Vyhledávání
Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech?
9.5.2004 | | 3.986 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. května 2004 v 10:02 @
-
Svratku u Nedvědice znám jako své boty. Ještě když jsem tam chodil do základky, tak ráno ve čtyři hodiny jsem vstal,šel na pstruhy,pak do školy a ze školy až do večera zase na řeku a tak to šlo pořád dokola. Už je to taky patnáct let,co jsem se odstěhoval do Pozořic. Podotýkám,že jsem vše pouštěl zpět,pokud ovšem neměli tlamy rozervané až do krve. Teď tam zajedu asi jednou za měsíc za rodinou a kamarády a při té příležitosti zase pročeřím vodu. Krásná příroda, z ryb pstruh potoční a duhový, lipan podhorní a sem tam nějaká ta hlavatka (dodávám,že míry jsou okolo 1 m a to z toho důvodu, že se před několika lety při záplavách ve pstruží líhni v Ujčově protrhlo stavidlo. Teď je těch hlavatek od Štěpánovic až po Tišnov asi 7– 10 ks a silně kalí vodu!!!). Ale jinak co nához muškou na klasické pstruhy,tak to záběr.
reagovat - Středa 12. května 2004 v 19:29 ® jiris
-
Kolem brna je lososovitejch ryb po skromnu. Je to hlavně o jelcích a okounech, parmách atd. Pokud tak Svratka 6 nebo Svitava 1. Ještě lepší alternativa kup si pstruhovku )) Ale na nich těch salmonidu taky moc není, jaký je to teď kolem Nedvědice?
reagovat