Vyhledávání
Správné použití podvodního splávku na sumce
30.8.2005 | Candátoman | 8.123 zobrazení | 22 odpovědí
Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. června 2009 ve 23:27 ® jersey reakce na …
-
Otavák: díky,to je přesně ono…
reagovat - Středa 17. června 2009 ve 21:43 ® Otavák reakce na …
-
ten nakres je zde na http://www.chytej.cz/…dni-splavky/ a zda se mi docela polopatickej
reagovat - Sobota 13. června 2009 ve 21:36 ® Robur
-
tak se na o chystám a nákres nikde, kdo ho má?
reagovat - Neděle 4. září 2005 ve 22:36 ® Polda
-
Používám pletenou šňůru, kde je volně pojízdné průběžné olovo. Na konci šňůry před obratlíkem je napevno fixován podvodní splávek / mezi gumovými zarážkami /tak, abych mohl měnit hloubku splávku s nástarhou. Návazec na žížaly s jednoháčkem cca 30 cm-50 cm, nebo /50 – 60cm/na rybku sestavu 2 nebo3 kotviček podle velikosti ryby.
reagovat - Pátek 2. září 2005 v 16:06 ® Hrouzek02
-
Prosím, mě také pošlete: Hrouzek02@centrum. cz
reagovat - Pátek 2. září 2005 v 11:19 ® Daemon
-
xycht: taky mi něco pošli na daemon@tiscali. cz, dík!
reagovat - Pátek 2. září 2005 v 10:56 ® xycht
-
candátoman: ale dát to tam můžeš. proč ne
reagovat - Pátek 2. září 2005 v 10:55 ® xycht
-
candátoman: nedávam
reagovat - Pátek 2. září 2005 v 8:22 ® Candátoman
-
xycht: díky moc za to zaslání. Ještě jeden dotaz: dáváš něco mezi olovo a splávek proti zamotání? Myslím nějakou kaprovou trubičku či silikonovou hadičku. Díky za odpověď.Čis Strejda*
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 19:20 ® kralik
-
Můžete mi to taky někdo poslat?Dikec kralik@c-box. cz
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 17:36 ® xycht
-
Candátoman, PAdis: máte to v mejlu i s komentářem. na stoják bych zkusil tu montáž č. 2. ale tam bych chytal spíš na bojku nebo se dá chytat s balónkem
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 10:47 ® Candátoman
-
xycht: budu chytat nejprve na stojáku, snad později řeka. Díkas.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 9:56 ® Stefi
-
xycht : ))))))) Blbec se vždycky najde
reagovatAspoň máš snahu někomu poradit a nenecháváš si to všecko pro sebe jak někteří… Já když vím jak, tak taky poradím.
- Čtvrtek 1. září 2005 v 9:20 ® xycht
-
Stefi: od konfliktu s trhačkou na MRKu už radši nikomu nic neradim )))))
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 9:18 ® xycht
-
Stefi: díky,ale neblbni neni to nic novýho, taky sem to odkoukal ) ale mě se to ted taky nezamotalo…
reagovat - Čtvrtek 1. září 2005 v 8:37 ® Stefi
-
candátomen : Pokud Ti xycht pošle ten nákres, tak máš vystaráno. On totiž umí poradit. (že xychte
reagovatOd Té doby co tak chytám já, se mi to ještě nikdy nezamotalo. Samozřejmě nelovím na stojáku. A na ten podvoďák 40g dávám bez problému 25 cm cejna. A rybu tak 5 – 10 cm od splávku.
- Čtvrtek 1. září 2005 v 8:08 ® Candátoman
-
xycht: martin_strejda@email. cz ale o cením i jakýkoliv komentář od všech ostatních. Hlavně triky a na co si dávat pozor ohledně zamotávání rybičky, přibližné vzdálenosti mezi jednotlivými prvky montáže, jak velké ryby k 40g splávku, atd.,… Předem dík.
reagovat - Středa 31. srpna 2005 ve 22:05 ® Padis
-
xycht pošli mě to taky Pavlapo@seznam. cz
reagovat - Středa 31. srpna 2005 v 16:04 ® xycht
-
candátoman: dej mi sem mejl, pošlu ti to na mejl s komentářem. nevim jak sem vložit obrázek ))
reagovat - Středa 31. srpna 2005 v 15:53 ® xycht
-
candátoman: hodim sem obrázek montáže, ale nemůžu to najít vydrž
reagovat - Středa 31. srpna 2005 v 15:10 ® Hrouzek02
-
Podvodní splávek je jako průběžná montáž se zarážkami.
reagovat - Středa 31. srpna 2005 ve 14:40 ® Candátoman
-
Cožpak se tu nenajde nějakej sumcař, který ví Jak na ně? Resp. jak používat ten podvodní splávek? Můj dotaz je snad dost konkrétní, tak předem děkuji za odpovědi.
reagovat