Vyhledávání
Vlasce reflexních barev?
7.9.2005 | sharkcom | 3.048 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. září 2005 ve 21:29 ® Zcuter
-
souhlasím s daemonem já vtom vidím jen pozitiva. sice jsem to ještě nezkošel ale mysssslím si,že by to bylo lpší pro vedení vlasce pod vodou-že jej vidim a tudíš vím kde se nachází má nástraha. ale asi to zkusím. s jakým z těch silonů jste spokojeni na vláču???????????????????dík
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 ve 21:17 ® Daemon
-
Já mám DAM Royal Feeder. Podle testu v Kajmanu někdy před 2–3 lety mají vlasce od DAM jednu z největších pevností v uzlu a jsou i celkem měkké. Sice není nijak zvlášť odolný proti oděru, ale jinak je fajn. Na vláčení pak jedině DAM Sumo Twist, akorát se myslím od letoška nedělá.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 ve 13:21 ® willIam
-
Pouzivam fluo vlasec na kapry a je to stejne dokonce lepsi nez s tmavými vlasci. Pouzívám Shimano Stroft FLUO 0,28 a jsem spokojenej.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 ve 12:51 ® sharkcom
-
Opěvovaný je žlutý Sufix Synergy.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 v 11:11 ® NOVAS
-
Kdysi jsem je míval a nezdá se mi , že by to mělo vliv na braní ryb. V současnosti uvažuju , že se k nim vrátím(hlavně kvůli chytání za tmy)Neporadí někdo osvědčenou značku na kaprařinu o síle do 0.25 ? Díky
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 v 10:03 ® Daemon
-
Dobře. Teď tam zrovna jezdíme na candáty a decela to bere.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 v 8:37 ® sharkcom
-
Dík, to jsem chtěl slyšet… Někdy pokecáma až se potkáme na Skalce!
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 v 0:28 ® Daemon
-
Já používám fluoresenční vlasce naprosto běžně a myslím, že rybám je to celkem jedno. Přívlač s klasickým vlascem si nedokážu představit, protože pomocí výrazné barvy vlasce se dá perfektně odhadnout místo nástrahy a tím se dají prolovovat i nebezpečná místa. Na kaprových prutech mám také fluoresenčí vlasce ukončené návazci z pletenky a taky nemám problémy s tím, že to by rybám nějak vadilo. Já na něm zkrátka vidím samá pozitiva.
reagovat - Středa 7. září 2005 v 19:35 ® Padis
-
Já je nepoužívám.
reagovat