Chytej.cz

Čo s použitým vlascom necteno

11.10.2005 | bizkit | 2.209 zobrazení | 12 odpovědí

Hojky! Určite sa každému u vody stane, že keď naviaže svoju nástrahu alebo či len háčik, vždy zostane pár cm-ov alebo až m-ov zvyšného vlasca. Čo s tým? Zahodíte to len tak na brehu, alebo si to čestne vložíte niekam do vrecka s cieľom to zahodiť pri najbližšom koši? Ja osobne to už zahadzuje do koša. Neviem ako Vy, ale mňa vždy naštve keď sa na brehu potknem a klbko vlasca. A stáva sa mi to čoraz častejšie.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. října 2005 ve 23:13 ® Tomucha
Tomucha

řeším to kapsou a pak to fšechno vyhážu až toho je moc…

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 ve 23:07 ® Robur
Robur

Zničit krtka, zničit vlasec, už jsem měl tu čest vyprošťovat kosa, který se na tom v keřích oběsil a byl pěkně zkrvavělý, doufám že to přežil.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 ve 22:56 ® Padis
Padis

No malé zahodím velké dám do igel. pytlíku a vezu domu s dalším bordelem co jsem posbíral. Jinak vlasec co už nepoužívám dávám dětem na navlékání korálků.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 ve 20:57 ® Hora
Hora

Krátké kousky hodím na zem a delší smotám na dlaň a rozřežu nožem na polovinu. U vody nalezené větší chuchvalce spaluji na ohníčku.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 17:08 ® bizkit
bizkit

hojky!minule som mal problem len tak zahodit aj ten malicky kusok vlasca, ktory som odkusol. a tak uz ani kusok nenechavam za sebou. je to predsa len umela hmota, ktorej trva dostatocne dlho aby sa rozpadla a ekologiou pohltila.

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 19:06 ® hagrif

Já ho beru do kasy a doma ho pak vyhodím do popelnice, protože vím jak mě dokáže na. t, když kvůli nějakýmu rybáři, který nechal na břehu vlasec někdy i s háčkem ještě pěkně ostrým když si náhodou píchnu do p. e tak vím jak to bolí!!!!!!

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 17:54 ® Mlady_Rybar

Malý kousky zahodím na břehu, velký do kapsy/batohu a doma je dám bráchovi, on s tím šije měkké(kobercové) čeppele na meče.

Taky mně dokáže naštvat když vidím na břehu kus vlasce jako bejk nebo dokonce celý návazec. Ten zrezivělej hák sem si málem vrazil do p. e 

Jo, a ikdyž to sem asi nepatří, povedlo se mi jednou podseknout karabinku i s kusem vlasce na woblera

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 17:33 ® Prutos
Prutos

Ukousnuté kousky neřešim a plivu je na zem, ale nesnáším když na břehu najdu chumel vlasců. Co je tak těžkýho na tom si to odnést domů?! A to samý platí i o krabičkách od nástrah!

reagovat
Úterý 11. října 2005 ve 13:39 ® Indian

Souhlasím s předešlými názory. Taky to tak dělám. Není nic horšího, než když po rybářích zůstanou na břehu vlasce nebo nedej bože háčky.

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 11:37 ® willIam

sorry za ty chyby píšu jak retard

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 11:34 ® HaD
HaD

taky tak nějak, když odkousnu pár cm vlasce, tak ho odplivnu v dáli a neřeším, větší množství většinou do kapsy a pak do odpadu, ale to není příliš časté, protože vlasec měním doma

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 11:27 ® willIam

co se týče kousku který odkousnu ( odstíhnu po navázání obtatlíku tak ten vyplivnu a necham ho na tam ale jakmile je to větší kus ( např. poškozených par metrů vlasce ) tak beru s sebou a vyhazuju až později doma do koše.

reagovat