Chytej.cz

Rybarina v okoli Brna necteno

29.9.2005 | | 2.008 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Cau kluci,napadlo me,ze se zeptam,kde to v takovem spatnem pocasi aspon trochu bere v okloli Brna nebo vubec na cele jizni Morave,dneska jsem chtel vyrazit na prigl,ale leje jak z konve,tak misto toho sedim u netu a budu si tzady s Vami psat

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. září 2005 v 19:11 @ 

jo asi od treti tridy na zakladce,ted uz hrajem jen mestky prebor s klukama,vis?tak kdy nekam vyrazime na ryby?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 18:16 ® Koudy
Koudy

Fakt?no já jsem si loni chodil jen tak zahrát rekreačně do tělocvičny na Tauferky(koleje MZLU) jestli to znáš. Ale letos jsem tam ještě nebyl,jdu se tam poptat jak ve středu jak to bude letos. Ty hraješ závodně?Já jsem hrál za FM závodně asi 11 let…

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 17:13 @ 

ja hlavne na tezko,vcera a dneska jsem byl sice na plavacku na prehrade,ale uz byla dost kosa,jo a mimochodem,taky hraju basket,kde tady hrajes?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 16:57 ® Koudy
Koudy

Já jsem teď začal 2.,no dalo by se říct že chytám všemi způsoby ale nejvíc moucha,pak se snažím o přívlač,pak plavaná-ta je taky fajn no a na těžko chodím jen na úhoře. co ty?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 16:51 @ 

ted jdu do 4.,ty?jak hlavne chytas?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 16:09 ® Koudy
Koudy

Čajda:já jsem z Frýdku-Místku(u Ostravy) a chodím na MZLU. v kterém jsi ročníku?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 15:52 @ 

jsem z Brna,chodim na medinu,ty?

reagovat
Pátek 30. září 2005 v 15:51 ® Koudy
Koudy

Čajda:Na kterých jsi kolejích a co studuješ za školu? Já jsem taky na studiích v Brně…

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 22:23 @ 

diky diky,tak jsem byl dnes odpoledne na plavacku na prehrade a bylo to celkem dobry,nakonec prisel i jeden kaprik…

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 v 15:00 ® karelc

cajda: na UL jo, není to sice ono, ale… Matchka jde ale dobře použít na marmišku, ale mikrotwistra s tím na pryglu v poho povláčíš.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 14:49 @ 

mam trojdilny na plavacku,ten by asi nesel,ze?

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 14:48 ® karelc

cajda: jestli máš feederový prut, tak se dá využít. Koupíš pár gum, nějakou rotačku a hurá na ně. Vláčák dokoupíš později

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 13:37 @ 

jak to?

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 13:24 ® Robur
Robur

tento víkend jle pasé

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 13:19 @ 

cau,jak se vede?ani mi nemluv v utery byla na kolejich burcak party a je mi spatne jeste ted,kdy vyrazis???

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 ve 12:07 ® Robur
Robur

Čajdo Hlavně když nechlastáš........

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 v 10:44 @ 

to je jasny,mas pravdu,jenze ja na to vlaceni nemam zadnou vybavu a nikdy jsem tak nechytal,je na to potreba specialni prut?

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 v 10:17 ® indy

Stačí jen sledovat pocasi. divoch. cz – Oblacnost a Dest (radar) v pravem sloupci www stranek a muzes naplanovat chytani na idealni dobu, kdy prsi trochu min a mit dobre obleceni a je to na vlaceni v pohode. Sedet u rybnika by se mi za takoveho pocasi asi taky nechtelo, ale kdyz jsem jel rano do prace a videl jsem to pocasi, hned jsem si dal udice do auta.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2005 v 10:09 ® indy

V takovem super pocasi mi to bere na vlacku skoro vsude okolo Brna, ale kdyz je skarede (sviti slunicko), tak mam zaberu minimum a jeste jsou vsude nasackovani hlucni, nekdy i opili kaprari.

reagovat