Chytej.cz

montaz na silne zarostlou vodu necteno

8.9.2005 | Lukas | 6.142 zobrazení | 37 odpovědí

Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 8. září 2005 v 17:58 ® Mlady_Rybar

Jo a eště, zkus to házet tak akorát k okraji těch stulíků, ale fakt zkus ten silnější vlasec nebo pletenku, urvaná montáž nemrzí tolik co urvaná ryba

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 17:57 ® Mlady_Rybar

Jo a eště, zkus to házet tak akorát k okraji těch stulíků, ale fakt zkus ten silnější vlasec nebo pletenku, urvaná montáž nemrzí tolik co urvaná ryba

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 17:55 ® Mlady_Rybar

Fakt? 50 cm je pro mně velryba, já tahám tak 40cm největší. Kde je ten rybníček a co je to za revír prosím, řekni…

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 17:38 ® Milky
Milky

na stulíková a leknínová pole se doporučuje platenka, protože ta má tu výhodu, že je prořeže. Normálním lanem se řeže v lamenolomech kámen a tak i tady je možné použít tenhle princip. Další možností je lov na angličáka, protože už jen samotné nahození do stulíků je dost slušným zaděláním na to, že to utrhneš! Další variantou je použití krmiva se silným aromatem, aby se ti kapříci za ním rádi vypravili mimo stulíkové pole. Nenalhávejme si, že když to tam kapr zamotá okolo stonků, že je to sranda i s pletenkou z toho tahat!

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 16:59 ® Lukas

Mlady rybar:nevim jestli jsou tam velci zatim jsem chyt jen50CM

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 16:31 ® Mlady_Rybar

zkus to plovoucí určitě a silnější vlasec, abys mohl mít utaženou brzdu, čímž zabráníš kaprovi v útěku do stulíků. Doufám, že jsem aspoň trochu pomohl

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 16:29 ® Mlady_Rybar

ahoj, lukasi, kde je ten rybníček prosím tě? Jsou tam i velcí? Už mě přestává bavit tahat jen malé kapry, ikdyž z nich mám pokaždé velkou radost…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1