Vyhledávání
Brno
20.9.2005 | bizkit | 3.053 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. září 2005 v 18:33 @
-
tak mi posli cislo na mobil,at se muzeme domluvit,co rikas?
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 15:35 ® bizkit
-
cajda: hojky! zatial nemam naplanovane nič, v priebehu niektorého dňa sa možeme dohodnúť buď to niekedy na podvečer, alebo potom na vykend, jak budeme čas. tak zatial
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 12:36 @
-
dobry,tak kdy vyrazime a kam?
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 12:08 ® bizkit
-
cajda: bývam na private v kohoutovicích. nerád by som ta nakazil šialenstvom prívlače, ak si šťastný okolo kaprov, nech sa páči. však kaprár a vlačkár sa v pohode zmestia vedľa seba, aj si pokecaju na spoločných výpravách k vode.
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 11:17 @
-
ja prave vlacet skoro vubec nechodim,byl chodim hlavne na kapry,ale kdyz me trochu poucis,tak se rad pridam a muzemto tady trochu projit,kde bydlis na kolejich?
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 10:51 ® bizkit
-
cajda: hojky! ja hlavne kvoli nedostatku času hlavne vláčim. trochu sa snažím ponahánať dravce. nie som proti že by sme niekam vyrazili. chodim hlavne na Svratku 4 a potom na Přehradu. no ak máš tutovku niekde inde, stačí povedať.
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 10:20 @
-
to je super,ja jsem teda z Brna,ale taky tady studuji,chodim na medicinu,tak to bychom mohli nekam vyrazit,co rikas?jakej zpusob lovu preferujes?
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 8:12 ® bizkit
-
cajda: hojky! hej, som tu na škole. Na MU študujem chémiu.
reagovat - Neděle 25. září 2005 v 17:19 @
-
cau,ty tu jsi na skole?
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 13:06 ® bizkit
-
hojky! vcera v podvecer som bol na Svratce 4, bolo super, štuky: 62 a 68 cm na woblera Salmo. dobre sa mi darilo az kym neotvorili hradzu.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 17:02 ® PetrH
-
hraji: Tak to se na Svitave asi budu dal bavit u feederu. Kazdopadne diky za odpoved.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 16:44 ® hraji
-
Pro PetrH: vláčet jít můžeš, ale nejčastějším úlovkem bude jelec tloušť, sem tam pstruh potoční a nebo duhový. Okoun, candát a štika jsou spíš vyjímečnými úlovky, ale svého času tam bylo štik jak naseto. Teď je lepší jít s plavačkou a bavit se ostroretkami a podoustvemi
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 15:47 ® PetrH
-
Omlouvam se za male odboceni, ale kdyz uz jsme v Brne. nevite nekdo jak to jde na Svitave 1? Obcas tam chodim s feederem, ale jeste jsem tam nikdy nevlacel. Libilo by se mi to projit od tocky saliny smerem k lesu. Popripade dal lesem. Tam by aspon nechodilo tolik lidi. Jen nevim jak moc je to tam dal pristupne. Stika a okoun jsou povazovany za ryby skodlive, takze jich tam asi moc nebude. Ma cenu tam vubec zkouset vlacet?
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 15:07 ® bizkit
-
vyhliadky na Svarce 4 nevyzeraju ruzovo, hlavne ked predpovedaju oteplovanie na vykend, mozem si rovno namocit svoje nastrahy vo vani, mam to za rovnako.
reagovat - Čtvrtek 22. září 2005 v 15:05 ® bizkit
-
dik za info mirate, zatial auto nemam ale dam si pozor keby nahodou na kazdy pripad. chodim Mhd-ckom, nazatial staci
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:15 ® Robur
-
Souhlasím s Hraji a Biskitem, protože dnes jsem si ověřil, že to zase přikvetlo a nebraly ani na Priglu ani na Svratce 4
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:11 ® mirate
-
Jinak kámo obírají tam auta a to dost. Jeden jde k vodě s mobilem a dáva pozor a druzí montují auta na parkovišti. To se děje i za bílího dne. Tak bacha já už tam přestal jezdit.
reagovat - Středa 21. září 2005 v 16:17 ® bizkit
-
hraji: dik za radu. v poslednych par dnoch som mal nulove uspechy. Uz aj ostrieze prestali brat. S prichodom sinic (zelena voda) sa to trochu zhorsilo.
reagovat - Středa 21. září 2005 v 9:00 ® hraji
-
No tvůj dotaz nelze poradit jinak, než že je to třeba vyzkoušet. řeka Svratka pod přehradou je velmi nevypočitatelná, díky kolísání hladiny vlivem provozu elektrárny. Dravci tam jsou, sumci, štiky, candáti, okouni, ale je třeba je hledat a zkoušet nástrahy. Na přehradě je to ještě složitější. Obecně vzato nejlepší je to kolem skal, ale třeba pro candáty to neplatí, ti se loví dobře i v přední části jezera, blíž k hrázi. Ale musíš je najít, což není jednoduché
reagovat