Chytej.cz

Jak vyrobit líhň na bílé červi? necteno

2.9.2005 | Hrouzek02 | 3.110 zobrazení | 4 odpovědi

Prosím poraďte jak vyrobit líheň na bílé červi. Složení a popř. nákres.
Děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. září 2005 ve 14:56 ® Hora
Hora

Jeden čas jsem si je dělal sám-nechal jsem bílou rybu oškrabanou od šupin posrat masařkama,stačilo 15minut,potom jsem ji zavřel do nafouknutého igel. sáčku a nechal ji 2dny v garáži. Připravil jsem si vyšší plechovku(myslím že byla od okurek)nasypal na dno vlhký písek a na vrch přivázal síto s oky 5×5mm. Po 2dnech jsem otevřel sáček se zbytky ryby a položil to celé na kraj plechovky. Masáci mazali pryč a padali do plechovky kde se krásně vyčistili. potom se jenom roztřídili podle velikosti a hotovo. Nikomu to ale nedoporučuji. Byl to takovej puch,že na mě garážníci volali policajty,že jsem někoho zapích. Bylo to před nějakými 20lety a dnes si je radši kupuji.

reagovat
Pátek 2. září 2005 ve 13:29 ® Hrouzek02

Asi si je koupím. I červi se zdražují na 20Kč.

reagovat
Pátek 2. září 2005 ve 13:07 ® Lukas

ta technika jak psal michalB je spravna ale skus misto masa dat kost lehce neobranou a ty uz asi nezapachaj.

reagovat
Pátek 2. září 2005 v 11:59 ® MichalB

nic složitýho.. potrebujes jenom nadobu s pilinama do ktery budou cervy propadavat. sito na ktery umistis kosti se zbytkem masa– cely to musi byt v suchu, aby to nevlhlo.. masarky nakladou vajicka, vyklubou se cervici a propadnou ti sitem do pilin.. jenze nejlepsi je vyndat a dokrmit, popr. dobarvovat.. je s tim akorat prace a priserne to smrdi, takze byt tebou zapomenu na vyrobu a za 10kc si je koupim…

reagovat