Chytej.cz

Rotačky necteno

3.5.2004 | Prizrak | 3.062 zobrazení | 5 odpovědí

Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. května 2004 ve 23:37 ® okoun

Doporučil bych vlasec bez paměti (rapala, schimano) a když třpytku tak od Vojáčka , Hamera a Meps . Kdo šetří má za tři ,starosti ,čas , nervy a nemusí toho tolik podebírat .

reagovat
Úterý 4. května 2004 ve 14:00 ® Honza2
Honza2

Nemáte někdo kontakt na pana Vaška?

reagovat
Úterý 4. května 2004 v 11:33 ® kerim

Ja uz jsem je dlouho nekupoval, takze dik za tip! Pouzivam ted spis twistery – treba ty kopytka se mi zdaj lip pouzitelny nez rotacky. Daj se s tim ve vode delat ruzny kouzla. Rotacka se akorat ruznou rychlosti pritahuje – to jde s temahle twistrama taky. Rotacky uz proste nejsou moje c.1.

reagovat
Pondělí 3. května 2004 ve 20:36 ® rarach

Jo přesně tak kroutí se vlasec, ale že by po tak krátké době? Osobně měním vlasec 2× do roka a používám Fender. Co se týká třpytek tady předchozí pisatel ustřelil!! Myslím, že za solidní peníz jsou Emte 24–30 Kč a Vaškovky také stejná cenová relace a chodí lépe než vyhlášené mepsky, takže tak!!!!

reagovat
Pondělí 3. května 2004 v 18:53 ® kerim

Z toho si nic nedelej – to se krouti vzdycky. Ja na to jdu takhle: jednak pouzivam snuru, a taky davam na prvni ocko obratliku, kterej spojuje navazce, kus vlasce s brockem. Je to celkem nenapadny. Taky je potreba dobra rotacka tj. draha

reagovat