Vyhledávání
Co koupit jako zacatecnik privlace
25.8.2005 | Bitty | 7.901 zobrazení | 40 odpovědí
Pred 4 roky jsem zacal s rybarinou na Orliku. Styl polozena a plavana a docela uspesne ! Candati pres 90 cm nejvetsi znich 98 cm,Boleni,Stiky,Sumci tot vse nachytano,ale posledni dobou stracim o tento druh nudneho rybareni, kdy clovek sedi cele hodiny na brehu ci pramici zajem,i kdyz je to vetsinou zakonceno uspechem. A timto bych chtel ukoncit moji eru polozene a plavane a pozadat Vas kteri jsou nadseni priznivci vlaceni o radu jak na to a hlavne s CIM!!! Po mych skusenosti s normalni rybarinou nechytalo kapitalni kousky nadobicko za x-tisic,ale znalost vody a mravu jejich obyvatel. Diky Bitty. Bitty@atlas. cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. srpna 2005 v 11:11 ® Tomik
-
jo presne jak pise bobo, já mam cherywood. a musim rict, že ho mám ve 2,40 (8–25g) a je to bidlo a když jsem se koukal v obchodě na 2,70 tak to bylo jeste horší. nevim. ale proti gustu.......
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 9:15 ® BoBo-Falknow
-
Yuri: Ale to je přesně to, co mám na mysli. Jak dlouho máš ten prut a navijáček? Chvilku, viď? Takže je brzo něco hodnotit. To až tak po jedné či dvou sezónách. A s prutem je to tak jak píšu – každému vyhovuje něco jiného, Tobě se například Berkley Cherrywood líbí a mě přijde tuhej jak tyč k rajčatům. Prostě jsme každej jinej.
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 9:05 ® Yuri
-
jo prut byl slevnenej z 2100 na 998 kc a navijak stal 855kc
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 9:03 ® Yuri
-
Zdravim, koupil jsem si vlaceci proutek od berkley Cherrywood spinning, delka 2,7 m a odhoz 8–26g a jsem s nim nadmiru spokojen, pouzivam k nemu navijak VEGA od Mavepu –10 lozisek, krizove navijeni, predni brzda, vyvazeny rotor, prevod 5.2, anti reverse system a jsem rovnez spokojen, vlasec mam 0.19 na 3.6 kg, lovim zatim stajne jen mensi ryby-jelci tlousti candatci
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 22:48 ® Tomik
-
Shimana jsou dobry,ale drahy..... . ale jsou i jiny dobry značky. a možná i lepší. a bobo ma pravdu že ten navijak za 1000 bude na pikaču…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 22:30 ® BoBo-Falknow
-
Bitty: Nejdřív nám napiš, na co se chceš specializovat a hlavně kde. Pak se dá určitě něco vymyslet. Nenech si nakukat krávoviny typu „Shimano je nej…“. Nenech se tlačit do značek, ale jen do parametrů, například u prutu je stejně nejlepší prošvihat ho osobně v prodejně, nebo u nějakého kámoše. Každému padne něco jiného. Počítej s tím, že naviják dostane pořádně zabrat, takže kousek za litr je předem odsouzen k likvidaci. Zbytek (šnůra, vlasec, nástrahy) zkusíme vymyslet po dodání chybějícího infa
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:42 ® Hosty
-
Vsechno shimano .. je nejlepsi .. .. prut tak 2,40m
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:36 ® Bitty
-
Hledam laciny ale kvalitni nadobicko hlavne odskouseny a ne vnuceny pekne protrelym prodavajicim! Prosim o znacku a typ. „Do dvou tisic“,to je nadherna rada, muzu taky dostak tvrdy klacek s kterym ani nenahodim.....
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:19 ® Bitty
-
A je jedno jakou ze znacek si vybrat ?
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:06 ® Hosty
-
Kup prut do 2tis., malej navijak 1tis., snuru nebo lepsi vlasec .. par Gum, rotacnich trpitek a muzes jit vlacet ..
reagovat