Vyhledávání
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc ..
25.8.2005 | Hosty | 3.421 zobrazení | 14 odpovědí
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. prosince 2005 ve 20:19 ® chleba
-
doporučil bych jezero Vrbenský, které je u Mostu
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 19:13 ® jelcin
-
OTÁZKA ZNÍ –VÍ NĚKDO REVÍR NA KAPRY A ŠTIKY!!!!!!
reagovat - Středa 28. prosince 2005 v 19:09 ® kkarlos
-
muzu vedet ja krmite stiku??? BTW: vite co dela blondynka kdyz do vody hazi woblery a trpytky???
- krmi stiku…
- asi takhle co???
- Středa 28. prosince 2005 v 19:00 ® jelcin
-
každej ti radí Labe já u něj bydlím a můžu ti říct že je to rok od roku horší ryb je tady čím dál mín když se přece jenom rozhodneš Labe navštívit je lepší před vípravou vzít lod projet si ůsek který sis vybral najít místo a aspon dva dny předem krmit zatím se nám to osvědčilo chytáme ůsek Pardubice – Kolín
reagovat - Úterý 20. září 2005 ve 12:02 ® vsetinek
-
Tommy: Já to zkusím. mám to z Chlumce kousek. Ale nevím kam bych tam vyrazil
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 10:54 ® Tommy
-
Blbě jsem si přečet , bohužel, ale kdyby jsi měl cestu tak to určitě skus
reagovat - Pondělí 19. září 2005 v 10:52 ® Tommy
-
Řeka Labe okolo Hradce Králové! Spousta ramen a tok plný ryb. Jen je najít…
reagovat - Sobota 27. srpna 2005 v 7:13 ® kodlk
-
ESKY – jsem z Ústí a můžu ti doporučit jen jedno. Krm taky. Na takovýchto kačákách ti stačí 20–50 koulí denně. Při troše štěstí se ti je podaří za týden překecat k aktivitě.
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 ve 23:55 ® pepino99
-
kde je revír na štiky a kapry ? To kdybych věděl tak se od tud ani nehnu !!!!!!!
reagovat - Pátek 26. srpna 2005 ve 23:50 ® ESKY
-
Ahoj Cajdo, bere To ve vodě, ale musim se přiznat, že čím dál tím míň. U nás na teplicku se na podzim vysadí ryby=14dní masařiny=celý rok ve vodě jen těch pár podmírových. A dál, i malé vody jsou zkažené boilím, představ si, že i na 2–3 ha rybníčcích se zakrmuje!!! Je to síla, co Ty na to?Velmi rád bych na toto téma rozpoutal dost velkou diskuzi, třeba se někdo přidá…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 20:42 @
-
Cau kluci,tak kde to ted bere?
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 20:39 ® ESKY
-
Jednoznačně Nechranice = krmit,krmit,chytat!! Labe = krátkodobější návštěvy, občas změnit místo, stačí pár set metrů, ale i desítek,ju? Mě se nejvíc líbilo na Dubici u ČL, pochází odtud rekord candáta, teda jest-li ještě platí…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 v 17:00 ® Hosty
-
Nekde na severu ..
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2005 ve 14:39 ® ESKY
-
Zkus řeku Labe v celé délce je velmi dobře zarybněna. Orlík, Nechranice, lepší by bylo kdybys to místo blíže upřesnil, tím dotazem jsi obsáhl půl republiky,víš???
reagovat