Chytej.cz

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | 10.153 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 17. července 2009 ve 12:00 ® petrcech
petrcech

taky jsem jednou vtáhl jakýhosi popa a shad rap

reagovat
Pátek 17. července 2009 v 11:54 ® petrcech
petrcech

bota č. 46

reagovat
Středa 15. července 2009 v 17:32 ® okoun27

žába na červa

reagovat
Středa 15. července 2009 ve 12:07 @ stip

Já nejsem rybář, ale potapěč a jednou málem někdo chytil mě. Plaveme si takhle s kámošem na Barboře u Teplic a najednou přes cestu máme vlasec. Kámoš vidí, že jsem si ho nevšim, tak ho nadzdvihnul rukou abych se do něj nezamotal. Jenže to nabyla stará vázka. Následoval zásek a kolem mě proletěl trojhák s rybkou na položenou. Těsně vedle :o)

reagovat
Neděle 12. července 2009 ve 20:25 ® kamos007
kamos007

A ještě jeden kuriózní úlovek: kachna na smáčky za nohu radši jsem ji nefotil ať se neptrápí.

reagovat
Neděle 12. července 2009 ve 20:24 ® kamos007
kamos007

Můj kuriózní úlovek sivena dlouhého 25,5 cm tenkého jak palec.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9478.jpg
Sobota 11. července 2009 v 10:01 ® Alov reakce na …
Alov

sus1> Reagoval si na rok starý příspěvek od vagiho. Ale dobrý no. Stáří je hold hnusné no… :-D :-D

reagovat
Sobota 11. července 2009 v 7:45 ® sus1 reakce na …

vagi> Protože na tebe žárlila,ty ses jí 2 dny před oženil a ona to nervově neunesla a radši pošla.:-))

reagovat
Sobota 11. července 2009 v 0:39 ® macek2
macek2

jedu želvu z odry a raka na boilis oba kousky vráceny vodě.

reagovat
Neděle 14. prosince 2008 v 8:58 ® sgt.mooody reakce na …

vagi:Chcípla smradem chuděra…

reagovat
Sobota 13. prosince 2008 ve 23:55 ® Hann
Hann

a ještě vjsem vytáh pneumatiku

reagovat
foto/forum/2008/th-img6362.jpg
Neděle 6. července 2008 ve 21:40 ® vagi
vagi

tak teď i s tou fotkou

reagovat
foto/forum/2008/th-img4309.jpg
Neděle 6. července 2008 ve 21:38 ® vagi
vagi

Když jsem se dnes vrátil z ryb, našel jsem u chty zvědavou veverku. :-) Bohužel to měla za sebou… Asi už jí nebavil život, tak to ke mně přišla ukončit. :-(( Podotýkám, že pod tím sudem bylo místa dost, takže na ní ani nespadl, ani se tam nezašprajcla. Nechápu…

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 v 17:57 ® Prutos
Prutos

Mlady_Rybar: Nechám si ho určit od kámošky, ona něco podobnýho studuje. Kdybych ho ukázal archeologům tak by mi ho ještě sebrali.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 v 17:56 ® FABi
FABi

Mám kuriozní úlovek i seznámení. Chytám si takle ryby. Kousek ode mne se začnou koupat dvě moc pěkný dívčiny. Najednou jedna ječí, že nemá vršek od plavek. Na břehu stojí dva nějací kluci a že si počkaj až bude vylézat. Hodil jsem jí tričko, aby mohla vylézt a domluvili jsme se na večer, že si pro něj přijdu k C na diskotéku.. Chytám dál a co si myslite, že jsem chytil, ano je to tak, vršek od plavek. Večer holka koukala, jak blázen, když jsem jí přines plavky. Byl to krásnej a dlouhej večer, její vděčnost byla fanatstická. Stalo se to na Živohošti.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 v 17:34 ® Mlady_Rybar

