Chytej.cz

Co vy na to ?????? necteno

11.10.2005 | Padis | 2.928 zobrazení | 26 odpovědí

DRUKARDOVA POZNÁMKA. Na rozdíl od jiných sportovců mohou být tlustí,mohou pít kouřit a užívat steroidy. Dokonce mohou být i starší a chodit o holi. BIGGEROVA ÚMĚRKA Velikost ryby,kterou rybář chytí ovšem vůbec nezáleží na jeho sport. výkonu. Je to čistě věc náhody.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. února 2006 v 19:44 ®  reakce na …

Tak dobrá: „Sportovní rybář“ je zájmový časopis… A také člověk, který se zabývá SPORTOVNÍM RYBOLOVEM jako zájmovou činností, nebo závodně. ( Opak profesionálního rybolovu.) Asi takhle jsem to myslel já.

reagovat
Pátek 10. února 2006 v 18:05 ® ZN
ZN

Nordboy : bezelstně jsem se zeptal, co je „Sportovní rybář“. Fakt to netuším. Na netu jsem odpověď nedostal, vlastně ještě nikdy, když se někoho zeptám. Fakt mi to není jasné, otázek okolo toho bylo hodně, vysvětlující odpověď ještě žádná, snad jedině RWCH měl kdysi kdesi jasné vysvětlení. Proto jsem se ptal. Když se za něj považuješ, tak by jsi měl logicky vědět, za co se považuješ. Neber to nijak zle, nic tím nemyslím, jen mě zajímá, kde a proč se to vůbec vzalo.

reagovat
Pátek 10. února 2006 v 16:05 ®  reakce na …

PARDÓÓÓN, chybička se vloudila.

reagovat
Pátek 10. února 2006 v 16:04 ® 

To je také" Sportovní rybář"

reagovat
Pátek 10. února 2006 v 15:42 ®  reakce na …

ZN: Asi je to tu opravdu o citátech a DEFINICÍCH…jestli nevíš co je to „sportovní rybář“ tak si to najdi na I-netu, nebo v nějaké enciklopedii. Já se za sport. rybáře považuji 40 let…všechny ZÁLIBY se dají dělat PRO POTĚŠENÍ,VÝKONOVĚ anebo VRCHOLOVĚ;Co dál k tomu dodat??

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 23:19 ® BigMike reakce na …

Sportovní rybaření je asi jen to soutěžní a myslím jen to na plavanou:-) Jinak je to asi jako sportovní myslivectví:-) S tím rozdílem, že když někdo něco chytí, může to ještě pustit, ale když střelí, ani živá voda nepomůže. Myslím, že výraz sportovní rybářství jest již přežitek!!!

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 22:53 ® ZN
ZN

Nordboy : prosím tě, co je to sportovní rybář?

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 22:42 ®  reakce na …

A k té fotce, prosím nepranýřujte mě, já to nenachytal…nejsem „masař“. Bylo to na soukromáku a na výslovné přání majitele jen předváděl profík, jak se chytají ryby. Kolem bylo 40 rybářů a jen jsme čučeli.

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 ve 22:37 ® 

Co je to tady za kroužek lidových moudrostí a citátu??? Vy si fakt myslíte (někteří), že rybařina není ve výsledcích odvislá od výkonu rybáře??? Tak já jsem si to myslel do chvíle, než jsem se k vodě dostal se skutečným sportovním rybářem – nebudu jmenovat, ale přes svoje solidní zkušenosti i docela obstojné výsledky jsem čuměl jako puk. Což samozřejmě nevylučuje vyjímky, které potvrzují pravidlo. Někdy si náhoda taky škrtne, ale když někdo umí, tak umí. To je bez debat.

reagovat
foto/forum/2006/th-img20.jpg
Čtvrtek 9. února 2006 v 19:27 ® CHMELDA

CO DO VODY HODIS TO I MOZNA CHYTIS KDYZ DO VODY SERES TAK ASI CHYTNES HOVNO ME SE ZAKRMOVANI NA ORLIKU VYPLACI UZ JEN PRO TEN POCIT ZE TY RYBICKY NAKRMIM ALE JE TO O CLOVEKU A O NAZORU K PRIRODE A NA ZIVOCICHY :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 v 18:45 ®  reakce na …

Milky-k těm ženskejm.V Rusku se říká:„Když ženu biješ,jak když pole hnojíš“

reagovat
Čtvrtek 9. února 2006 v 1:23 ® Michajda
Michajda

Tak nějak mi uniká souvislost mezi anabolickými steroidy a velikostí chycené ryby. Teda pokud s něma někdo pravidelně nezakrmuje. Ale to by byl „drahej špás“ :o))

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 22:24 ® Milky reakce na …
Milky

Takovejch znám víc, ale někdy si to lidi blbě přeberou. Kámošovi jsem tenkrát citoval tu starou pravdu: „Dej krávě do držky, ona ti dá do dížky!“ …a von doma namlátil hubu manželce. No, občas dojde k mylnému výkladu. :o(

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 22:18 ® ZN reakce na …
ZN

ten je hodně dobrej:-)

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 22:10 ® Milky reakce na …
Milky

já znám jinou sedláckou -" čím blbější sedlák, tím větší brambory "- tak ti nevím, Marie :o)

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 14:48 ®  reakce na …

Správný sedlák také tvrdí,že žádný prase nemá dost sádla,aby nemohlo mít víc,takže si myslím,že žádná moje ryba,nebyla dost velká na to aby nemohla být ještě větší.

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 14:25 ® ZN
ZN

Murphyho zákony platí vždy a všude, to je jasné. A s těma sportovcema… jestli to nebude tím, že rybář není žádný sportovec a pak nastupuje pravda řečená PV :-)

reagovat
Středa 8. února 2006 ve 13:59 ® PV

Jen bych dodal, že i v rybařině mnohdy platí „Čím blbější sedlák, tím má větší brambory“

reagovat
Středa 8. února 2006 v 11:50 ® Hrouzek003

Je to nerybář.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 18:57 ® hagrif

Velice zajímavý.....

reagovat
Středa 12. října 2005 ve 20:53 ® Padis
Padis

A ještě jeden Zákon ing. Pikea Jedinou sportovní ctižádostí rybáře je chytit co největší rybu pokuď možno takovou ,kterou ještě nikdy nikdo nechytil.

reagovat
Středa 12. října 2005 ve 20:48 ® Padis
Padis

Tomash to jsou Murphyho zákony.

reagovat
Úterý 11. října 2005 ve 22:18 ® Tomash
Tomash

Padis – to jsi vymyslel sám? Moc pěkný a pravdivý!

reagovat
Úterý 11. října 2005 ve 22:15 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Hezké, pravdivé (občas a jak u koho) a snadno pochopitelné.

reagovat
Úterý 11. října 2005 ve 21:08 ® Tumi

divný těžko pochopitelný

reagovat
Úterý 11. října 2005 ve 20:58 ® Chose
Chose

rozohdně zajímavý…

reagovat