milky reakce na …
-
ZN: .. to je v inzerátech ZNAČKA :o)
Jestli nesouhlasíš s Jirisem velkoústým, zvu tě k mě na pokoj č.4. na koncert. Začínám chrápat asi minutu po usnutí
reagovat) Ba ne, ale musím spát u zásuvky.
- Středa 22. února 2006 ve 12:13 ® ZN
-
Ivošku, to si děláš kozy, s tím Jirisem. A je po klidu, asi se ožeru
reagovat)
- Středa 22. února 2006 ve 12:11 ® ZN reakce na …
-
Milky, sakra, a co já s tím mám společného
reagovat)
- Středa 22. února 2006 v 11:58 ® toulovec
-
tak jelikož se nám několik lidí odhlásilo, maličko jsem přeházel ubytování.
pokoj č.1 – pupák, Fíkusák, Shimi, Ares pokoj č.2 – Hraji, Dědek, Zedus, Luban pokoj č.3 – Buko, Občasný piják pokoj č.4 – Milky pokoj č.5 – Zdeneček + 2 kámoši pokoj č.6 – Tomucha, Firetiger, Tomík pokoj č.7 – Rici, Flip, Prutos pokoj č.8 – ZN, Medvěd, Jiris pokoj č.9 – G.MOOLIS, Šlehy, Lojza (Bosanac), Parmenides pokoj č. 10 – HaD, Jaryn, Jarv, BigSteak, Pikoš rezerva
reagovat - Středa 22. února 2006 v 11:50 ® HaD reakce na …
-
INZERCE MÁ NA CHYEJ SVOU RUBRIKU, TAK DALŠÍ INZERÁTY PROSÍM TAM. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. ADMIN.
reagovat - Středa 22. února 2006 v 11:45 ® Milky reakce na …
-
INZERÁT: Hledám firmu s jeřábem na 24.února večer, před turistickou ubytovnu TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. ZN.: Chci dát kamarádovi k narozeninám hobla!
reagovat - Středa 22. února 2006 v 11:04 ® toulovec
-
Hele hoši, kdyby bylo nejhůř, pokusím se zajistit jinou trasu, teď už tam sice není sníh, ale jak to taje, tak cesta po který se přijíždí se změnila v ledový koryto, takže je opět nesjízdná, budu Vás informovat
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 17:13 ® Padis
-
Toulovec-nesváděj to na přírodu řekni to,že jsi to měl s tím nahoře domluvený
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 8:51 ® toulovec
-
Tak náhodou zprůjezdnění nebylo mým dílem, prostě klika – příroda je s náma, ještě 2 takhle krásný dny a jsme bez sněhu. Takže pro všechny účastníky – akce se vyvíjí slibně, peníze už neposílejte, už mám dost :o)))). Zbytek peněz vybereme až na akci.
reagovat - Pondělí 20. února 2006 v 0:03 ® Tomucha
-
nemožné na počkání, zázraky do tří dnu
reagovatzn. toulofec
- Neděle 19. února 2006 ve 22:41 ® ZN
-
HaD: věděl jsem, že Ivoš udělá nemožné
reagovat