Chytej.cz

Tricka a cepice Chytej necteno

16.5.2004 | Chose | 7.182 zobrazení | 39 odpovědí

No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 17. května 2004 v 15:07 ® HaD
HaD

ALL: jinak sem dávám ukázku, jak pěkně to zelené tričko na ryby funguje )

reagovat
Pondělí 17. května 2004 ve 14:54 ® HaD
HaD

Chose: ta gramáž je zhruba střed-není to nijak extra silné, ale ani to není žádnej „průsvitnej“ materiál )

reagovat
Neděle 16. května 2004 ve 21:59 ® Chose
Chose

Jo ja bych je taky bral. Ja bych radsi tmave modrou. Nasivky by fakt byly super

reagovat
Neděle 16. května 2004 ve 21:51 @ 

Byla by někde fotka modrého nebo zeleného trika a čepice? Záleží na na odstínu. Jestli tmavá modrá nebo světlá. Světlá by se mi možná líbila více. A co nášivky, jsou a budou? O ty bych měl eminentní zájem!!!! Bylo by hezké jít okolo řeky a tam potkat někoho z tohoto fóra.

reagovat
Neděle 16. května 2004 ve 21:49 ® Chose
Chose

Jeste by me zajimalo jakej to je matros. Lehke tricko?nebo trochu hunatejsi?myslim gramaz. plosna hmotnost latky.

reagovat
Neděle 16. května 2004 ve 21:02 ® Chose
Chose

zatim jsem jeden.

reagovat
Neděle 16. května 2004 ve 20:27 ® HaD
HaD

ALL: Když jsem trička a čepice objednával, měl jsem dilema zda raději modrou či „rybářskou“ zelenou, která nakonec zvítězila. Pokud by bylo zájemců o modrou více, není problém nějaké přiobjednat. Takže se prosím hlašte a pokud bude alespoň 5–10 zájemců o modrou barvu, tak je objednám.

reagovat
Neděle 16. května 2004 v 17:00 ® Chose
Chose

Jasne bral bych taky nasivky,i nazeh­lovaci samolepky Chytej

reagovat
Neděle 16. května 2004 v 11:39 @ 

Je vůbec na výběr nějaká barva trika a čepice? Pokud ne, tak je to dáno, pokud je možnost výběru, ať si každý vybere co se mu líbí. Bral bych jak modrou , tak i zelenou. Přivítal bych, jestli se dají sehnat nějde nášivky s logem „Chytej. cz“. Za takovou nášivku bych byl moc vděčný.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1