Vyhledávání
Kam na ryby v Praze?
25.9.2005 | 3d | 14.971 zobrazení | 15 odpovědí
Uz několik let se zaměřuji na lov Parem, Tloušťů a prědevšim velkých Cejnů. Momentálně jsem v Praze. Rád bych někam vyrazil vyzkoušet nový revír. Prosím poraďte mi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 20. června 2009 ve 13:20 ® -zruseno
-
Chytal jsem kousek od Střeláku.
reagovat - Sobota 20. června 2009 ve 13:20 ® -zruseno
-
Na vltavě jsem v Praze jsem byl jen párkrát. Pokaždé jsem si pěkně zachytal. Brali boleni, okouni, štičky a sem tam i duhák.
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 21:56 ® jersey
-
Raf: Na Kyjáku můžeš od zítřka vláčet…
reagovat - Pátek 12. června 2009 v 18:49 ® Bulldog.o
-
Vážení přátelé nevíte jak to aktuálně vypadá na Kyjském rybníku. Vím, že na něm probíhali nějaké stavební úpravy.
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 16:26 ® skwor
-
Raf: Jo, ve Všenorech se krásně chytá na feeder.
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 11:33 ® Raf
-
Těch míst je strašně moc. Obecně platí, že zachytat se dá velice dobře. Na Vltavě je to dobré okolo Libně, ale parádně se chytá i z nábřeží (třeba okolo Palackého mostu). Má to své kouzlo, ale po čase samozřejmě budete chtít zase na lov do přírody. O kapry a cejny není nouze. Zásadní problém Vltavy je s bílou rybou. Podoustve se opravdu dají chytit hezké, s ostroretkou je však problém. Na dravce je ideální modřanský, štvanický, trójský jez, nebou soutok Vltavy s Rokytkou. Ještě lépe si ale na řece zachytáte, pokud vyjedete kousek za Prahu na Berounku. Jezy ve Všenorech a Černošicích nabízejí všechno, co od řeky čekáme (tloušti, parmy, podoustve a dravce). Dolní Sázava je klasická tloušťovka. Procházka s plavačkovym prutem okolo ní nemá chybu. Ze stojáků jsou na zachytačku menších ryb parádní Cukrovarský, Kyjský rybník, či Hostavická pískovna. Chytá se tu mraky menších ryb. To samé platí o Hostivařské přehradě, která má v sobě i hodně velkých ryb. Problém je ale na Hostivaři se zákazem vnadění (moc se to ale nedodržuje) a zákazem přívlače na všech pražských stojácích.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 18:46 ® joba
-
skus soutok vltavy a berounky,sice se tam nedostaneš metrem ale pěkný místa…
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 17:07 ® Petas
-
Jsem z Prahy a na Vltavu se nemůžu stěžovat, je tu opravdu spousta ryb a o velké kusy není nouze, jen chce aby braly a pak to jsou jatka a je v celku jedno kde člověk chytá.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 16:44 ® skwor
-
Někde jsem slyšel, že pražská Vltava je skvělá voda na okouny , ale ještě jsem tam nechytal, tak nevím…
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 16:21 ® osprey
-
Vltava je vážně dobře zarybněná voda. Řada druhů tam dorůstá parádních velikostí a vzhledem k ekonomické síle pražských organizací je třeba zarybnění kaprem skutečně značné. Od povodní se sice vytrácí dravci, ale já jako jihočech hodlám zajet na tuto vodu pro fotky podouství a ostroretek, protože ulovit zde trofejní ryby těchto druhů je údajně mnohem snazší než u nás.
Jinak dobrá místa jsou všechny zátoky, podjezí, pokud se tam člověk dostane a celkem dobrý způsob jak být in je zavést řeč v některém obchodě s ryb. potřebami.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 11:32 ® Cudla
-
Srandičky prdelky,to si každej dělá,já tam mam šváru jezdim tam několikrát za rok a Vltavu jim tiše závidím,dá se tam chytat prakticky všude,jak bílá ryba ,dravci,místy i pěkně na mouchu.Celej rok a v dosahu měský dopravy.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 0:13 ® kedar
-
Tlouště v rameni v Libni. Vtéká tam Rokytka a cejny přes 50 nad Trojskym jezem
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 21:51 ® 3d
-
Díky za radu
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 13:07 ® Hosty
-
Přímo to nahoď z Karlovo Mostu ..
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 12:37 ® xycht
-
zkus Vltavu přímo v Praze