Vyhledávání
Co se stalo?
4.9.2005 | vasik | 4.296 zobrazení | 11 odpovědí
Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. září 2005 ve 22:06 ® vasik
-
Tak dnes Labe nesklamalo,zase jenom jeden cejnek. Kolega učil plavat rybky také bez reakce. Příjemě strávené odpoledne. Akorád ty rybky schází.
reagovat - Úterý 27. září 2005 ve 20:57 ® Vydrain
-
Sem letos pořádně nebyla na rybách tohle jsou info od lidí, který tam byli už letos, ale na vláčku tam šli později než ted
reagovat - Úterý 27. září 2005 ve 12:17 ® vsetinek
-
Vydrain: Ty jsi tam už letos nějákého candoše vyvláčel? Já jsem to zkoušel i na vláčku a jen okouni. Candoš nic
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 19:29 ® Vydrain
-
Vašík/ nic si z toho nerob, nedělalo to nic prý od středy Vsetínek/ tak to leda by tam už žádný kandidáti nebyli, páč vyvláčet se tam dá
reagovat - Pondělí 26. září 2005 v 17:52 ® vasik
-
Tak zase Labíčko zklamalo . Co dělám špatně? Dám jim to nejlepší a pošlou jednoho cejna. No to neva k vodě chodím odpočívat. Stejně tam bylo krásně.
reagovat - Pondělí 12. září 2005 v 8:38 ® vsetinek
-
Vydrain: Kosičky jsou pro mě mrtvá voda. Jak staré, tak nové. Je tam taky spousta trávy ve vodě..... Roudnice je dobrá. Okounci jsou tam krásní, nějáké jsem tam už chytil. Menšího než 25cm jsem tam nechytil. Jsou tam i štiky. Ale candoš nevím nevím. byl jsem na ně snad 15× a ani potah. Jen v sobotu mi zabralo na mrtvou rybku ode dna. Ale to jsem vytáhl kapra Abys rozumněl. Zabralo to, odjel snad 30 metrů, pak jsem toi sekl, vytáhl z vody a na olůvku byl zamotaný ještě jeden vlasec na kterém byl chycený kapr Asi to někomu urval…
reagovat - Neděle 11. září 2005 v 0:20 ® Vydrain
-
Vsetínek/ jak tam dou okiši a candoši? zkoušels je ted?
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 v 16:41 ® Mlady_Rybar
-
Já zas nikdy nic nechytím na řece. Asi u nás na řece nesú fišle. Půjdu to zkusit na mikro štiky na jezírku.
reagovat - Středa 7. září 2005 v 7:20 ® vsetinek
-
Vasik: Do HK se na řeku taky chystám, ale ještě jsem tam nebyl. Zatím jezdím jen na písáky v Kosičkách a Roudnci.
reagovat - Úterý 6. září 2005 ve 22:25 ® vasik
-
Dík za pozvání, jsem z Hradce Králové a to je trochu z ruky. V čera jsem měl volno tak jsem tam byl zas, žádná sláva. Odjel jsem na stoják a tam jsem si zachytal. Na řeku stejně nedám dopustit.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 21:28 ® ESKY
-
Ahoj,máš to daleko ke střekovským zdymadlům? Že bychom mohli zachytat spolu…? Střekov = část Ústí nad Labem
reagovat