Vyhledávání
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | 4.218 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. září 2005 ve 12:50 ® bizkit
-
to kep: ja som myslel ostrost trohjacikov, co sa tyka nosnosti, tak to radsej fakt pomlcim. ked tak potom ich vsetky vymenit za kvalitnejsie trebars za owner-ky.
reagovat - Úterý 27. září 2005 ve 12:35 ® Kep
-
To Bis : s těma trojhákama bych to moc nechválil,bo jsem o padlej strom jeden vylomil a to na 18 monofil. Mě to ale potěšilo páč šlo o můj oblíbenej.
reagovat - Úterý 27. září 2005 ve 12:14 ® bizkit
-
hojky! ja osobne sa nedivím tomu že firma salmo nestíha vyrábať. ak zoberieme že majú docela dobrý výber, trojháky sú s porovnaním firmy rapala špičkové a henovoriac o tom že aj cenovo sú dostupnešie. trvpezlivosť salmo prináša .
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 7:08 ® Forest
-
Ten jejich katalog je moooc hezkej ten výběr barev tvarů a vlikostí, ale jeden velikej problém. Firma Salmo nestačí vyrábět s koupí určitého typu a barvy jsou dodt problémy a to jsem je scháněl i u Mavep-u v Přerově, což je výhradní dodavatel do ČR. Sami mi řekli, že to nestíhají vyrábět. Jinak s nimi mám velmi dobré zkušenosti.
reagovat - Sobota 24. září 2005 v 15:35 ® ywan
-
indy: to je jasné, nemajú taký sortiment ale majú lepšiu povrch. úpravu
reagovat - Pátek 23. září 2005 v 9:58 ® indy
-
V Brně jsem na největší nabídku woblerů Salmo narazil u Zábranského na Kolišti, ale stejně jsem tam vše co potřebuji nesehnal. Díval jsem se na www stránky Kovmasters a i když má docela hezké woblery, s nabídkou Salma je to nesrovnatelné.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 16:52 ® ywan
-
tiež ich pár mám, ale nepatria zrovna medzi obľubené. mohli by lepšie farbiť, tak sa mi zdá, že slovenský kovmaster je trošku pred nimi
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 16:49 ® willIam
-
Par jich mam a jsem poměrně spokejenej.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 16:30 ® ORIMP
-
Skúšaj,skúšaj,skúšaj!Sú dosť dobré!
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 15:56 ® Zlinsky_lovec
-
I když nejsem z Brna, myslím, že by je v každé lepší prodejně měli mít. Mám s nimi celkem hafo zkušeností. Jestli máš nějaký dotaz tak mě můžeš písnout na ICQ 250208781 nebo písnout na meil denyg@atlas. cz a já se ti budu snažit maximálně vyhovět........
reagovat