Chytej.cz

Tlošti??? jak a co na ně necteno

29.8.2005 | Tumi | 2.196 zobrazení | 10 odpovědí

Na co je nejvíce na přívlač chytáte???????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. srpna 2005 ve 20:21 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Shimi::-)) )) Teď jsem jich nejvíce nachytal na Vaškovky a černého woblera Salmo Hornet.

reagovat
Středa 31. srpna 2005 v 18:20 ® Shimi
Shimi

No já mám letos nejvíc tloušťů na mouchu. měli cca 15 centimetrů ))) a skoro všichni byli na red tag či witchku na 14 háčku… jinak na vláčku nejvíc stříbrná 00 hammerka… joba:jj máš recht Daněk je sqělej ))))))

reagovat
Středa 31. srpna 2005 v 18:08 ® navijak

Mensi rotopedy jsou podle me pri vlacce na tlouste nejlepsi,jinac z wolbru se mi nejvic osvedcil 5cm rapala jointed v barve B(bile bricho modry rbet)…

reagovat
Úterý 30. srpna 2005 v 17:08 ® joba

mě se nejvíc osvědčili stříbrný a červený rotačky a chrostíci z daňka od Tomuchy (reklama ) )

reagovat
Úterý 30. srpna 2005 v 7:19 ® RASTOK

Salmo Hornet 3 vo farbe BT – čierny so zlatým bruškom a pásikmi – až neskutočné, ako sa im páči

reagovat
Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:51 ® tequila

tloustiky zasadne na mouchu.. pres den podel brehu na hexe nebo cokoli na ten zpusob s cervenou prdelkou.. a k veceru vetsi cervena jepice s vyraznym zlatym krouzkovanim nebo velkej suchej chrostik.. za hodinku podvecerniho chytani obvykle protahnu 20+ tloustiku . dokud na to videj tak sbiraj jak pominuty;-)

reagovat
Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:09 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Quote: On 2005–08–29 22:00, kkarlos napsal: ja na cernobili banjo a na twistra cernyho a zlutej ocas a hodne kriklave oranzovej ale tepr zacinam tak nemam moc velky zkusenosti!!!
U tloušťů se křiklavých barev bát nemusíš. Často chytám na woblera v barvě FT ( firetiger- ohnivý tygr- hřbet křiklavě zelený, tělo žluté nebo lesklé a bříško žluté. Vše doplněno černými pruhy), kterého někteří rybáři opomíjí, ale u mě byl kdysi nástrahou no. 1. To samé křiklavé rotačky.

reagovat
Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:05 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Quote: On 2005–08–29 22:00, Zcuter napsal: slyšel jsem,že na červenou barvu jedou jak vyšití. nezáleží na tom co to je. jesli rotačka plandavka nebo twister,či wobler.......
S tímto tvrzením až tolik nesouhlasím. Jestli to HaDovi čas umožní, tak tu ode mne vyjede článek o tlouštích na vláčku. Letos žádnýho velkýho ( přes půl metrů délky) nemám, ale všechny větší menší (40+) mám na rotačku. Gumky se mi na tlouště osvědčili pouze při zvedlém stavu vody (větší průtok, více přikalená), při normálním stavu raději sáhnu po plechu nebo balze

reagovat
Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:00 ® Zcuter
Zcuter

slyšel jsem,že na červenou barvu jedou jak vyšití. nezáleží na tom co to je. jesli rotačka plandavka nebo twister,či wobler.......

reagovat
Pondělí 29. srpna 2005 ve 23:00 ® kkarlos
kkarlos

ja na cernobili banjo a na twistra cernyho a zlutej ocas a hodne kriklave oranzovej ale tepr zacinam tak nemam moc velky zkusenosti!!!

reagovat