Vyhledávání
kuriózní úlovky
22.9.2005 | ESKY | 10.153 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. července 2009 ve 12:00 ® petrcech
-
taky jsem jednou vtáhl jakýhosi popa a shad rap
reagovat - Pátek 17. července 2009 v 11:54 ® petrcech
-
bota č. 46
reagovat - Středa 15. července 2009 v 17:32 ® okoun27
-
žába na červa
reagovat - Středa 15. července 2009 ve 12:07 @ stip
-
Já nejsem rybář, ale potapěč a jednou málem někdo chytil mě. Plaveme si takhle s kámošem na Barboře u Teplic a najednou přes cestu máme vlasec. Kámoš vidí, že jsem si ho nevšim, tak ho nadzdvihnul rukou abych se do něj nezamotal. Jenže to nabyla stará vázka. Následoval zásek a kolem mě proletěl trojhák s rybkou na položenou. Těsně vedle :o)
reagovat - Neděle 12. července 2009 ve 20:25 ® kamos007
-
A ještě jeden kuriózní úlovek: kachna na smáčky za nohu radši jsem ji nefotil ať se neptrápí.
reagovat - Neděle 12. července 2009 ve 20:24 ® kamos007
-
Můj kuriózní úlovek sivena dlouhého 25,5 cm tenkého jak palec.
reagovat - Sobota 11. července 2009 v 10:01 ® Alov reakce na …
-
sus1> Reagoval si na rok starý příspěvek od vagiho. Ale dobrý no. Stáří je hold hnusné no…
reagovat - Sobota 11. července 2009 v 7:45 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Protože na tebe žárlila,ty ses jí 2 dny před oženil a ona to nervově neunesla a radši pošla.
reagovat - Sobota 11. července 2009 v 0:39 ® macek2
-
jedu želvu z odry a raka na boilis oba kousky vráceny vodě.
reagovat - Neděle 14. prosince 2008 v 8:58 ® sgt.mooody reakce na …
-
vagi:Chcípla smradem chuděra…
reagovat - Sobota 13. prosince 2008 ve 23:55 ® Hann
-
a ještě vjsem vytáh pneumatiku
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 21:40 ® vagi
-
tak teď i s tou fotkou
reagovat - Neděle 6. července 2008 ve 21:38 ® vagi
-
Když jsem se dnes vrátil z ryb, našel jsem u chty zvědavou veverku.
reagovatBohužel to měla za sebou… Asi už jí nebavil život, tak to ke mně přišla ukončit.
Podotýkám, že pod tím sudem bylo místa dost, takže na ní ani nespadl, ani se tam nezašprajcla. Nechápu…
- Pondělí 16. ledna 2006 v 17:57 ® Prutos
-
Mlady_Rybar: Nechám si ho určit od kámošky, ona něco podobnýho studuje. Kdybych ho ukázal archeologům tak by mi ho ještě sebrali.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 17:56 ® FABi
-
Mám kuriozní úlovek i seznámení. Chytám si takle ryby. Kousek ode mne se začnou koupat dvě moc pěkný dívčiny. Najednou jedna ječí, že nemá vršek od plavek. Na břehu stojí dva nějací kluci a že si počkaj až bude vylézat. Hodil jsem jí tričko, aby mohla vylézt a domluvili jsme se na večer, že si pro něj přijdu k C na diskotéku.. Chytám dál a co si myslite, že jsem chytil, ano je to tak, vršek od plavek. Večer holka koukala, jak blázen, když jsem jí přines plavky. Byl to krásnej a dlouhej večer, její vděčnost byla fanatstická. Stalo se to na Živohošti.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 17:34 ® Mlady_Rybar
-
Prutos: Kontaktoval jsi lidi od archeologie? Ty pány by to mohlo zajímat
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 16:45 ® chleba
-
Já chytl kachnu, zLabe sem vytáh rifle a kyblik se salátem. chtěl jsem si dát, ale byl zkaženej…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:18 ® regulus
-
Osobně jsem před asi 15 lety vytáhl divokou kačenu, rohlík na hladině za zobák, bylo to i s leteckým dnem, ale poštípanej jsem byl jak sviňa než jsem jí to vytáhl, předloni mě labuť vzala plovoucího woblera, naštěstí se ohhákla sama, to by bylo s vyděláváním háčku asi horší. Asistoval jsem i u odháčkování vodní slípky, kterou chytil kolega.
Nejhorší zážitek měl ale před lety jeden rybář, znal jsem ho jen od vidění, kterej na brněnské přehradě vytáhl polorozpadlou mrtvolu. Bylo to v létě a ta mrtvola tam byla pokud si pamatuju víc jak měsíc, byl to prej takovej smrad, že se mu chtělo blít ještě půl roku po tom a dva měsíce nechodil na ryby.
Takový štěstí bych opravdu mít nechtěl.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 13:22 ® Cudla
-
Dobře jsem se pobavil,a teď vážně. Na strašidýlka(hauzrovky)jsem chytil většinu ryb i nedravých. Záleží jaká je velikost nástrahy a jak se vede. On i takovej kapřík veme rybičku když je pomalejší.Úlovek roháče na woblera a rorýse na mušku,to mně dostalo,škoda že to nikdo netočil. To by bylo něco pro ty ekologický teroristy.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:15 ® Stanik
-
Dá se říct že se mi loni dařilo. Na vláčku sem vytáhl bundu, svetry čepici, nákupní tašku a nějaký igelitky. Ale ve Vodňanech sem vytáhl na rotačku 10 cm škebly, jeden hrot držela a vůbec nechtěla pustit, potvora
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 12:43 ® frost
-
na Dyji par igelitovejch pytlu v jednom bydleli dva hrouzci,nějaky duše od kola a nejlepši ulovek za lonsky rok byl mrtvej kralik. malem sem hodil kosu když sem ho sundaval z hačku fuj…
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2006 v 8:46 ® Rduz
-
¨Čau, tak teda tvuj úlovek tý lebky, mě naprosto dorazil. Já jsem vytáhl nanejvýš spodek od kočárku na rotačku, ale před tvou lebkou to opravdu „smekám“
reagovat - Středa 11. ledna 2006 v 11:28 ® kubas
-
Na dyji volant od traktoru a ponožku
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 v 17:11 ® ESKY
-
nevím nic ??? o co jde, jen vím, že jeden z vás tahal vietnamku (botu !!!) a spíš chytáte opice, néééé ????
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 ve 13:18 ® kodlk
-
Pardon – loňskýho roku
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 ve 12:58 ® kodlk
-
ESKY- V diskuzi jsou úlovky tvýho bratra z letošního roku. Pochlubil se ti. Krásnej fialovej plyšák.
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 ve 12:20 ®
-
Mimochodem, někdy je to k popukání, jaká sranda se při takových úlovcích zažije a někdy je to k pláči, jaký bordel se ve vodě válí.
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 ve 12:14 ®
-
Při nahazování vláčky mi po nástraze skočil v letu racek a zamotal se do vlasce tak, že když jsem ho tahal, málem jsem ho utopil. Přesto mě stihl při rozmotávání vlasce parádně poštípat. Netušil, že mu chci pomoci.
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 v 11:23 ® Prutos
-
Hurrá,já su ale šikovnej
reagovat - Úterý 10. ledna 2006 v 11:22 ® Prutos
- reagovat