Vyhledávání
Sraz chytej. cz na Křetínce
21.9.2005 | Tomucha | 8.386 zobrazení | 34 odpovědí
je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 1. října 2005 v 16:22 ® bacula
-
cauky jezdim na kretinku kazdej vykend a su spokojenej. kapri od 40 do 55cm. je tam parada.
reagovat - Sobota 1. října 2005 ve 13:10 ® Prichy
-
moooc daleko
bassi: ty bys tam jel jo?
reagovat - Pátek 30. září 2005 ve 21:22 ® Dědek
-
Tož zdarec borci, nemam moc času to pročítat, kdy by se to mělo uskutečnit ? A zdravím všechny, kteří se na mě ještě pamatují. U komplu su do nedělního rána, potom zase frčím.
reagovat - Středa 28. září 2005 ve 22:12 ® Tomucha
-
volala jsem na ubytování – chtějí rekonstruovat celý statek a pak se to uzavře. Pokud bude rekonstrukece letos(to se bude vědět za týden)tak máme po srazu na křetínce:(((( vše zjistíma dám vědět ps: na ten svátek to určitě nebude
reagovat - Středa 28. září 2005 ve 20:24 ® Robur
-
Chose, a proč nepřiletíš, když je to v tvé vizitce jako další ze zájmů.
reagovat - Středa 28. září 2005 ve 20:04 ® Chose
-
Na Křetínku bych docela jel,ale je to pro mě dost daleko,takže bohužel asi ne. ale kdyby mě chtěl někdo svézt tak pojedu rád…
reagovat - Středa 28. září 2005 v 18:24 ® Robur
-
Ten termín, samozřejmě organizuješ ty, ale 28. –30. 10. s využitím státního svátku /pokud jsem dobře pochopil nadhození termínu jako konec října/ je dost sobecké pro lidi, kteří mají rodinu, pokud by to šlo, přiklonil bych se k týdnu před či po tomto datu.
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 16:48 ® Syncros
-
Křetínka je těžká voda, ale ryby tam jsou. Ne vždy, ale mají náladu.
For BASS: Křetínka byla vždycky vyhlášená na okouny, a můžu potrdit že tam jsou. Vzhledem k charakteru přehrady, ale není jednoduché se na ně vždy dostat. Teď je voda hodně vysoko, takže se na některé místa dá dostat jedině s loďkou.
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 22:48 ® big
-
Křetínka je prej fakt dobrá, tak hodně štěstí.
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 13:18 ® xycht
-
škoda že už někdo před náma rozluštil tu záhadu Křetínský přehrady…))))))) jinak bych jel )
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 13:14 ® toulovec
-
strýc bass: nevkládej mi do úst kompromitující slova. Já jen říkám, že jsem tam hovno nachytal, ale nějaká rybka tam rozhodně bude. Náhodou tam někdo něco chytí a budu za totálního jantara, i když to jsem i tak!!! takže vlastně – na křetíně neplave jediná ryba!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 12:49 ® Bass
-
Jestli bude sraz na Křetínce, tak sebou neberu pruty ................ strýc Toulavec řikal, že tam ryby nejsou
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:33 ® Tomucha
-
robur – o víkendu zjistím kdy je volno, ceny, jídlo a dám vědět
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 ve 21:30 ® Robur
-
Tak kdyten sraz na té louce u Křetinky bude?
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 ve 20:23 ® Tomucha
-
no jde jen o to si zachytat, pokecat, navázat něco atd.. žádná velkolepá action jako kouty…
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 15:15 ® Vydrain
-
Toulec/ já nejsem retardovanej chuligán kdyžtak chuligánka znám jednu chaloupku, kde žil občas a byl jeden lovec a tu bysme mu mohli zbořit hehehe
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 8:01 ® toulovec
-
souhlasim s Pifem, Cepem, Lubánkama a Vydrou, nic tam zajímavýho na chytání není, pořád v Bohuňovský zátoce hulákaj nějaký retardovaný chuligáni.
Pokud se ale akce povede dát dohromady, rád se zúčastním abych Vás viděl.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 0:42 ® Lovec
-
Možná bych se přijel podívat,nemám to daleko a rád bych některé „mordy“ z Chytej viděl v reálu, ale nebude už trochu zima na bivak . (Morda – obličej pro neznalé )
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 0:34 ® Milky
-
Já nepojedu, je to celkem daleko a aby mě to nějak speciálně lákalo, to se taky říct nedá. Sraz se dá udělat i na louce, když si někdo chce zachytat, tak ať vyrazí, kam ho to táhne.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 23:48 ® DEATH
-
Mno,tohle mi asi ujde…
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 23:41 ® CeP
-
souhlasim s pifem. oskliva a mrtva voda. byl jsem tam dvakrat a vzdy sem videl akorat particku hlucnejch chuliganu. vlacim se prez pul republiky a domu jsem misto s rybama jezdil s bučkou.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 23:22 ® Vydrain
-
myslim že když tam nebude luban, tak se tam nebude čarovat, tak by se dalo i něco chytit ))
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 23:02 ®
-
zedus a preddým prevnadiť 10timi plechovkami bonduelky
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:55 ® zedus
-
Pif: Nejúspěšnější je tam plavačka, však víš.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:49 ® miros
-
jojo, můžeš s náma počítat. jsme 2 a Křetínku můžem.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:20 ® pif
-
křetinka je vychytaná a hnusná voda,prostě slabota!!!!
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:18 ® Tomucha
-
mirate – ano máš díky jakubovi o tam ožilo.. mužeme mu poděkovat o víkednu ošéfuju ceny a termíny kdy tam je nejvíc místa
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:17 ® Robur
-
Jsem pro a hovořím za dva, tedy i za souseda, aby si někdo nemyslel, že jsem v jinejch stavech.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:16 ®
-
my sme videli,ako sa tam chytajú sumce non-stop dva prúty na sumca a jeden kaprák na nástrahy. Bolo to pod mostom a zaujímavé,že borec chytal s ľadovým kľudom,bez strachu z kontroly…
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:02 ® mirate
-
No já jsem z Blanska a na Křetínku jezdím nejvíc. Teď jak se tam vytahli tři sumci přes 2m (televize-„Chytání s Jakubem“) údajně voda ožila tak nevím.
reagovat