Chytej.cz

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | 10.154 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 10. ledna 2006 v 11:17 ® Prutos
Prutos

Já vytáhl loni na dyji kus lebky pravěkého lovce Teď bydlí se mnou v pokojíčku. Foto dávam do diskuze

Tucnak 11: Oproti tobě su v tahaní mrtvol ještě žabař,ale popravdě řečeno tě netoužím dohnat

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 v 9:51 ® tucnak11
tucnak11

Na tvistra jsem chytil na rybniku želvu do tečka se mi směji jak přyjdu na vlačku,jen že to nic neni s moim ulovkěm v Polsku na Mazurskych jezerek tam jsem vlačel na sumce měl jsem krasny jakoby zaběr prut ochnuty ja přetstavolal si jakeho to mam macka jen aby mi neutekl jen že divně se ta ryba chovala neutekala mi vubec nevalčila po deseti minutakch vytach sem utopenecho chlapa za pasek ot gači,tak jsem se nasral otchačkoval sem cho stejně byl chotovy a chytal jsem dal jen že mi to nedalo pokoj tak isem cho přyvazal do lodi a na veslach doplaval jsem na molo a kontaktoval sem policajty, druchou mrtvola vytachnol jsem s pod ledu jak jsem šel na dirki take v Polsku jen že tam to jsem se leknul jak jsem dělal diru do ledu tak vidil sem na ledě odras pusy myslel sem že je to moje jenže jak jsem chybal chlavou tak ten muj stin byl nechybny let nebyl chruby a čisty tak jsem se lechnul a koukal na tou jako moji chubu a najednou jak by mě kto praštil byl tam ogar potom dozvěděl sem měl 22 roku a byl nesvěstny 2 tydny a přesně přyšli velke mrazy tak ho nemohli najt.

reagovat
Pondělí 9. ledna 2006 ve 22:29 ® Pytel
Pytel

Já Labuť zamotala se mi do silonu to bylo točo na břehu

reagovat
Pondělí 9. ledna 2006 ve 22:26 ® Ciffik
Ciffik

hora: ja zelvu chytil na hlucine . mela asi 15cm mam ji rok v akvariu a pres leto v zahradnim jzirku. je extra masozrava…

reagovat
Pondělí 9. ledna 2006 ve 22:21 ® Hora
Hora

Jednu želvu na plavanou. Jak se krmila na zakrmeném místě,tak se napíchla na háček. Já koukal na ni – vona na mě,nevím co si o mě myslela,ale radši sem ji pustil. To kdyby viděli ochranáři . . .

reagovat
Úterý 27. září 2005 v 10:23 ® Vydrus

Před více jak deseti lety jsme s kamarádem vláčeli a chytli oba jednu štiku. Vzala obě třpytky najednou, byla to docela sranda, když jsme se o ni přetahovali, než jsme zjistili, že je jen jedna, že nemáme každý svou Měla 65cm.

reagovat
Úterý 27. září 2005 v 10:09 ® Donald
Donald

Na plavačku na chleba záběr, tahám tahám, odpor jak blázen, ke břehu to nechtělo vůbec jít a když mi to kámoš na konec podebral, tak jsem měl v podběráku ondatru. Dohru to mělo v tom, že mi vyskočila ven a podobné divadlo co udělala ve vodě mi udělala i na souši. Doteď slyším ten chlámot, když mě viděli, jak běhám s udicou v ruce mezi stromy za jakousi krysou.

reagovat
Úterý 27. září 2005 v 9:44 ® Rduz

Pokud ještě nemáte nějaký kuriozní úlovek, tak si zajedte na Ohři 11 a počkejte na pořádnej slejvák. to budete koukat co všechno vytáhnete

reagovat
Neděle 25. září 2005 v 19:06 ® Enzo

Já chytil labuť měl jsem na blafku a plašení stejně nepomohlo. Byl jsem rád ,že mě kamoš odpálil silon cigaretou,labuť se chystala na start. Strýc vytáhl při vláčení kolo a pojízdné.

reagovat
Neděle 25. září 2005 v 17:29 ® radekch
radekch

Kdysi dávno na malém rybníčku třpytkou hodinky – za přezku na řemínku. Kolega vytáhl na přívlač peněženku i s bankovkama, které pak sušil na prádelní šňůře

reagovat
Sobota 24. září 2005 v 19:10 ® Chose
Chose

Taky sem chytil kačenu a můžu vám říct že sem rád že ryby při zdolávání neječej. ta kačena přitáhla k rybníku celou vesnici. nic příjemnýho…

reagovat
Pátek 23. září 2005 ve 12:03 ® Mlady_Rybar

Kachnu na bublinu s kusem plovoucího rohlíku

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 16:38 ® Daemon

Já už jsem toho vytáhl tolik, že by z toho byla menší domácnost. Boty, ponožky, sáčky a tašky jsou běžným úlovkem. Vytáhl jsem dokonce i nějakou past na ryby! Jednou jsem viděl zajímavé kouzlo! Na kolínko jsem vytáhl štičku a na břehu v trávě sebou škubla a z tlamy jsem jí vytáhl na háčku igelitový pytlík. Doteď to nechápu… Největší úlovek ale bylo kradené auto, které zloději utopili v rybníce. Musel jsem na to zavolat hasiče, protože to bych s prutem asi nevytáhl…

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 16:30 ® jake
jake

Já zas tudle vytáhl utopeného bruslaře – jenom mu chyběla (bůhvíproč) levá brusle

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 15:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jj. kuriozních úlovků mám hodně. stačilo by, kdyby jsi se tu mrknul do fora ( www. chytej. cz ) ,tam se to popisuje. Sem tam prezervativ, vložku, atd........

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 14:16 ® Hosty

Pár igelitek .. pár třpitek .. a někdy jenom vodu

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 13:25 ® Lipo

Ja pred dvouma rokama na privlac vidle a petlici od vrat

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1