Chytej.cz

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | 3.046 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. září 2005 ve 21:29 ® Zcuter
Zcuter

souhlasím s daemonem já vtom vidím jen pozitiva. sice jsem to ještě nezkošel ale mysssslím si,že by to bylo lpší pro vedení vlasce pod vodou-že jej vidim a tudíš vím kde se nachází má nástraha. ale asi to zkusím. s jakým z těch silonů jste spokojeni na vláču??????????­?????????dík

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 ve 21:17 ® Daemon

Já mám DAM Royal Feeder. Podle testu v Kajmanu někdy před 2–3 lety mají vlasce od DAM jednu z největších pevností v uzlu a jsou i celkem měkké. Sice není nijak zvlášť odolný proti oděru, ale jinak je fajn. Na vláčení pak jedině DAM Sumo Twist, akorát se myslím od letoška nedělá.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 ve 13:21 ® willIam

Pouzivam fluo vlasec na kapry a je to stejne dokonce lepsi nez s tmavými vlasci. Pouzívám Shimano Stroft FLUO 0,28 a jsem spokojenej.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 ve 12:51 ® sharkcom
sharkcom

Opěvovaný je žlutý Sufix Synergy.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 11:11 ® NOVAS

Kdysi jsem je míval a nezdá se mi , že by to mělo vliv na braní ryb. V současnosti uvažuju , že se k nim vrátím(hlavně kvůli chytání za tmy)Neporadí někdo osvědčenou značku na kaprařinu o síle do 0.25 ? Díky

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 10:03 ® Daemon

Dobře. Teď tam zrovna jezdíme na candáty a decela to bere.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 8:37 ® sharkcom
sharkcom

Dík, to jsem chtěl slyšet… Někdy pokecáma až se potkáme na Skalce!

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 v 0:28 ® Daemon

Já používám fluoresenční vlasce naprosto běžně a myslím, že rybám je to celkem jedno. Přívlač s klasickým vlascem si nedokážu představit, protože pomocí výrazné barvy vlasce se dá perfektně odhadnout místo nástrahy a tím se dají prolovovat i nebezpečná místa. Na kaprových prutech mám také fluoresenčí vlasce ukončené návazci z pletenky a taky nemám problémy s tím, že to by rybám nějak vadilo. Já na něm zkrátka vidím samá pozitiva.

reagovat
Středa 7. září 2005 v 19:35 ® Padis
Padis

Já je nepoužívám.

reagovat