Chytej.cz

o s o b n o s t necteno

9.10.2005 | Milky | 7.594 zobrazení | 62 odpovědí

Quapem se blíží konec roku, což bývá zpravidla dost pádný důvod pro různé rekapitulace a ankety. Mě osobně by zajímalo, koho považujete za OSOBNOST rybaření letočního roku. Zkuste hodit do placu jednu dvě v dobré a jednu ANTIosonost.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pondělí 29. června 2009 ve 22:31 ® Frk
Frk

mě nezbývá než se přidat se svou troškou. Samo, že bych viděl na špici Davida, protože dohnat ,držet a zvyšovat v dnešní internetovém boomu takový projekt je fakt síla. Dál bych jmenoval Ospreye, páč ho znám osobně a sám nemám takovou sílu, abych s takovým gustem šířil médiovou osvětu (mě už síly zmizely :-) ) A z profesorského sboru vidím Robura, bez kterého bych složil zbraně osvěty už dávno. …Dále pak všechny kemoše ze Zatáčky, za ní a hlavně před ní ..a nejvíc ty u kotle božské many :-)) )))))

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 11:35 ® -zruseno reakce na …

Sonny Red> Přesně tak, díky!

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 9:59 ® Sonny Red reakce na …
Sonny Red

Když někdo něco dělá dobře,tak to není žádná ostuda,a pochválit ho je jen maličkost.To právě v dnešnim světě chybí,každý to bere jako samozřejmost,ale ty lidi co to delaj to potom zahřeje u srdíčka,že to dělaj dobře a budou mít chut se stále zlepšovat(znám to ze své práce).

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 1:26 ® -zruseno reakce na …

Sonny Red> Tak to já teda ne :-)) :-) ):-) .

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 1:14 ® Sonny Red
Sonny Red

Docela rád lezu do zadku:-)) )))

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 1:11 ® -zruseno

Chose> Nechci nikomu podlejzat, fakt si to myslim (ale bál jsem se že něco podobnýho někdo napíše).

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 21:13 ® Robur
Robur

Chose je taky dobrá osobnost

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 21:00 ® Chose reakce na …
Chose

vlezprdelky :-)

reagovat
Sobota 27. června 2009 ve 14:01 ® -zruseno

Pro mě je největší osobnost české rybařiny David Havlíček.

reagovat
Pátek 26. června 2009 ve 20:54 ® Sonny Red
Sonny Red

Podle mě OSOBNOST tohoto roku je tým CHYTEJ.CZ.Zato jak zvedli toto forum(my chodíme na ryby a kluci musí makat at mi můžem večer sednout k PC a talchat,HOŠI DĚKUJEM.:-)) ))

reagovat
Pátek 26. června 2009 ve 13:21 ® sajmon

pro mě je největší osobnost v rybařině můj děda, kterýn mě dostal do tajů tohoto nádherného koníčka a pak pan ing. Milan Rozsypal.

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:55 ® kaprnak
kaprnak

Pro mě je hodně osobnosti ke kterým mam uctu ale jako nejvetsi osobnosti povazuji pana J.Těšínského a Michala Kučeru kteřží opravdu vědí co dělají osobně sem se s nimy setkal i promluvil a ty panove opravdu vedi co delaji A pro mě hlavní vzor je muj tata bez ktereho bych nic v rybarine nedovedl a zato mu chci podekovat ale to je asi normalni ze pro syna je jeho nejvetsi vzor tata

A antiosobnost to musi byt clovek ktery se prezentuje jako slušny rybar jak se chova dobre k prirode ale nakonec to neni pravda a je z nej nejvetsi zmetek jakyho ste kdy videly ale pozor tim na nikoho nenarazim

doufam ze se nebudete zlobit za prilozena fota a jestli ano tak se predem omlouvam

reagovat
foto/forum/2009/th-img9181.jpgfoto/forum/2009/th-img9182.jpgfoto/forum/2009/th-img9183.jpg
Středa 24. června 2009 ve 23:49 ® Kubajs
Kubajs

omlouvám se jestli jsem na někoho zásadního zapomněl

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 23:49 ® Kubajs
Kubajs

osobnost zajímavé to téma ale umě je to hned několik jmen skwor,Sander,HaD,Loj­zaRybka,Robur,1Ma­ra,Alov ale jako osobnost mám zaryté pouze dva šmejdy Ripku a štiku1993

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 20:30 ® Robur
Robur

už su tady

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 20:28 ® Libor
Libor

najde se nějaká nová tvář? dnes možná jo :-)

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 21:24 ® 

jedna antiosobnost? myslíš že sme lezl nějaký Troutboy co to neměl v hlavě v pořádku chudák

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:01 ® Robur
Robur

loňský rok a část letošního zde dost perlil Tomasch.

jinak eko a ptákologové za Kormorány, že se nic neděje.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:58 ® cercer
cercer

zatím nikdo neurčil tu ANTIosobnost:-D

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 15:46 ® ART
ART

tady se to nějak začíná rozjíždět

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 15:33 ® LuboO
LuboO

gomz, slusnost, skromnost, ochota poradit, sikovne ruky…

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 11:45 ® Libor
Libor

Osprey, Sander, Robur, Toro, Milhaus- kde jsi poslední dobou? , Skwor , Vaclav, a všichni tak jak to psal níže Cudla. tým chytej.cz nezminuji, vidim to stejne jako Robur

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 11:00 ® Robur
Robur

osobností je každý bezejmený slušně se chovající rybář. Hada s Radimem sice chválím za dobrou práci, ale je to jejich práce. Takže dávat stolaři titul osobnost za to, že udělal stůl není dobrý důvod. Ale rozhodně šlo Chytej nahoru.

já bych ocenil tyto lidi: Osprey – jeho články jsou dlouhodobě vynikající a mile mne překvapil, že když opustil Zubatý svět tak stejně dobře píše i o jiných tématech.

Frk – páč jsem s ním zažil 2008 výlov coby pracující host. Sice to je jeho práce, ale viděl jsem jak si ho lidé v okolí váží a viděl jsem tam spoustu dětí, kteří přišli i s rodiči ne se jako podívat na výlov stylem, jů, hele, ryba. Ale jako, ten pán to tady vede, on nás o tom učí, tam to je to a to a my mu jdem pomoci. A bylo vidět, že je to baví.

Cep – sice se nám chlapec vytrácí, nevím proč, ale vždycky zde velmi sofistikovaně poradí a taky s ním je sranda. Ale bejvala větší.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 10:09 ® Tomik
Tomik

Pro mě je to rozhodně Radim (Revoke)..:)

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:28 ® Rico
Rico

Pokud jde přímo o chytej, tak jednoznačně všichni HaDovci! Protože to co v poslední době předvedli je báječné.

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:20 ® Cudla
Cudla

Osobnost,blbě se hledá konkrétní človíček.U mně to vyhrává ten,kdo umí a s citem rozhodne o osudu „úlovku“.Nemusí to být zatvrzelej pouštěč (ten spíš nase..).Anti ten co má plnou hubu etiky a skutek utek.Jméno nevím nechci nikoho nadzvednout ani pohanit

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:09 ® Rico
Rico

susiku susiku :-)) :-D

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:07 ® 1Mara
1Mara

:-)) ).

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 21:49 ® sus1

Přesně tak,tet jsem to chtěl napsat,nejaktu­álnější análista je Robur.:-)) Brněnské kanalizace tet mají pohotovost.:-))

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 21:24 ® Sander
Sander

Robur > vážně, Ty by jsi tu chyběl, moc.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1