Vyhledávání
Pořady s rybářskou tématikou v ČT.
18.9.2005 | gabo | 5.655 zobrazení | 30 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pořady s rybářskou tématikou v ČT /Jak na ryby , S Jakubem na rybách/. Co si o nich myslíte a který se vám víc líbí. Popřípadě co se vám na nich nelíbí a proč?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. října 2005 ve 14:00 ® skwor
-
Je to lepší než vyvolení a spol.!!!!!
reagovat - Středa 5. října 2005 ve 22:40 ® Tomix
-
Nic moc. Mnohem víc se mi líbí ryby rybky rybičky.
reagovat - Neděle 2. října 2005 ve 23:33 ® jaryn
-
nějak mne to nebere, vídím je jen náhodou
reagovat - Neděle 2. října 2005 ve 23:26 ® ESKY
-
Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Proč tu nikdo neformuluje co by chtěl vidět ? Mě dostávaj kapraři v článcích ,,byl jsem u mé oblíbené vody – u které? Chytám na boilies vlastní výroby a recept neprozradím – proč ? Já když jdu občas k vodě a zrovna mi berou tak se vždy rád s kolegy podělím o to na co to jde, popřípadě se i podělím o část těsta, kuliček apod…
reagovat - Neděle 2. října 2005 ve 22:57 ® jake
-
Já se u nich leda tak naseru – dnes ráno na Discovery chytal chlápek kapry tak mezi 5 – 7 kily a furt bečel, že chce už konečně chytit něco pořádného…
reagovat - Neděle 2. října 2005 v 17:27 ® hagrif
-
Mě osobně se teda víc líbí pořad ,,Jak na to" , protože tam vlastně dokážou něco poradit, , ale pořad,, S Jakubem na rybách" se mi jeví jako aby ostatní viděli jak si pan Vágner zachytal.
reagovat - Sobota 1. října 2005 v 7:20 ® Axamith
-
Myslím, že tyto pořady jsou spíše ukázkou toho, co vše lze s prutem vyvádět po celým světě. Pokud ukazují lov u nás, tak by se měl ctít RŘ. Svádí to potom k praktikování toho, co jsme viděli v bedně bez ohledu na to, co se smí a co ne. A rybařiha v zahraničí. Pěkná věc, ale upřímě, kdo na to má prostředky. Ze všech členů RS to bude poměrně malé procento. Je to jenom k zlosti. Na druhé staně by mě osobně štvalo, kdyby se v televizi ukazovaly a vychvalovaly moje oblíbené pstruhové říčky. Jsem přesvědčen, že tlak na takové revíry se po zveřejnění dost zvýší a zarybněnost není všude taková, aby neuměrný tlak rybářů na revírech nepodepsal.
reagovat - Pátek 30. září 2005 ve 13:48 ® neuwirt
-
Pořadu je tak málo,že vlastňe není co srovnávat. Pořad Jakuba Vágnera mi ,ale připadá být dost křečovitý. Ten chlap se tak snaží,že tím tomu pořadu vlastně škodi.
reagovat - Pátek 30. září 2005 ve 12:43 ® joba
-
zatím je tady toho tak málo,že každej pokus je dobrej… Pokud budu zrovna čumět na bednu tak ji dycinky přepnu na pořad o rybách i když je nedokonalej… Jakub není moje krevní skupina ale nevadí mi…
reagovat - Čtvrtek 29. září 2005 v 9:09 ® pepino99
-
přesně jak říká Milky . A to ještě hned při záběru pozná délku a váhu toho žraloka. Fakt to moc pro rybáře není )))) !!!
reagovat - Středa 28. září 2005 v 18:40 ® Milky
-
Já si myslím, že jako rybáři jsme proTV producenty špatná cílová skupina. Reklamy by se tam daj dát tak maximálně na léky pro prostatiky. Co se týče JaVa – je to tvor tak geniální, že chytí žraloka pod Nuselákem. Asi každý seriál nebo série pořadů skončí fiaskem. Jsme na tom stejně jako třeba šachysti Koneckonců, když to v tom pořadu bude jako v praxi – bude to na 40 minut nuda , když to bude bombový, tak to s normáoním lovem nemá nic společného a nemá se na to cenu dívat . . no a potom si tedy vyberte!
reagovat - Středa 28. září 2005 v 16:52 ® efendi
-
Lepší něco než nic. Vadí mi od Jakuba to věčný ocicmávání ryb. Stává se z toho rituál a kdo rybu neocucá, tak asi není rybář. Je zajímavé, že pro komerční televize není to ohromné množství rybářů a jejich příznivců zajímavá cílová skupina na nějaký pořad. Asi i reklama by byla od výrobců a prodejců.
reagovat - Úterý 27. září 2005 v 8:58 ® Deleted
-
Par narazek ve foru je na osobu Jakuba Vagnera. Co vlastne proti tomu klukovi mate? Uz jsem slysel parkrat, ze ho lidi nemaj radi ale nikdo mi nikdy nevysvetlil proc.
