Vyhledávání
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | 4.198 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. září 2005 ve 12:00 ® pepino99
-
Stefi : no zatím jsem jí připravil ale ve vodě ještě nebyla tagže nemohu soudit.
reagovat - Středa 21. září 2005 v 8:00 ® Stefi
-
pepino99 : jo, to soustružení bude asi jednodušší. Ale odlitek by taky neměl být zas tak velký problém. A jaký na ni máš úspěchy?
joysi : zatím 0 ryb na břehu, jen jeden záběr od sumika na kejna cca 25, ale špatně seknutej
reagovat - Úterý 20. září 2005 ve 14:36 ® pepino99
-
no nevím jestli je bronz těžší ale z olova to nikdo neudělá na soustruhu a odlejvat to sem línej ))))
reagovat - Úterý 20. září 2005 ve 13:46 ® joysi
-
A čo ste na to už chytili?
reagovat - Úterý 20. září 2005 ve 13:26 ® Stefi
-
pepino99 : To je dost dobrý nápad s tím bronzem, já jsem myslel, že olovo je těžší ..... tak si to nechám urobit taky z bronzu. Není nad lidskou koumavost. Přeju mnoho úspěchů na toho „magického bobra“. A dík.
reagovat - Sobota 17. září 2005 v 0:11 ® pepino99
-
Stefi : nechal sem si udelat tvarově stejné olovo jako tam bylo ale vetší a z bronzu (165g) a místo té legrační šňůrky a plast. kroužku slabou pletenku a ocelový kroužek. S tím originálem by se to urvalo v každě větvičce. A plováčky zvětšit přesně jak říkáš ))
reagovat - Pátek 16. září 2005 v 15:18 ® Stefi
-
pepíno 99 : nesmíš to zas přehnat. Na tu šňůrku u kotvy jsem navlíkl 30 g placku a teď to drží i v silnějším proudu. A když mám živější rybku tak na nosný plovák nasadím to óčko hrubé asi 2 cm – to bohatě stačí. Kdybych nechytal v takovém proudu, tak to neměním, ale ..... ))
reagovat - Pátek 16. září 2005 ve 14:41 ® pepino99
-
mám jí asi měsíc ale ještě jsem jí nevyzkoušel. Ale myslím že když se dodělá ( plováky a zátěže apod. ) tak že to bude dobrý . o))
reagovat - Pátek 16. září 2005 ve 12:20 ® pilot
-
omlouvám se není to pepi ,ale PIF
reagovat - Pátek 16. září 2005 ve 12:19 ® pilot
-
Děkuji STEFI + PROFA + PEPI za informace ohledně bojky. Pilot
reagovat - Pátek 16. září 2005 v 8:18 ® Stefi
-
ROB – U1 mám asi 2 měsíce a jsem s ní spokojen! Udrží v pohodě kejna kolem 20, ale nesmí to být v silnějším proudu. Např. karas 20, když začne „divočit“, tak ji potopí skoro celou. Lze dát i větší nástražní rybu, ale na to je třeba bojku náležitě upravit. A to taky není nějak velký problém. Nosný plovák (u ryby) se dá zvětšit nasazením dalšího polystyrenu opracovaného do tvaru O. Další problém při lovu s větší rybou v proudu je kotvící zátěž. Originální olovo je cca 70 g. a jde k němu na připevněnou šňůrku přidat další zátěž – ta nemusí být schovaná v dutině plováku, může být mimo ni. Celkově si myslím, že to byl dobrý kup. Ale to jen můj názor. Přeju krásné ulovky.
reagovat - Čtvrtek 15. září 2005 ve 23:25 ® pif
-
mám ji,je dobrá,akorát se musí dávat pozor na správný nastrčení zátěže,pokud se dá obráceně,neukotví se. a ploťku nebo jinou rybu max do 15 čísel,jinak ji potopí. celkovej dojem je dobrej.
reagovat