Chytej.cz

Lehátko necteno

11.9.2005 | palcat | 2.343 zobrazení | 6 odpovědí

Chci si koupit lehátko a rád bych znal váš názor na model od firmy Sona – galant extra , vaše zkušenosti s ním , popřípadě se srovnatelnou konkurencí. Moc dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 12. března 2006 v 15:57 ® Shrek reakce na …
Shrek

MILO:no ty máš co povídat!!!Navíc s tim feederem musím být přítomen,to si nemůžu dovolit to pohodlí z auta.Ale bylo to krásný,ne?V rádiu hokej,venku pršelo a reagovali jsme pouze na svit LEDdiody. :-))

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 15:13 ® MILO reakce na …

neboj stejně budeš sedět v autě a dění u vody sledovat přez čelní sklo a při vláčce ti bude akorát překážet

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 13:13 ® HaD
HaD

moc pěkný lehátka má Sänger

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 13:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

letos bych rád koupil (pokud budou penízky) sedačku s přídavným dílem na nohy jakožto lehátko,ale furt se mi nechce věřit tomu,že pár takovejch tyček udrží klasicky stavěného Čecha,takže mám se toho bát,nebo koupit a nosnost neřešit?

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 13:01 ® 

aj keď mám lehátko inej značky,vôbec by som neváhal nad kúpou lehátka od sony,mám od nich sedačku premier thermo už asi tretiu sezónu a som s ním spokojný,vydržalo toho už naozaj veľa.Možno by som ale zvážil,či nebude už lepšie trochu viac zainvestovať a kúpiť si model galant de luxe s ôsmimi nohami

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 11:40 ® ladamaj
ladamaj

palcat>mám také sonku sehnal jsem ji za 2l kovoví klouby 3páry nohou myslím supr ale je kovoví synátor má 4nohy a musel jsem udělat podpěru hlavy praskali klouby 6je lepší.

reagovat