Chytej.cz

zahraničí necteno

22.9.2005 | pif | 3.162 zobrazení | 14 odpovědí

kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. září 2005 ve 12:10 ® xxx

a co takhle Volha ,Don,Dněpr, sibiřské řeky,a pro milovníky zatím naprosto nedotčené divočiny poloostrov Kola ?

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:28 ® jiris
jiris

NZ, Chille, Kanada, Antarktida (lov na dirkach)

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:23 ® Tomik
Tomik

Mě nejvíc láká Aljaška, a taky švédsko. A mongolsko by taky nemuselo bejt špatný, ale jen škoda že si ty peníze netisknu.......

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:10 ® Padis
Padis

Pife- Mongolsko a Tajmeni to je můj zřejmě /neuskutečnitelný/ sen. Jo příroda klid a ryby to musí být pohoda.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 20:24 ® 

hraji omlouvám se to jsem psal pro CeP

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 ve 20:22 ® 

hraji Ta Anglie zní lákavě, ale mám známého který tam pracuje, je to také rybář a s rybama si tam prý ani neškrtne, nepsal mi přesně proč, ale psal, že jsou zlaté Čechy.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 18:00 ® 

ja sa zhodnem s hrajim a možno by som skúsil ešte Kanadskú provinciu Yukon

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 17:55 ® Tomucha
Tomucha

Já byl v Rakousku a byla to práda, příště bych chtěl na Alandy, Mongolsko nevím možná, ale muj sen je Aljaška lososi a pstruzi.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 17:06 ® ywan

šiel by som do delty nejakej veľkej rieky, čo ja viem, napr. Dunaj, Tisa. alebo do kanála Černobyľskej elektrárne, sú tam sumčiská 300+ ale aj iné hybridy

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 16:58 ® willIam

rumunsko,maďar­sko,francie → Kapři myslim že nemá smysl nic vic dodávat!

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 16:53 ® hraji
hraji

No já bych jel do Mongolska taky, ale jinak i Norsko mě láká, Aljaška a lososi a nebo bych zajel na oblíbené ryby největšího českého odborníka na lov nilských okounů na Asuánskou přehradu

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 1:01 ® zedus
zedus

Pif: jedu s tebou do mogolska. Prý tam nejsou perlíni.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 0:52 ® CeP
CeP

pif: kecas. do mongolska te tahne hlas krve. ale je fakt ze by to tam nemuselo bejt zly. jeste bych docela zkusil anglii. zemi zaslibenou; kolebku moderni rybariny jestli se to takhle da rict. nasaknout trochu tamni atmosferu. caj o pate na rybacce a tak..

reagovat
Čtvrtek 22. září 2005 v 0:17 ® DEATH

Tam,kam kde mě nesežere nějaká havěť a bude tam klid,bez lidí jen neposkvrněná příroda lidskou rukou a řeka plná ryb. to je můj sen..

reagovat