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 15:31 ® HaD
-
Vydrain: no to teda pěkně děkuju
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 15:08 ® Vydrain
-
hm, koukám že tady nikdo nepochopil, že máte chtít pořad s Hadem na rybách mmchdm na ty ptákoviny v bedně nekoukám, je to nuda
reagovat - Pondělí 26. září 2005 ve 14:22 ® HaD
-
Nazory, že kdo má echolot, ten to navede rybě do huby jsou zcela zcestné. To může říct jen člověk, kterej to zná jen z obrázků. To mnohem větší zbraň jsou polarizační brýle, díky kterým skutečně můžeš hodit nástrahu rybě před hubu, ale to nikoho nese. e.
reagovat - Sobota 24. září 2005 ve 21:07 ® paul
-
konecne neco pro nas to se me libi,nelibi se me doba trvani jen 30 min.,chyteni v cizine a chtel bych je videt profiky na male vode napr. Loucka nebo Svratka,jinak se jim oba porady povedly
reagovat - Sobota 24. září 2005 v 18:04 ® kamet
-
mirate- uz jsi nekdy chytal s echem asi ne jinak bys nepsal takovy bludy zadnej sonar ti rybu nechyti pokud ryba nechce muzes mit sonaru 10 a je ti to houby platny pouzivam ho velmi malo a to pouze na zmapovani dna a zjisteni zda se tam ryba vubec vyskytuje nemam totiz tolik casu abych sedel u vody kde neni v okruhu 1000 mani supina to si muze dovolit duchodce-nic ve zlem duchodci podotykam ze rybu beru pouze vymecne
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 23:53 ® DEATH
-
Co na to říct,mohla by Nova s něčím taky přijít..... Ale jsem rád aspoň za tohle,je to milé,koukat na rybaření v hnusným studeným počasí a pěkně doma v teple,jediný co se mi nelíbí je to,že lítaj po celým světě,jak kdyby naše malá zemička neměla dost dobrých vod. To že používaj echoloty apod. to se dá tolerovat,ono,kdyby měli ject 5× a z toho jeden lov,kterej by se dal dát jako díl,to by bylo drahý. Mě se líbí,že se snaží lidem ukázat,že ryby nemusí nutně skončit na talíři..
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 22:08 ® mirate
-
Myslím, že by se měli zabývat normální rybařinou bez echolotů, spec. prutů, vnadidel a pod.. To by byl asi jiný pořad možná i nudný. Jenže dovedete si představit kdyby všichni rybáři vyrazili s takovým nádobíčkem k vodě? A další věc, která mě snad tíží nejvíce, že způsoby chytání jak prezentují jsou v rozporu s rybářským řádem. Třeba na Křetínce za jeden den chytli tři sumce a nechali si je uvázané přes skřele u břehů a to jeden lovev. Pomocí echolotu navádí nástrahu přimo do tlamy a používá dva návazce s trojháky atd.
reagovat - Středa 21. září 2005 ve 20:19 ® EDDY
-
nic moc
reagovat - Středa 21. září 2005 v 19:41 ® Mlady_Rybar
-
Já se dívám občas na Discovery channel na Rybaření s Rexem Huntem a je to dosti dobrý. Ikdyž z 99,9 na moři a když už na sladký vodě tak v austrálii
Každopádně Jak na ryby je pěkný, s Jakubem na rybách taky, ale Wágner vypadá jak úchyláček a má takový divný keci vokolo. Ale je to good.
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 19:36 ® Zlinsky_lovec
-
Jak na to…- přijde mi to takové rozházené, neucelené, nic moc. S Jakubem na rybách- Kdyby to bylo bez Vágnera, tak bych se na to možná díval.
Raději jdu k vodě si zachytat než koukat na TV.....
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 18:02 ® Prizrak
-
Ale jo, občas tam něco je. U těch cizích by to bylo horší. (myslím o našich vodách. ne o kvalitě seriálu.)
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 17:49 ® anonym
-
I ty na CT se na nase vody nevztahujou. Drapalikova cestovka (Ebro, Mongolsko, Asuan, Chorvatsko) se meni ve Vagnerovu (opet Egypt, avizovana Kuba a kdovico jeste). K tomu sem tam soukromy revir, nejaky ten hudebne-zabavny clovek a vareni – vztah k nasim vodam nevidim.
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 17:32 ® Prizrak
-
ESKY: Ale kdyby se přeložily cizí pořady, tak by se to nestahovalo na naše vody…
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 10:24 ® pepino99
-
Kdyby nebyl Jakup kokot a nesnažil se dělat z lidí voli tak by to nebylo špatný ...... )))
reagovat - Neděle 18. září 2005 ve 22:10 ® ESKY
-
Ahoj, pořady ČT jsou celkem dobré, myslím si ale, že by bylo lepší přeložit cizí pořady. Měl jsem možnost vidět pár dílů na kazetě(nemám kabelovku ani satelit)jednalo se snad Na rybách s Andym? To bylo úúúžasné, no je to o penězích – samozřejmě...........
reagovat - Neděle 18. září 2005 v 19:54 ® BoBo-Falknow
-
Jak na ryby – pro rybáře celkově přínosnější než S Jakubem na rybách, ale žádná sláva.
reagovat
S Jakubem na rybách – Technicky mnohem dokonalejší než Jak na ryby, ale podle prvního dílu to je pořád pro masy, ale ne pro rybáře. - Neděle 18. září 2005 v 19:19 ® Radim
-
Jak na ryby je dost good, a sem rád, že je vůbec něco v České republice, ale ryby rybky rybičky na STV sou mnohem lepší, a s Jakubem na rybách bude asi taky good, ale to se teprve uvidí
reagovat