Vyhledávání
Kdy seknout?(Feeder)
5.9.2005 | Tloust | 3.565 zobrazení | 4 odpovědi
Koupil jsem si Picker (Blackwood), záběrů mám spoustu, ale nevím kdy mám zaseknout chytal jsem z 20g průběžným olovem na hnojku. Poradí mi někdo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. září 2005 ve 14:44 ® piskot
-
Rad může být spousty,ale stejně musíš na ten správný moment přijít sám pouze praxí. Je tolik aspektů,které ovlivňují čas záseku,že je lepší přečíst vše o feederu,ale stejně to bude k praxi málo.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 22:26 ® kkarlos
-
pri prudkem ohnuti, narovnani spicky a provesni vlasce a pri cviceni spicka se ohejba a narovnava vetsinou od cejna to sekam kdyz se ohejba pri pomalem ohibani to radsi nech poradne ohnou jinak zaseknes do prazdna.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 14:51 ® willIam
-
Pouzivam paternosterovou montaz s navazcem okolo 25 cm → to se mi osvedcilo nejvice. zabery jsou s touto montazi dosti duverive a je pomerne dlouhy cas na reakci…
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 14:27 ® hraji
-
Obecně máš zassekávat v okamžiku, kdy ryby drží nástrahu a špička prutu ti signalizuje záběr. Někdy je tato věta pouhá teorie, protože záběry jsou rychlejší než je reakční doba rybáře. Pak je třeba zkusit zaexperimentovat s velikostí nástrahy, ujistit se, že ryby na lovišti ji mohou skutečně pořádně dobrat, zkusit zmenšit háček, zkusit prodloužit nebo zkrátit návazec, použít jemnější návazec, až se začneš do záběrů strefovat. Někdy to zabere trochu času, ale ten se vrátí. Obecně na žížalu bývají záběry dost důvěřivé
reagovat