Prutos: Kontaktoval jsi lidi od archeologie? Ty pány by to mohlo zajímat

reagovat
Pondělí 16. ledna 2006 v 16:45 ® chleba

Já chytl kachnu, zLabe sem vytáh rifle a kyblik se salátem. chtěl jsem si dát, ale byl zkaženej…

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 20:18 ® regulus
regulus

Osobně jsem před asi 15 lety vytáhl divokou kačenu, rohlík na hladině za zobák, bylo to i s leteckým dnem, ale poštípanej jsem byl jak sviňa než jsem jí to vytáhl, předloni mě labuť vzala plovoucího woblera, naštěstí se ohhákla sama, to by bylo s vyděláváním háčku asi horší. Asistoval jsem i u odháčkování vodní slípky, kterou chytil kolega.

Nejhorší zážitek měl ale před lety jeden rybář, znal jsem ho jen od vidění, kterej na brněnské přehradě vytáhl polorozpadlou mrtvolu. Bylo to v létě a ta mrtvola tam byla pokud si pamatuju víc jak měsíc, byl to prej takovej smrad, že se mu chtělo blít ještě půl roku po tom a dva měsíce nechodil na ryby.

Takový štěstí bych opravdu mít nechtěl.

reagovat
Sobota 14. ledna 2006 ve 13:22 ® Cudla
Cudla

Dobře jsem se pobavil,a teď vážně. Na strašidýlka(hau­zrovky)jsem chytil většinu ryb i nedravých. Záleží jaká je velikost nástrahy a jak se vede. On i takovej kapřík veme rybičku když je pomalejší.Úlovek roháče na woblera a rorýse na mušku,to mně dostalo,škoda že to nikdo netočil. To by bylo něco pro ty ekologický teroristy.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 v 18:15 ® Stanik
Stanik

Dá se říct že se mi loni dařilo. Na vláčku sem vytáhl bundu, svetry čepici, nákupní tašku a nějaký igelitky. Ale ve Vodňanech sem vytáhl na rotačku 10 cm škebly, jeden hrot držela a vůbec nechtěla pustit, potvora:-)

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 12:43 ® frost

na Dyji par igelitovejch pytlu v jednom bydleli dva hrouzci,nějaky duše od kola a nejlepši ulovek za lonsky rok byl mrtvej kralik. malem sem hodil kosu když sem ho sundaval z hačku fuj…

reagovat
Čtvrtek 12. ledna 2006 v 8:46 ® Rduz

¨Čau, tak teda tvuj úlovek tý lebky, mě naprosto dorazil. Já jsem vytáhl nanejvýš spodek od kočárku na rotačku, ale před tvou lebkou to opravdu „smekám“

reagovat
Středa 11. ledna 2006 v 11:28 ® kubas
kubas

Na dyji volant od traktoru a ponožku

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 v 17:11 ® ESKY

nevím nic ??? o co jde, jen vím, že jeden z vás tahal vietnamku (botu !!!) a spíš chytáte opice, néééé ????

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 ve 13:18 ® kodlk

Pardon – loňskýho roku

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 ve 12:58 ® kodlk

ESKY- V diskuzi jsou úlovky tvýho bratra z letošního roku. Pochlubil se ti. Krásnej fialovej plyšák.

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 ve 12:20 ® 

Mimochodem, někdy je to k popukání, jaká sranda se při takových úlovcích zažije a někdy je to k pláči, jaký bordel se ve vodě válí.

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 ve 12:14 ® 

Při nahazování vláčky mi po nástraze skočil v letu racek a zamotal se do vlasce tak, že když jsem ho tahal, málem jsem ho utopil. Přesto mě stihl při rozmotávání vlasce parádně poštípat. Netušil, že mu chci pomoci.

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 v 11:23 ® Prutos
Prutos

Hurrá,já su ale šikovnej

reagovat
Úterý 10. ledna 2006 v 11:22 ® Prutos
Prutos
reagovat
novější starší
Stránky:   2 1