Vyhledávání
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | 3.897 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. srpna 2005 v 19:58 ® Milky
-
já mám Ivošu našprtáno jen to, co platí v ČRS. Ale v zákoně ani v prováděcí vyhlášse není slovo sportovní a Svazáci se mu brání, jak když vemeš před čertem kropenku se svěcenou vodou
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 15:00 ® jake
-
www. mrsbrno. cz
Při lovu v rybářském revíru se zakazuje: . . .
reagovat
o) používání echolotu při sportovním rybolovu - Pátek 26. srpna 2005 v 8:50 ® toulovec
-
milky: ne vždy máš pravdu ))www. msbrno. cz
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 7:40 ® Milky
-
Jake: A v MRS je slovo sportovní ????
… má tahle banda taky nějaké oficiální stránky?
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 v 0:29 ® jake
-
to Milky: Hmmm – problém je nejspíš v tom, že každý se řídíme jiným řádem. Ty pro ČRS a já pro MRS. U nás tato klausule o zákazu používání echolotu při sportovním rybolovu je zakotvena – avšak v novém platném řádu až v bodu o) – bod f) to byl v loňském, který jsem měl zrovna při ruce – ale na věci to nic nemění. Máte v Čechách výhodu…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 19:07 ® Hrouzek02
-
Děkuji moc
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:57 ® Milky
-
Příloha č. 7 k vyhlášce 197/2004 Sb.
Techniky lovu ryb na udici, povolené technické prostředky k lovu a jiné způsoby lovu v rybářském revíru . . . (10) Povolené technické prostředky k lovu
Vábničky, rybářské loďky, plovoucí nafukovací rybářské pomůcky určené k lovu ryb, echolot, podběrák, udice, čeřínek, vezírek, vyprošťovač háčků, měřítko, stojánky na udice, čihátka, splávky, zátěž.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:53 ® Hrouzek02
-
Ano, echolot je popsaný v plavebních komorách. Na pisáku v Obědovicích u Hradce Králové(na dovolené),jsem byl upozorněn,že echolot můžu použít jako občan a ne jako rybář. Tudíž jeden den jsem projel revír s echolotem-fakt jsou tam pěkný ryby. Druhý den jsem šel chytat. Ale dodnes nevím jak to je.....
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 18:44 ® Milky
-
jake:
KDEmáš v rybářském řádu slovo o sportovním rybolovu?
Když už se tu snažíš radit, tak ať to má úroveň. Když si děláš legraci, den za to nějakého odpovídajícího smejlíka, pls.
bod V. písmeno f) se zabývá lovem v plavebních komorách
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 16:31 ® Hrouzek02
-
Vdyť echolot používají všichni i při nastražených prutech
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 16:05 ® jake
-
V rybářském řádu to máš napsané jasně:
V. Zakázané způsoby lovu Zakazuje se zejména: . . .
- používání echolotu při sportovním lovu
To, že na to spousta rybářů kašle, je druhá věc
reagovat