Chytej.cz

Mušák na stoják???????????????, necteno

12.10.2005 | topinka | 3.139 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 15. října 2005 v 7:28 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

error: Dík. Jak říkám, na štiky zatím chodím jen se UL vláčkou, mouchu (strýmra) jsem na ně ještě nezkoušel, ale láká mě to.

reagovat
Sobota 15. října 2005 v 6:05 ® Axamith
Axamith

To pikos : Máš s pruty Green Stream nějaké zkušenosti. Vážně o něm uvažuji, ale chtělo by refence. Nechci nic na jezero, spíš tak #3–4

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 12:55 ® pikos
pikos

mrkni se taky na shop. fly-fishing. cz na Stealth a Gatti

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 11:11 ® pupak

topinka – tak jo kdyz chces znacky mas je mit:-)) )

Vlastnim pruty techto znacek a duveruju jim: Thomas & Thomas House of Hardy G Loomis

Jinym neduveruji, ale vlastnim je tez:-)) )) Tak a ted si vyber treba i podle KK

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 ve 21:07 ® topinka
topinka

Jestli mně to chytne tak bych šel do dalšího prutu s větši ATMOU . Podle pana Křivance "zaklady jezerního muškaření " s jedním prutem stejně nevystačím a kupovat nějakej univerzál nemá smysl. Tak prosím o značky kterým duvěřujete .

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 19:02 ® pupak

EDDY – klacky pokud to jde nelamu:-)) ) A na jezera nechodim pokud nepocitam par navstev na soukr. rybniku typu kouty, technopilak a pod.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:58 ® EDDY

pupak: TO JO . MÁŠ PRAVDU . A KAMPAK CHODÍŠ NA JEZERO??? LETOS JSEM UŽ TAKY ZLOMIL PROTEK HNED DVA..... LOOMISE A GREENA. ALE V POHO… STANE SE !!!

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:53 ® pupak

EDDY – se nehadame a na universal klacek seru stejne je to ten kterej mam zrovna rozlozenej loni sem vodchytal skoro celej podzim se 4-kovym Vectorem a letos hold sem na jare slozil sestkovej Horajzn:-)) )) Aspon si ty vostatni nevosoupu . . .

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:49 ® EDDY

pupak: NO JÁ SE TADY HÁDAT NECHCI JÁ TAKY RADŠI CHYTÁM NA STOJÁKU S PĚTKOU A ŠESTKOU ALE OPTIMÁLNÍ PRUT JE 7…

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:46 ® pupak

BoBo-Falknov – jo letos si to uhad naprosto presne, sem linej jak svine furt vyndavat klacky z futralu tak sem skoro celej rok vodchytal se sestkou ve trech metrech

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:43 ® pupak

EDDY – verim ti, protop rikam, mam si zachytat nebo jit na sichtu slozit vagon uhli . . .

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:41 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Pupak: A co Ty Pupíku, Ty máš taky jen šestku jako univerzál???? :-

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:32 ® EDDY

pupak: jo několikrát.....))) je to v pohodě… a  to nejsem ani žádnej korbič… je mě 17… a v pohodě… ono jde spíše o techniku hodu ale je pravda že druhej den pak bolej ruce . ale není to nějak moc hrozný.....

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:24 ® pupak

Maval ste nekdo celej den s trimetrovou sedmou nebo osmou kdo mu to radite? Toust – pokud nejses chlap jak hora tak se na ni vyser a kup si nejakou sestku v tech trech metrech teda a budes mit klacek i na reku a fakt nevim co si predstavujes ze ti lidi poradi, to chces slyset kup si Loomise nebo Hardy ? za pet litru ???? tak to tu neres )))

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:23 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

No nevím, ale zrovna včera jsem byli na Koutech a foukal vítr jaxviňa. Můj prut 5/6 byl k ničemu, čistá šestka taky a házet se nechalo jen sedmou. Prostě když trochu fičí, tak to šestkou neprohodíš (fyzika). Kratší prut na štiku je taky zajímavej názor, možná na řeku, ale na stoják při stýmrování… nevím, to fakt nemám vyzkoušené, tak se nebudu dohadovat.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 16:58 ® EDDY

podle mě je optimální prot 7… pač když fouká výtr tak nemáš problém sním hodit když si vemeš šestku tak to je už na hraně.....
ale 100% bych si koupil třímetrák…

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 15:59 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

No, nevím, já jsem v mouše začátečník, ale vysloveně na jezero bych šel do sedmičky a hodně bych uvažoval nad osmou (štiky).

reagovat
Středa 12. října 2005 ve 22:00 ® topinka
topinka

Délka 290–300 cm ATMA 6 cena do 5000kč stačí??????????­???????

reagovat
Středa 12. října 2005 v 18:23 ® hraji
hraji

No marně přemýšlím, co vlastně od nás chceš číst. Vybral sis délku prutu a AFTMA, ale cudně sis tyto údaje nechal pro sebe a po nás chceš, abychom věstecky vymysleli, na jakou značku máš peníze? Kup si takový prut, na jaký máš peníze i dovednosti. Pokud jsi začátečník, určitě ti na učení a mučení bude stačit nějaká běžná tovární výroba, až budeš mistr, potom si nechej postavit prut na míru, jak ti radí error. Ale znám celou řadi vynikajících muškařů, kteří za celý život nepocítili potřebu mít stavěný prut a s „továrním“ se stali mistry ligy.

reagovat
Středa 12. října 2005 v 17:34 ® pupak

error – a kolik si voddelal tech „tovarnich smejdu“ kdyz takhle rozumujes?

reagovat