Vyhledávání
WFS
13.9.2005 | RASTOK | 3.292 zobrazení | 10 odpovědí
Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. prosince 2005 v 9:05 ® Prizrak
-
Já mám taky pár woblerů od WFS. Celkem mě zaujal ten jejich nejmenší vyráběný model Buldog 1,5 cm. Je to pěknej cvalda a vypadá, že se na něj žádná rozumná ryba chytit nedá, ale několikrát mě zachránil z vycházky bezrybky. Chytl jsem na ně pstruhy (d i o) a jelce.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 21:21 ® Tumi
-
Teď mám Trout Minnow,,a chtěl bychse vás zeptat jaé s nima máte zkušenosti
reagovat - Úterý 20. září 2005 v 9:39 ® indy
-
Václav: díky za info, já jsem v jiné diskusi četl, že DR jde max do 3/4 m a nevěděl jsem, že je zvukový, takže mi tvarem i tou potápivostí připomínal víc OF než jerky a OF jsem tím chtěl zkusit nahradit, což asi nepůjde. Stejně si pár DR koupím, i když jerků mám docela dost.
reagovat - Úterý 20. září 2005 v 9:30 ® indy
-
Já bych do toho Husky Jerk netahal, podle tvaru a popisovaných vlastností si myslím, že je to Original Floater, ale je to můj názor. Každopádně si chci teď jeden nebo dva Dragon Rivery koupit. Bohužel mám už zazimovaný bazén, abych to porovnal i pod vodou. Co se OF týče mám to 15minutový video od Rapaly, kde se chytá hodně na OF, takže jsou tam krásný podhladinový záběry chování OF a pár kousků OF mám (jeden ještě z ČSSR). Údajně ale dosud nikdo Rapalovo tajemství OF neobjevil. WFS jsem kontaktoval, při větším odběru můžu přímo k nim. V jedné prodejně v Brně je jinak mají snad všechny. Pokud chceš, ozvi se mi na mail indy@centrum. cz, raději bych to řešil přes mail.
reagovat - Úterý 20. září 2005 v 9:26 ® Vaclav
-
Indy a Rastok: Plovoucí desítka Dragon River při plynulém rychlejším vedení vodním sloupcem může svým chodem vzdáleně připomínat Original Floating, ale opravdu jen velmi vzdáleně. Je těžší a zvuková, proto se chová trochu jinak. Plovoucí třináctka Dragon River nemá s Original Floating vůbec nic společného – ve vodním sloupci se chová velmi podobně jako Husky Jerk, zejména pokud je člověk zvyklý používat tento model. Rozdíl je v tom, že v přestávkách Dragon River stoupá k hladině, což u HJ není.
reagovat - Úterý 20. září 2005 v 7:53 ® RASTOK
-
Indy, mám z toho hokej, dragon river sa robí v dvoch prevedeniach
reagovat
- plávajúci 10,5cm-12g a 13,5–17,5g
- potápivý 10,5–13,5g a 13,5 –21,5g keď to porovnám s rapalou husky jerk 12cm –13g tak mi vychádza, že plávajúci dragon by mal byť niečo ako husky jerk a potápivý dragon by mal ísť ešte hlbšie. pomer veľkosť – hmotnosť, je to tak, alebo sa mýlim - Neděle 18. září 2005 v 15:43 ® indy
-
Já trpím podobnou úchylkou jako rastok. Letos jsem přišel o 2 woblery a asi 15 twisterů. Chytám tak půl na půl gumy/woblery, ale s twistry dělám základní průzkum dna. Chytání na woblery mi tedy nepřijde nějak extrémně dražší než chytání na gumy. Co se Dragon Riveru týče, přijde mi spíš jak Original Floater od Rapaly, ne Husky Jerk. Chystám se jich teď pár koupit a zkusím to porovnat s uvedenými rapaláckými typy.
reagovat - Sobota 17. září 2005 ve 20:44 ® DEATH
-
Rastok-nemáš náhodou slevy u všech výrobců woblerů?Takového maniaka do woblerů jsem ještě neviděl!! měli by o tobě udělat článek… Btw,kolik tistíc si v nich už utopil?
reagovat - Sobota 17. září 2005 v 11:24 ® Vaclav
-
Model Killer je opravdu výborný wobler do hloubek, Dragon River, a tady souhlasím s Jirisem, je funkčně hodně podobný Husky Jerku, tedy jedné z nejlepších rapaláckých řad. Používám ho hodně na přehradách v délce 13,5 cm na štiky, ale často si na něj vyšlápnou i okouni kolem 35 cm.
reagovat - Úterý 13. září 2005 ve 14:48 ® jiris
-
Za dobrou cenu hodne muziky – mel sem par dragonu a ty klasicky plovouci neco jak husky jerk.
reagovat