Chytej.cz

Motani FL necteno

5.10.2005 | file | 1.983 zobrazení | 8 odpovědí

Mam na prutu snuru 0.08 , vyborna prvni hodinu co se tyce citlivosti jenze: cca po hodine se mi tak z 50% navine blbe na civku. Po nahozu(zpravidla za tmy) pak vytahnu nastrahu rukama a muzu jit domu. Vlasec mi to nedela. Jakou mate zkusennost s navijenim pretenky vy? Co delam spatne?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 7. října 2005 v 17:32 ® sumeckapr

kvalitni navyjak (shimano,mitchel,ti­ca,daiwa proste ty drasi ktery maji vinikajci navin

reagovat
Čtvrtek 6. října 2005 v 10:56 ® file
file

Dekuji za reakce , poucim se.

reagovat
Středa 5. října 2005 ve 21:20 ® Kazan

file: nevím co ti prodavač prodal za šňůru, ale jestli jsi chtěl nějaký ,,univerzál,, tak to chce alespoň 0.12. Já nenechám dopustit na FL, i když samozřejmě to není jediná dobrá šňůra. S 0.12 chodím všude, i když pokud vyloženě vím že půjdu jen na bílou rybu jdu s 0.10. Co se týká té tvojí šnůry, pokud to opravdu není navijákem a vlasec ti ukládá dobře, možná máš špatně podklad, navinutý s boulemi, což se pak projeví i na vrchu, nebo špatně utažený podklad, do něj ti proleze ta poměrně slabá šnůra a taky to pak většinou udělá někde bouli. Předpokládám že ti nespádávají smyčky důsledkem přepněného navijáku.

reagovat
Středa 5. října 2005 v 15:45 ® file
file

Pravda nejsem takovy frajer v nazvoslovi ani v chytani . Takze to napisu svoji mluvou. kopil jsem si 100 m snury o ktere prodavac tvrdil ze je 0,08.(relk jsem proste ze chci snuru na vlaceni ) Srovnavam ji s vlascem 0,18. Mam pocit ,ze ale silnejsi snura bude hrozne videt. Navrnete prosim kazdy sve optimum? Dekuji mnohokate.

reagovat
Středa 5. října 2005 v 15:16 ® PV

File: ale to nemáš FL, Kazan má pravdu. Já jsem kvůli tomuhle problému zavrhnul Maxilon. S FL o větším průměru se Ti to nestane.

reagovat
Středa 5. října 2005 v 15:01 ® Kazan

Je ta ,,fárlajnka,, skutečně 0.08, (zatím jsem viděl neslabší jen 0.10) a s jakým vlascem, myslím průměrem to srovnáváš, lépe řečeno který průměr vlasce ti naviják navíjí dobře?

reagovat
Středa 5. října 2005 ve 12:22 ® file
file

Trabucco Prox,Regent delaj to oba

asi kdyz se ta snura namoci ,tak nedojede do rolny,jinak si to nedokazu vysvetlit. Stane se to kdyz na to nevidim Namota si par smycek na spicku civky. Vim ze ty navijaky nejsou nic moc extra ,ale proc se nic takoveho nedeje s vlascem?

reagovat
Středa 5. října 2005 ve 12:15 ® HaD
HaD

jakej máš naviják?

reagovat