Vyhledávání
Přívlač-vedení nástrahy
25.9.2005 | Mlady_Rybar | 3.043 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,(o5)
nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:
- Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
- Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.
3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.
Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…
Díky moc všem, kteří poradí…
PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. září 2005 ve 13:27 ® carlosplzen
-
Zdravim vsechny vlackare, hlavne pak z Plzne. Letos me uplne tahle technika dostala a ja se teprve poradne rozkoukavam. Jestli mate nekdo chut vymenovat si informace popr. si vyrazit zachytat nechavam tu mail a icq.
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 11:01 ® Mlady_Rybar
-
I´m from Pilsen.
reagovat - Neděle 25. září 2005 ve 23:45 ® BoBo-Falknow
-
Mlady rybar: Odkud jsi? Jinak pro mne je na štiky zatím leší rotačka, než gumy – na ty přijde čas tak počítám za 14 dní.
reagovat - Neděle 25. září 2005 ve 22:23 ® kkarlos
-
Mlady_Rybar:mas osobku
reagovat - Neděle 25. září 2005 ve 22:05 ® Hosty
-
jasny ozvy se denygovi .. on ti proda jeho megavyrobu ..
reagovat - Neděle 25. září 2005 ve 21:57 ® Zlinsky_lovec
-
Hele, já ty tlouště u hladiny chytám na podomácku dělané popy. Jestli chceš nějaký podrobnosti, ozvi se na moje icq.......
reagovat - Neděle 25. září 2005 ve 21:29 ® kkarlos
-
bejt tebou na ty tlouste u hladiny ani nechodim pac uz sem je kolikrat zkousel a ani si toho nevsimli!
reagovat