Vyhledávání
Tlošti??? jak a co na ně
29.8.2005 | Tumi | 2.196 zobrazení | 10 odpovědí
Na co je nejvíce na přívlač chytáte???????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. srpna 2005 ve 20:21 ® Zlinsky_lovec
-
Shimi:
reagovat)) Teď jsem jich nejvíce nachytal na Vaškovky a černého woblera Salmo Hornet.
- Středa 31. srpna 2005 v 18:20 ® Shimi
-
No já mám letos nejvíc tloušťů na mouchu. měli cca 15 centimetrů ))) a skoro všichni byli na red tag či witchku na 14 háčku… jinak na vláčku nejvíc stříbrná 00 hammerka… joba:jj máš recht Daněk je sqělej ))))))
reagovat - Středa 31. srpna 2005 v 18:08 ® navijak
-
Mensi rotopedy jsou podle me pri vlacce na tlouste nejlepsi,jinac z wolbru se mi nejvic osvedcil 5cm rapala jointed v barve B(bile bricho modry rbet)…
reagovat - Úterý 30. srpna 2005 v 17:08 ® joba
-
mě se nejvíc osvědčili stříbrný a červený rotačky a chrostíci z daňka od Tomuchy (reklama ) )
reagovat - Úterý 30. srpna 2005 v 7:19 ® RASTOK
-
Salmo Hornet 3 vo farbe BT – čierny so zlatým bruškom a pásikmi – až neskutočné, ako sa im páči
reagovat - Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:51 ® tequila
-
tloustiky zasadne na mouchu.. pres den podel brehu na hexe nebo cokoli na ten zpusob s cervenou prdelkou.. a k veceru vetsi cervena jepice s vyraznym zlatym krouzkovanim nebo velkej suchej chrostik.. za hodinku podvecerniho chytani obvykle protahnu 20+ tloustiku . dokud na to videj tak sbiraj jak pominuty
reagovat - Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:09 ® Zlinsky_lovec
-
Quote: On 2005–08–29 22:00, kkarlos napsal: ja na cernobili banjo a na twistra cernyho a zlutej ocas a hodne kriklave oranzovej ale tepr zacinam tak nemam moc velky zkusenosti!!!
reagovat
U tloušťů se křiklavých barev bát nemusíš. Často chytám na woblera v barvě FT ( firetiger- ohnivý tygr- hřbet křiklavě zelený, tělo žluté nebo lesklé a bříško žluté. Vše doplněno černými pruhy), kterého někteří rybáři opomíjí, ale u mě byl kdysi nástrahou no. 1. To samé křiklavé rotačky. - Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:05 ® Zlinsky_lovec
-
Quote: On 2005–08–29 22:00, Zcuter napsal: slyšel jsem,že na červenou barvu jedou jak vyšití. nezáleží na tom co to je. jesli rotačka plandavka nebo twister,či wobler.......
reagovat
S tímto tvrzením až tolik nesouhlasím. Jestli to HaDovi čas umožní, tak tu ode mne vyjede článek o tlouštích na vláčku. Letos žádnýho velkýho ( přes půl metrů délky) nemám, ale všechny větší menší (40+) mám na rotačku. Gumky se mi na tlouště osvědčili pouze při zvedlém stavu vody (větší průtok, více přikalená), při normálním stavu raději sáhnu po plechu nebo balze - Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:00 ® Zcuter
-
slyšel jsem,že na červenou barvu jedou jak vyšití. nezáleží na tom co to je. jesli rotačka plandavka nebo twister,či wobler.......
reagovat - Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:00 ® kkarlos
-
ja na cernobili banjo a na twistra cernyho a zlutej ocas a hodne kriklave oranzovej ale tepr zacinam tak nemam moc velky zkusenosti!!!
reagovat