Vyhledávání
Jak vodit marmyšku???
10.9.2005 | Tumi | 4.780 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 15. září 2005 v 17:01 ® Bažus
-
Celou letošní sezonu se věnuji jen a jen marmyšce. Opravdu je potřeba zkoušet vše možné i nemožné. Od potřepávání pod špičkou,přískoky u dna i ve sloupci,až po rychlé stahování. Poslední dny se mi daří chytat i potočáky pod jezy,kde záběr přichází bezprostředně po dopadu marmyšky. Jsem vlastně také začátečník,ale marmyška mne chytla hlavně pro druhovou různorodost ulovených ryb. Mnoho informací se dovíš i zde ve sloupku „Rubriky“.
reagovat - Čtvrtek 15. září 2005 v 11:29 ® hraji
-
Lovíme s kamarády okouny na marmyšku celou vláčecí sezonu, v den zahájení jsme ulovili ve třech nejméně 200 okounů na Dalešické přehradě a marmyška se osvědčila i při dalších lovech. Vodíme ji u dna, poskoky, nebo na místě vertikálně.
reagovat - Středa 14. září 2005 v 15:44 ® jake
-
Hlavně mám pocit, že na marmyšku je ještě trochu brzy – chce to ještě tak 3 neděle počkat, až se trochu víc ochladí voda – pak to teprve bude to pravé ořechové
reagovat - Středa 14. září 2005 v 15:25 ® Bublima
-
Bud tak jak říkal rarach a nebo ji nahodím a pocukávám. Prochytám tak větší oblast, nejlepší jeto v místech s kameny za kterýmy jsou schovaní okouni.
reagovat - Pondělí 12. září 2005 v 1:01 ® troll
-
Já s ní třeba dělám malou rybku, která okusuje dno nebo rostliny. když to nepomáhá, tak je jako rybka nebo hmyz, který zkoumá hladinu atd. Jak trefíš ten správný pohyb pro daný den a vodu, tak to hned poznáš davem ryb !
reagovat - Neděle 11. září 2005 ve 22:51 ® rarach
-
nejlípe nahoru a dolu, nahoru a dolu a zase nahoru a dolu. Pak zase dolu a nahoru a dolu a nahoru a tak pořád dokola.
reagovat - Sobota 10. září 2005 ve 23:10 ® indy
-
Popis je na www. klubprivlace. dvebe. sk
reagovat