Vyhledávání
Mušák na stoják???????????????,
12.10.2005 | topinka | 3.140 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. října 2005 v 7:28 ® BoBo-Falknow
-
error: Dík. Jak říkám, na štiky zatím chodím jen se UL vláčkou, mouchu (strýmra) jsem na ně ještě nezkoušel, ale láká mě to.
reagovat - Sobota 15. října 2005 v 6:05 ® Axamith
-
To pikos : Máš s pruty Green Stream nějaké zkušenosti. Vážně o něm uvažuji, ale chtělo by refence. Nechci nic na jezero, spíš tak #3–4
reagovat - Pátek 14. října 2005 ve 12:55 ® pikos
-
mrkni se taky na shop. fly-fishing. cz na Stealth a Gatti
reagovat - Pátek 14. října 2005 v 11:11 ® pupak
-
topinka – tak jo kdyz chces znacky mas je mit
)
Vlastnim pruty techto znacek a duveruju jim: Thomas & Thomas House of Hardy G Loomis
Jinym neduveruji, ale vlastnim je tez
reagovat)) Tak a ted si vyber treba i podle KK
- Čtvrtek 13. října 2005 ve 21:07 ® topinka
-
Jestli mně to chytne tak bych šel do dalšího prutu s větši ATMOU . Podle pana Křivance "zaklady jezerního muškaření " s jedním prutem stejně nevystačím a kupovat nějakej univerzál nemá smysl. Tak prosím o značky kterým duvěřujete .
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 19:02 ® pupak
-
EDDY – klacky pokud to jde nelamu
reagovat) A na jezera nechodim pokud nepocitam par navstev na soukr. rybniku typu kouty, technopilak a pod.
- Čtvrtek 13. října 2005 v 18:58 ® EDDY
-
pupak: TO JO . MÁŠ PRAVDU . A KAMPAK CHODÍŠ NA JEZERO??? LETOS JSEM UŽ TAKY ZLOMIL PROTEK HNED DVA..... LOOMISE A GREENA. ALE V POHO… STANE SE !!!
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:53 ® pupak
-
EDDY – se nehadame a na universal klacek seru stejne je to ten kterej mam zrovna rozlozenej loni sem vodchytal skoro celej podzim se 4-kovym Vectorem a letos hold sem na jare slozil sestkovej Horajzn
reagovat)) Aspon si ty vostatni nevosoupu . . .
- Čtvrtek 13. října 2005 v 18:49 ® EDDY
-
pupak: NO JÁ SE TADY HÁDAT NECHCI JÁ TAKY RADŠI CHYTÁM NA STOJÁKU S PĚTKOU A ŠESTKOU ALE OPTIMÁLNÍ PRUT JE 7…
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:46 ® pupak
-
BoBo-Falknov – jo letos si to uhad naprosto presne, sem linej jak svine furt vyndavat klacky z futralu tak sem skoro celej rok vodchytal se sestkou ve trech metrech
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:43 ® pupak
-
EDDY – verim ti, protop rikam, mam si zachytat nebo jit na sichtu slozit vagon uhli . . .
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:41 ® BoBo-Falknow
-
Pupak: A co Ty Pupíku, Ty máš taky jen šestku jako univerzál???? :-
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:32 ® EDDY
-
pupak: jo několikrát.....))) je to v pohodě… a to nejsem ani žádnej korbič… je mě 17… a v pohodě… ono jde spíše o techniku hodu ale je pravda že druhej den pak bolej ruce . ale není to nějak moc hrozný.....
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:24 ® pupak
-
Maval ste nekdo celej den s trimetrovou sedmou nebo osmou kdo mu to radite? Toust – pokud nejses chlap jak hora tak se na ni vyser a kup si nejakou sestku v tech trech metrech teda a budes mit klacek i na reku a fakt nevim co si predstavujes ze ti lidi poradi, to chces slyset kup si Loomise nebo Hardy ? za pet litru ???? tak to tu neres )))
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 18:23 ® BoBo-Falknow
-
No nevím, ale zrovna včera jsem byli na Koutech a foukal vítr jaxviňa. Můj prut 5/6 byl k ničemu, čistá šestka taky a házet se nechalo jen sedmou. Prostě když trochu fičí, tak to šestkou neprohodíš (fyzika). Kratší prut na štiku je taky zajímavej názor, možná na řeku, ale na stoják při stýmrování… nevím, to fakt nemám vyzkoušené, tak se nebudu dohadovat.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2005 v 16:58 ® EDDY
-
podle mě je optimální prot 7… pač když fouká výtr tak nemáš problém sním hodit když si vemeš šestku tak to je už na hraně.....
reagovat
ale 100% bych si koupil třímetrák… - Čtvrtek 13. října 2005 v 15:59 ® BoBo-Falknow
-
No, nevím, já jsem v mouše začátečník, ale vysloveně na jezero bych šel do sedmičky a hodně bych uvažoval nad osmou (štiky).
reagovat - Středa 12. října 2005 ve 22:00 ® topinka
-
Délka 290–300 cm ATMA 6 cena do 5000kč stačí?????????????????
reagovat - Středa 12. října 2005 v 18:23 ® hraji
-
No marně přemýšlím, co vlastně od nás chceš číst. Vybral sis délku prutu a AFTMA, ale cudně sis tyto údaje nechal pro sebe a po nás chceš, abychom věstecky vymysleli, na jakou značku máš peníze? Kup si takový prut, na jaký máš peníze i dovednosti. Pokud jsi začátečník, určitě ti na učení a mučení bude stačit nějaká běžná tovární výroba, až budeš mistr, potom si nechej postavit prut na míru, jak ti radí error. Ale znám celou řadi vynikajících muškařů, kteří za celý život nepocítili potřebu mít stavěný prut a s „továrním“ se stali mistry ligy.
reagovat - Středa 12. října 2005 v 17:34 ® pupak
-
error – a kolik si voddelal tech „tovarnich smejdu“ kdyz takhle rozumujes?
reagovat